Sta Muskarci Znaju o Zenama

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tuzni_patak:
Da , stvarno važi za oba pola, ali je bolnije zbog načina ko bira , ko napada ipak više za muškarca , naročito ako traži logiku sa uvažavanjem u postupcima.....
Mada površno gledano pogodjene su gore one devojke koje nemaju muškarce drugare, pa sliku stiču samo na osnovu muškaraca koji im prilaze ili ih svlače....
Ovo si dobro uočio. I opet moram da kažem, važi za oba pola; najgora iskustva u komunikaciji sa muškarcima sam imala sa onima koji devojke gledaju pomalo kao vanzemaljce.

Nekako, važno je da se polovi upoznaju u situacijama koje nisu "muvanje". Braća, muški prijatelji - ti odnosi bi trebalo da postoje i da se neguju od detinjstva. Dragoceni su iz mnogo razloga...

bio je film jedan, zaboravio sam kako se zove i dijalog je jedan is'o ovako otprilke: (zarad lakseg razumevanja stavicu poznata nam imena)

dakle, dragisha je plejboj, covek koji stalno menja devojke i koji uziva u zivotu... ljubisha je covek koji je uglavnom nesrecno zaljubljen...

dragisa: sta ti stvarno trazis od zena?
ljubisa: ja zelim da ih razumem... da znam sta misle... sta osecaju... a sta ti trazis?
dragisa: ja samo hocu da ih *****... u tome je osnovna razlika izmedju nas dvojice... jer, znas, ja cu uvek da ih *****... a ti??!! ti ih nikad neces razumeti...

CaLiMeRo:
Ovo si dobro uočio. I opet moram da kažem, važi za oba pola; najgora iskustva u komunikaciji sa muškarcima sam imala sa onima koji devojke gledaju pomalo kao vanzemaljce.

Nekako, važno je da se polovi upoznaju u situacijama koje nisu "muvanje". Braća, muški prijatelji - ti odnosi bi trebalo da postoje i da se neguju od detinjstva. Dragoceni su iz mnogo razloga...

Šta ćemo sa instant kulturom koja je zavladala?

Kako da ja razrešim svoj problem, a to je :
kad želim da upoznajem neobavezno , bez muvanja u startu, odmah me sačeka ženska sujeta koja me pretvori ili u mekušca (nije muško čim ne napada) ili se pretvori u uvredjenost (da mu odgovaram , odmah bi napadao).
Tako da ispada da nesvesno ili svesno žene odmah nude svoj polni arsenal na tanjiru, i pažljivo prate šta radiš kao odgovor na njihovu ponudu.

Ovo je dobra taktika i za dobijanje raznih olakšica i pozitivnog mišljenja, jer "pravilnim" prilazom , uvažavajući polni arsenal u pretpostavci , korektno izbegavši realizaciju ili javno uočavanje vas čini uvaženim .

Tako definicija šarma postaje prisustvo jednog jedinog pogleda na početku poznanstva koji će ženi potvrditi dobro prihvaćanje njenog polnog arsenala.

A ako prilaziš sa tendencijama osvajanja, onda normalno kreću maske i birano postavljanje pozicije, ameboidno ispitivanje i ponašanje, čak iako se čini drsko i nekulturno na "moderan način"...nadigravanje....

Zato je tu i ona osobina da devojka odbija kontakt jer trenutno "nije spremna" , a rado ga ostavlja za kad bude spremna (za strategiju i postavljanje mamaca i maski)

Mnogo mi nešto danas ljudi izgubljeni u vezi sa vremenom .
Recimo :
vreme pomaže,
vreme nas uči....

a meni to sve liči na onu čuvenu:
Pukla guma , a vozač seo i čeka i kaže "vreme pomaže" i "vreme me uči".

Tako da prosto očekujem zaključke tipa "nema leka za mene" i "nisam trebao ni dolaziti kolima" a to je tako malodušno, očajno , beznadje.....

Vragolasta Amfibija:
milice,pa ti si ovde zbunjen,ne ja :-D

kazi konkretno sta te zanima.ako te zanima zasto sam ja specificna na to neces dobiti odgovor jer je to off topic...

tacnije,ne bi trebalo nista ni da pitas ovde...jer sam JA PITALA a ti treba da odgovaras ili komentarises.
e ti sad mozes ako zelis,naravno,da postavis novu temu gde bi ti forumashice obrazlagale zasto je koja specificna.
ovde je poenta na poznavanju zena od strane muskaraca a ne od strane sebe ili drugih zena.

Branislave
,nije poenta u pitanju poenta je u jasnoci mojih recenica.
ti si sa tim prva pocela,pa si zaboravila.

Back