Sta mukarca cini neodoljivim

:lol: pravi tarzan, bice posle "da se jadan za zelen bor uhvatim..."
a onaj prvi deo, istina - nadju nekog ko ih ne provali odmah pa ga onda kao udav malo po malo stezu i oslabljuju... ne bi li u svojim ocima bili jaci i sposobniji - mora ipak neko da plati cenu tudje nestabilnosti i nesigurnosti.
zato dea, mani se razmisljanja o tome kakva zena je neodoljiva, jer takve nema. normalan muskarac trazi zenu spram sebe, normalna zena isto, to je samo pitanje poklapanja.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koji su to nenormalni? ;)

bolje je kad kazu iskreno sta misle, tacno vidis sta ti nikako ne treba u zivotu.
a i na kraju ta nesigurnost je bolest, ima svoj uzrok i leci se to. treba imati donekle razumevanja ali i jasno i glasno reci koliko to ne valja ni za jedne ni za druge pa ce mozda nekada i tzv srne da prestanu da se foliraju i da ih odrzavaju u zivotu. pravo vrzino kolo u neku ruku.

bolesni ljudi tolka, naravno - a bolestine su razne
i ne, nije "normalnost" bas toliko subjektivna i podlozna relativizaciji

missim da smo svi po malo nenormalni? M? ,)

a ono-oko iskrenosti...eh, moja ti....SVI se foliraju..i muški i ženski primerci...svi bi da budu posebni...različiti..nekim superlativom(da ne tupim)...uvek je tako kada nam se neko dopada...ne bacaš na skener odmah sve njihove boove..jok...to dodje kada se zasitiš ošamućenosti...e ondak detalji na pregled(a naše zakopavamo u podsvest-jer niko kao MI - naj...naravno) ;)

a pa ne, uopste nismo na isti nacin - oni koje pominjemo dive i ja su bolesni i opasni po druge a sa njima me nece niko trpati u isti kos
takvi bi voleli da se pojam normalnosti razvodni, znam, samo nismo glupi, znamo da postoji poprilcina razlika. ubedjivanje svih nas da smo pomalo nenormalni, pa dalje predstvaljanje te iste nenormalnosti kao neceg simpaticnog i pozeljnog je nekome donelo brdo para. ali otkacenost je jedno, ekscentricnost drugo a bolest psihicka nesto trece.
ne foliraju se svi jer vise nema potrebe za time. foliraju se oni koji misle da je to jedini nacin i put, jer su ih tako naucili i vaspitali - ali ima bas direktnih i na prvi pogled prilicno neprijatnih muskaraca i zena kod kojih znas na cemu si. neko ko ce da ti kaze, jeste, uzasan sam / uzasna sam, svestan sam toga i znas, bicu verovatno jos gori pa ti vidi da li mozes...
nije to potreba da se covek istakne nego da bude prihvacen ili odbacen u celini, pa ko moze - moze, ko ne moze, produzice dalje. meni je to bolje i zdravije nego odrzavanje lazi zarad konfora pa onda tiha patnja koja je neizbezna kad padnu maske.

a pa ne, uopste nismo na isti nacin - oni koje pominjemo dive i ja su bolesni i opasni po druge a sa njima me nece niko trpati u isti kos
takvi bi voleli da se pojam normalnosti razvodni, znam, samo nismo glupi, znamo da postoji poprilcina razlika. ubedjivanje svih nas da smo pomalo nenormalni, pa dalje predstvaljanje te iste nenormalnosti kao neceg simpaticnog i pozeljnog je nekome donelo brdo para. ali otkacenost je jedno, ekscentricnost drugo a bolest psihicka nesto trece.
ne foliraju se svi jer vise nema potrebe za time. foliraju se oni koji misle da je to jedini nacin i put, jer su ih tako naucili i vaspitali - ali ima bas direktnih i na prvi pogled prilicno neprijatnih muskaraca i zena kod kojih znas na cemu si. neko ko ce da ti kaze, jeste, uzasan sam / uzasna sam, svestan sam toga i znas, bicu verovatno jos gori pa ti vidi da li mozes...
nije to potreba da se covek istakne nego da bude prihvacen ili odbacen u celini, pa ko moze - moze, ko ne moze, produzice dalje. meni je to bolje i zdravije nego odrzavanje lazi zarad konfora pa onda tiha patnja koja je neizbezna kad padnu maske.

upravo to..
svako od nas ima svoje ludilo i svoju nesavrsenost..
sa nama ce se uklopiti i istrajati onaj kome ta nasa neidealnost ne smeta i ciju mi mozemo da tolerisemo ili cak i ne primecujemo..
ono sto je strasno je da se neko privali i isfolira, a onda posle nekog vremena pokaze skriveno lice i sili nas da to prihvatimo..

od takvih dea, sto dalje, jer lice devojcice i najbolje reproduktivne godine ne traju dugo.
sta ce ti neko pored koga treba da se foliras da si mala uplasena srna kojoj treba zastita, kad mozes takva kakva si da nadjes nekog ciji ego ne moras da hranis sopstvenom slaboscu.

Rekoh koje su neodoljive.
Ti reče da nisi, a verovatnoi nikad nisi ni bila neodoljiva.
Bez brige, neodoljivi muškarac te nikad neće odabrati, ali uvek ti ostaju ovi drugi.

Muskarca neodoljivim cini prizor njega kako se polunag, u boksericama ili sa peskirom oko struka, brije ispred ogledala u kupatilu.

Onaj njihov pogled dok prate ocima ostricu koja za sobom kroz penu ostavlja glatku i mirisnu bradu mi je mjaumjaumjauprrrprrrprrr!!! :heart:

Zatim, obozavam prizor muskarca kako sa sebe spira morsku so na plazi ispod tusa ili izlazi iz vode kao agent 007.

Glas i miris takodje nose visoki procenat seksipila. Sanjiv glas ili onaj malo promukao, jos kad se nasmeje onako iskreno, od srca, al' ne glasno...

I volim da vidim muskarca za volanom, nevazno u kojim kolima. Svidja mi se da vidim kako uziva u voznji.

...i lisici je kiselo grožđe.

vazi. jel' ti stvarno mislis da je takav i zanimjiv a ne neodoljiv jednoj zeni? samo deca mogu da padnu na takve likove, zato se i vrte oko njih.
ja pravim razliku izmedju simptoma i coveka, na bolest se ni malo ne lozim a one sto su zamislili da su batman ili spiderman mogu samo da zaobidjem u sirokom luku, toliko su mi posebni.
meni su neodoljivi zrelost, cast i odgovornost a ne zabavnost, misici ili lepo lice leptirica od svojih 40-tak leta... svako svome jatu

vazi. jel' ti stvarno mislis da je takav i zanimjiv a ne neodoljiv jednoj zeni? samo deca mogu da padnu na takve likove, zato se i vrte oko njih.
ja pravim razliku izmedju simptoma i coveka, na bolest se ni malo ne lozim a one sto su zamislili da su batman ili spiderman mogu samo da zaobidjem u sirokom luku, toliko su mi posebni.
meni su neodoljivi zrelost, cast i odgovornost a ne zabavnost, misici ili lepo lice leptirica od svojih 40-tak leta... svako svome jatu
Pobogu, ženo.
Slobodna si da voliš što ti drago, ja sam napisao onoj devojci šta devojku čini neodoljivom muškarcima. I to je tako, sviđalo se nekom, ili ne.
Ništa više, ništa manje, i ne znam šta te pobudilo da repliciraš.

Back