dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
e cvrc, ne moze da bude mracan, hladan, cutljiv, perverzan i plus objekat
tz, takvi su subjekti
a hobotnica je tu prilog i sad znam zasto sam studirala jezike![]()
objekat na fotki, a subjekat u prici..
pa imam ja duse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e cvrc, ne moze da bude mracan, hladan, cutljiv, perverzan i plus objekat
tz, takvi su subjekti
a hobotnica je tu prilog i sad znam zasto sam studirala jezike![]()
pa to boldovabno + objekat![]()
koju hobotnicu
znas sta je rekla meni jedna prijateljica kad sam nedavno bila u situaciji, pa sam moralisala - luda zeno carice! sta bih dala da sam na tvom mestu! kakva bre hemija, hemiju sama pravis![]()
Malo sutra![]()
to ti kazem, sta se voli, to se ne lomi
imas, ofkors samo neko duboko dusevan moze da se tako interesuje za umetnos'![]()
Ja se jednom zaljubila u jednog,kad je pričao da kad je umrla neka žena iz komšiluka niko nije htio ili smio da je stavi u sanduk, i on je to uradio..
Mislim,nije samo zbog toga..bilo je tu još nekih stvari...Ali ta priča je uticala na mene ,mada on ,naravno ne bi ni sanjao da bi to ikako moglo da se poveže sa privlačnošću prema nekom
![]()
Malo sutra![]()
![]()
e usila si nas sa onim - brutalan, flegma i sl
![]()
Ja se jednom zaljubila u jednog,kad je pričao da kad je umrla neka žena iz komšiluka
aham..malo morgen! a hobotnica na djoki..ccc ebeš takvu onaniju![]()
al slika je perverzna do bola.![]()
mene vise zanima sta devojku cini neodoljivom![]()
kakve ste bre to
slika je samo morska..
mene vise zanima sta devojku cini neodoljivom![]()
jeste morska, al mogo je da pokupi devojku, a ne hobotnicu. ccc...sta ucini neyebica od coveka.![]()
jeste morska ali asocira na oralne varijacije...eh moja ti..danas sam sva nešto lajava..benti, zima me je utukla![]()
jeste morska ali asocira na oralne varijacije...eh moja ti..danas sam sva nešto lajava..benti, zima me je utukla![]()
devojke, samo cu da vam kazem - vama ... viri iz ociju..ucinite nesto po tom pitanju![]()
devojke, samo cu da vam kazem - vama ... viri iz ociju..ucinite nesto po tom pitanju![]()
to zbog duzine...stane ceo.![]()
Baš si brza,ja se u međuvremenu predomislila...(za svaki slučaj)..![]()