Lord of Chaos
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
Pa onaj nenadoknadivi deo zenine fizicke lepote dolazi bas iznutra....Nazalost, sve mi se redje desava da uradim :shock: kada vidim neku curu.... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo lepo razmisljanje za decka tvoje godiste, bas mi je drago da medju mladjim generacijama ima ovakvih stavova.sasha:...primarno:da mi se devojka fizicki dopada...sekundarno:da,kad prica,zna o cemu prica,da mi ne povladjuje,da ima svoje ja,da je malo otkacenija i opustenija i da voli da se mazi i da me mazi,posebno da me cheshka po rukama i ledjima,a kad je sex u pitanju da zna dokle bi trebalo da se igra igre"ne dam ti se"...izostavio sam josh gomilu stvari jer se nema toliko ni texta ni vremena :wink:
Kaca:![]()
Postoji jedno najkvalitetnije objasnjenje muskaraca za koje sam ja cula. Kao kojih 10 stvari muskarci znaju o zenama:
1. imaju devojku
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. a da i siseee!!
To je jedino sta oni zele!!
Ima jedna izreka shto kaze :"Zene misle jednu star,govore drugu,a rade trecu"guzolizac ženski:Kaca:![]()
Postoji jedno najkvalitetnije objasnjenje muskaraca za koje sam ja cula. Kao kojih 10 stvari muskarci znaju o zenama:
1. imaju devojku
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. a da i siseee!!
To je jedino sta oni zele!!
Kad si toliko načitana, nije mi jasno kako to da ne znaš da pojedini muškarci obožavaju da im se oliže guza...![]()
Beowulf011:Svaka zena ima svoje chari..samo je umetnost znati kako videti te stvari.Ni jedna zena nije ista,svaka je prica za sebe,sada samo zavisi od nas muskaraca koliko nas ta prica interesuje.
Vidim da ovde mnogi pricaju o guzama, dugim nogama itd.....s vremenom svi ti aduti odu,kao i u ostalom i sa muskarcima....koliko dugo mislite da ce te ostati "Tarzani"?{ako u opste i jeste}.Najvaznije je to da kada pogledate u osobu do sebe....i znate da ta osoba ce biti sa vama i kada postanete krezavi starac....da ni vreme...ni starost nece spreciti tu zenu da vas voli.Ko nadje takvu ljubav srecniji je i od coveka koji pogodi lutriju....jer su i novac,zdravlje i izgled prolazne stvari.....
Pozdrav Beowulf,
Nisi.cpku:Au covece, samnom definitivno nesto krupno nije u redu. Od sve limarije (dupe, sise itd.) meni su najvaznije ociDa li lud sam ja???
cpku:Au covece, samnom definitivno nesto krupno nije u redu. Od sve limarije (dupe, sise itd.) meni su najvaznije ociDa li lud sam ja???
Lud si kao zid.cpku:Au covece, samnom definitivno nesto krupno nije u redu. Od sve limarije (dupe, sise itd.) meni su najvaznije ociDa li lud sam ja???
sanja:da li muskarci zaista vole devojke koje znaju sta hoce? ne. a zasto? zato sto tad imaju frku da nisu dovoljno dobri. gube hrabrost i postaju tako nesigurni da je prosto tuzno. a tu se krug zatvara...
definitivno vole devojke koje se prenemazu, naivno trepcu i uzdisu.
i tako... bg "macani" bivaju uhvaceni u mreze curica iz okoline. za njih je bmw samo jedan, nema veze ako je iz '74. bitno je uspeti u zivotu!
Nemoj da si takva, volimo mi i neke druge stvari pored toga.Ka:Perverzije u sexu , eto to vole ,vjeruj mi...