sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E zene sad cu vam reci par fora kako mozete uspeti u svakom trenutku kod muskih.
1. Obucite tange iako vam se taj put ne nose
2. Uvek budite ciste iako vam se taj dan ne kupa
3. Ne stavljajte previse sminke jer cete izgledati kao da ste les koji krije bledilo
4. Izvedite muskarca na veceru, ali ne u jeftin restoran u kojemu buba svabe imaju vecu platu od konobara, nego u fin (ne mora biti skup)
5. Iznenadite muskarca tako sto cete ga posle vecere odvesti taksijem kuci iako imate auto, jer cete time pokazati da niste sponzorusa
6. Kad sa njim pricate uvek gledajte da vam on moze videti vise od pola sisa, ali samo on niko drugi, isto tako se trudite da vam skoro uvek tange vire
7. Kad ste u blizini slucajno se guzom ocesite o njegovu kitu
8. Budite sa svima fine i ljubazne i neka vam se uvek u ocima vidi da se zelite divlje torbat
Eto vam par fora, dobro ih proucite i najvaznije nemojte biti isfolirane guske, vec sve to radite vrlo prirodno
kao prvo ne nosim tange, a ako je to znak da cu se svidjeti nekome onda takav tip sigurno nije za mene.
Nisam ni u fazonu da se cesem s bilo kim, mislim da je to odvise prosto.
A to da budem fina i ljubazna prema svima i nije moj stil jer koga volim, uvidjece sam .
Ovakav profil djevojke mi se uopste ne svidja, a ni momci koji na to padaju.
muskarac koji me zanima zeli mene, a za ostale me zabole pertla na patikama
Muškarci žele puno ljubavi i sexa, ponekada sarme, ponekada gajbu piva i dobru sliku na TV-u,kada se prenosi utakmica njihovog omiljenog kluba.
Žele da im niko ne zvoca zbog gluposti i da ih ne budi bez preke potrebe, da ih češka i izmasira kada se umorni vrate kući, da im neko skuva onu prvu jutarnju kafu i da im kaže,uz osmeh, da su to jutro jako ružni, ali strašno sexi (ma, mora da ih je preko noći oteo vanzemaljac)....
Sve u svemu, isto što i mi.
Možda i grešim?
nikad ja muskarca naci necu.
pih
8. stavka mi se mnogo dopada i redovno je vezbam....do savrsenstva![]()
e to ti verujem 100 %
e nisi se uverio, na zalost, jer sam bila bolesna ko ker....mada sam se trudila zanosno da brisem nosic
.....
e pa nisam provalio...
nisam gledao u nosic![]()
a ja se tako trudila....
e moram taj momenat da usavrsim do savrsenstva...znas ono, podignes ruku da obrises nos
a kad ono, i grudi se podignu, pa tebi pogled sa maramice pravac na sise
....
![]()
pokret rukom sam primetio
ali ništa dalje![]()
ma kakav taksi, vozicu ga u riksi, dok ne izmognem, dok ne padnem, dok ne crknem. da zna da ga volim i da zna da nisam sponorusa :rolleyes:
jel moze jedan prevoz do Barcelone?
ma samo kazi sreco, trcim ko zmaj, i to sve sa kurrcem u ocima i sisama na gotovs![]()
nesto si naklitorisana danas???....mogu ja i stopom al hvala na podrsci
većina muškaraca želi dobar sex, pa da popušite džok i gledate tekmu... i super je
većina muškaraca želi dobar sex, pa da popušite džok i gledate tekmu... i super je