Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Све су исте
paz majqmu! netješ valjda TI da ga voleš više nego mi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све су исте
pravi tarzan, bice posle "da se jadan za zelen bor uhvatim..."
a onaj prvi deo, istina - nadju nekog ko ih ne provali odmah pa ga onda kao udav malo po malo stezu i oslabljuju... ne bi li u svojim ocima bili jaci i sposobniji - mora ipak neko da plati cenu tudje nestabilnosti i nesigurnosti.
zato dea, mani se razmisljanja o tome kakva zena je neodoljiva, jer takve nema. normalan muskarac trazi zenu spram sebe, normalna zena isto, to je samo pitanje poklapanja.
Сад си у праву :клап-клап:paz majqmu! netješ valjda TI da ga voleš više nego mi?![]()
bolesni ljudi tolka, naravno - a bolestine su razne
i ne, nije "normalnost" bas toliko subjektivna i podlozna relativizaciji
a pa ne, uopste nismo na isti nacin - oni koje pominjemo dive i ja su bolesni i opasni po druge a sa njima me nece niko trpati u isti kos
takvi bi voleli da se pojam normalnosti razvodni, znam, samo nismo glupi, znamo da postoji poprilcina razlika. ubedjivanje svih nas da smo pomalo nenormalni, pa dalje predstvaljanje te iste nenormalnosti kao neceg simpaticnog i pozeljnog je nekome donelo brdo para. ali otkacenost je jedno, ekscentricnost drugo a bolest psihicka nesto trece.
ne foliraju se svi jer vise nema potrebe za time. foliraju se oni koji misle da je to jedini nacin i put, jer su ih tako naucili i vaspitali - ali ima bas direktnih i na prvi pogled prilicno neprijatnih muskaraca i zena kod kojih znas na cemu si. neko ko ce da ti kaze, jeste, uzasan sam / uzasna sam, svestan sam toga i znas, bicu verovatno jos gori pa ti vidi da li mozes...
nije to potreba da se covek istakne nego da bude prihvacen ili odbacen u celini, pa ko moze - moze, ko ne moze, produzice dalje. meni je to bolje i zdravije nego odrzavanje lazi zarad konfora pa onda tiha patnja koja je neizbezna kad padnu maske.
od takvih dea, sto dalje, jer lice devojcice i najbolje reproduktivne godine ne traju dugo.
sta ce ti neko pored koga treba da se foliras da si mala uplasena srna kojoj treba zastita, kad mozes takva kakva si da nadjes nekog ciji ego ne moras da hranis sopstvenom slaboscu.
neodoljiv je muskarac koji samostalno resava zivotne probleme, onaj koji je odlucan zna sta hoce
to mirise na muskost, mmmmm
Rekoh koje su neodoljive.
Ti reče da nisi, a verovatnoi nikad nisi ni bila neodoljiva.
Bez brige, neodoljivi muškarac te nikad neće odabrati, ali uvek ti ostaju ovi drugi.
Pogled,...stav, sarm.....ako mi se fizicki ne svidi nema nista!!
pa nisam, stoji - ja sam sasvim sasvim obicna
ali ne brinem, takav kakvog si opisao je zreo za psihijatra a ne za zenu
...i lisici je kiselo grožđe.
Pobogu, ženo.vazi. jel' ti stvarno mislis da je takav i zanimjiv a ne neodoljiv jednoj zeni? samo deca mogu da padnu na takve likove, zato se i vrte oko njih.
ja pravim razliku izmedju simptoma i coveka, na bolest se ni malo ne lozim a one sto su zamislili da su batman ili spiderman mogu samo da zaobidjem u sirokom luku, toliko su mi posebni.
meni su neodoljivi zrelost, cast i odgovornost a ne zabavnost, misici ili lepo lice leptirica od svojih 40-tak leta... svako svome jatu
Zene, sta vam muskarca cini neodoljivim, da ga odmah pozelite...i odvucete u krevet.