Sta muskarci zele

Muškarci žele puno ljubavi i sexa, ponekada sarme, ponekada gajbu piva i dobru sliku na TV-u,kada se prenosi utakmica njihovog omiljenog kluba.
Žele da im niko ne zvoca zbog gluposti i da ih ne budi bez preke potrebe, da ih češka i izmasira kada se umorni vrate kući, da im neko skuva onu prvu jutarnju kafu i da im kaže,uz osmeh, da su to jutro jako ružni, ali strašno sexi (ma, mora da ih je preko noći oteo vanzemaljac)....
Sve u svemu, isto što i mi.
Možda i grešim?

pametno zborish, mada je zahtevno ali se isplati :)

E zene sad cu vam reci par fora kako mozete uspeti u svakom trenutku kod muskih.

1. Obucite tange iako vam se taj put ne nose
2. Uvek budite ciste iako vam se taj dan ne kupa
3. Ne stavljajte previse sminke jer cete izgledati kao da ste les koji krije bledilo
4. Izvedite muskarca na veceru, ali ne u jeftin restoran u kojemu buba svabe imaju vecu platu od konobara, nego u fin (ne mora biti skup)
5. Iznenadite muskarca tako sto cete ga posle vecere odvesti taksijem kuci iako imate auto, jer cete time pokazati da niste sponzorusa
6. Kad sa njim pricate uvek gledajte da vam on moze videti vise od pola sisa, ali samo on niko drugi, isto tako se trudite da vam skoro uvek tange vire
7. Kad ste u blizini slucajno se guzom ocesite o njegovu kitu
8. Budite sa svima fine i ljubazne i neka vam se uvek u ocima vidi da se zelite divlje torbat

Eto vam par fora, dobro ih proucite i najvaznije nemojte biti isfolirane guske, vec sve to radite vrlo prirodno

sve, sve...
ali ovo pravilo 5 ne razumem...
znachi, time shto cu platiti taksi njemu do kuce, iako imama auto, ja cu pokazati da nisam sponzorusha, a?

Тачно. Тако ћеш показати да имаш кеш, а не да ти је ауто купио дечко. :mrgreen:

Ја не разумем правило број 6. Зашто груди сме да види само он а танге сви?
И правило бр. 8 не разумем... :roll: ужас...

E zene sad cu vam reci par fora kako mozete uspeti u svakom trenutku kod muskih.

3. Ne stavljajte previse sminke jer cete izgledati kao da ste les koji krije bledilo
4. Izvedite muskarca na veceru, ali ne u jeftin restoran u kojemu buba svabe imaju vecu platu od konobara, nego u fin (ne mora biti skup)
5. Iznenadite muskarca tako sto cete ga posle vecere odvesti taksijem kuci iako imate auto, jer cete time pokazati da niste sponzorusa
6. Kad sa njim pricate uvek gledajte da vam on moze videti vise od pola sisa, ali samo on niko drugi, isto tako se trudite da vam skoro uvek tange vire
8. Budite sa svima fine i ljubazne i neka vam se uvek u ocima vidi da se zelite divlje torbat

Eto vam par fora, dobro ih proucite i najvaznije nemojte biti isfolirane guske, vec sve to radite vrlo prirodno
I na kraju...
9. Nemojte mu tražiti 100eur, posle 8 stavki... sam će da da!:lol:

Тачно. Тако ћеш показати да имаш кеш, а не да ти је ауто купио дечко. :mrgreen:

Ја не разумем правило број 6. Зашто груди сме да види само он а танге сви?
И правило бр. 8 не разумем... :roll: ужас...

Razumećete sve kad budete imali dečka..

Razumećete sve kad budete imali dečka..
Како сте Ви бистри. Ја Вам се дивим. :mrgreen:

Како да нађем дечка када не разумем савете? :roll:

Мисли... можда и нађем неког шоњу, али да упецам фацу као што је Синке... никада...:(

8. Budite sa svima fine i ljubazne i neka vam ON uvek u ocima vidi da se zelite divlje torbat

Ovo boldovano mi se dopada!
Tange koje vire su mi smijesne:lol:
Decku nikada ne pokusavam pokazati da nisam sponzorusa, valjda je dovoljno inteligentan da razaznanje neke stvari, na prvom sastanku ce platiti pice, ako mi se dopadne, onda ce i na drugom....ako mi nije bilo prijatno sa njim, ja cu platiti sve.........

xaxaxa,koji lik...
Slazem se za prva 4 i toga se pridrzavam...
5.ovo mi ne pada na pamet..ne volim taxy
6.kako da mi on vidi vise od pola sisa,a da to niko drugi ne vidi(ako smo vec u tom fancy restoranu:)
7....
8....Ne

Poslednja igra leptira i ja se slazem...Ako mi se ne svidja,platicu pice i nestati...Joooj,koliko puta se muskarci zaj*** pa ne shvate da je to bye bye,pa zovu zovu,navade se muske sponzoruse..A ja sve u fulu...Hoces li jedan kolacic dragi?...Ajde,ajde..Pa i rucak i kolaci i vino...Pa onda racun i paljba...A on zove mukica....Pa dobro,bar se na`eo..Nek bude happy :)

Е и ово треба појаснити. О чему причати?

Ја уопште не знам које су теме за разговор модерне?:roll:

Back