milosevic s.
Zainteresovan član
- Poruka
- 435
geisha:Sta Muskarci Znaju o Zenama
NISTA![]()
Ako bismo znali sve ne biste nam više bile interesantne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
geisha:Sta Muskarci Znaju o Zenama
NISTA![]()
Ovo si dobro uočio. I opet moram da kažem, važi za oba pola; najgora iskustva u komunikaciji sa muškarcima sam imala sa onima koji devojke gledaju pomalo kao vanzemaljce.Tuzni_patak:Da , stvarno važi za oba pola, ali je bolnije zbog načina ko bira , ko napada ipak više za muškarca , naročito ako traži logiku sa uvažavanjem u postupcima.....
Mada površno gledano pogodjene su gore one devojke koje nemaju muškarce drugare, pa sliku stiču samo na osnovu muškaraca koji im prilaze ili ih svlače....
CaLiMeRo:Ovo si dobro uočio. I opet moram da kažem, važi za oba pola; najgora iskustva u komunikaciji sa muškarcima sam imala sa onima koji devojke gledaju pomalo kao vanzemaljce.
Nekako, važno je da se polovi upoznaju u situacijama koje nisu "muvanje". Braća, muški prijatelji - ti odnosi bi trebalo da postoje i da se neguju od detinjstva. Dragoceni su iz mnogo razloga...
Najiskrenije - nemam blagog pojma.Tuzni_patak:Šta ćemo sa instant kulturom koja je zavladala?
Draga nasa kalimero , a da li si ti spremna? ;-)CaLiMeRo:Najiskrenije - nemam blagog pojma.
Problem/situacije koji si opisao nije samo tvoj.
Sve moje prijateljice i prijatelji koji nisu u braku pričaju isto što i ti.
Vragolasta Amfibija:milice,pa ti si ovde zbunjen,ne ja :-D
kazi konkretno sta te zanima.ako te zanima zasto sam ja specificna na to neces dobiti odgovor jer je to off topic...
tacnije,ne bi trebalo nista ni da pitas ovde...jer sam JA PITALA a ti treba da odgovaras ili komentarises.
e ti sad mozes ako zelis,naravno,da postavis novu temu gde bi ti forumashice obrazlagale zasto je koja specificna.
ovde je poenta na poznavanju zena od strane muskaraca a ne od strane sebe ili drugih zena.
E kalimero ti si sila od devojke .... udaj se za mene ! :-DCaLiMeRo:Dragi naš Kapetane, ja ne koristim te izgovore.![]()
Ili mi se neko dopada, ili mi se ne dopada.
Nikada muškarcu nisam izgovorila "izvini, ja nisam spremna za vezu sada".
Ali jesam: "Izvini, ne dopadaš mi se."![]()