Mrzim kad je ebem dugo ,a ja raspolozen,a ona kaze da nemoze vise! Dok joj se vrti u glavi samo kaze:"ko bi tebe zadovoljijo"!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koliko ih je bilo? 50 ili 3 ili nesto izmedjustrumpfeta:dobro ovo nije za vreme sexa nego uopste:mrzim kad me tip pita:a sa koliko njih si spavala?sta te briga,zamisli da ti kazem 50,sta onda,a mozda je samo 3
to,ili kad me pita 'Da li ti je bilo lepo?'MaminaMaza:Da me pita da li sam svrsila
Peta W.:to,ili kad me pita 'Da li ti je bilo lepo?'MaminaMaza:Da me pita da li sam svrsila![]()
Nije poenta u tome,ono sto ne shvatate a nekoliko njih je vec spomenulo je da se mi nadamo da vi vidite sami da li nam je bilo lepo,da znate da li smo svrsile ili ne...Keeper:Peta W.:to,ili kad me pita 'Da li ti je bilo lepo?'MaminaMaza:Da me pita da li sam svrsila![]()
pa da, lepse je kad odradi i smugne, zar ne? :?
Peta W.:Nije poenta u tome,ono sto ne shvatate a nekoliko njih je vec spomenulo je da se mi nadamo da vi vidite sami da li nam je bilo lepo,da znate da li smo svrsile ili ne...Keeper:Peta W.:to,ili kad me pita 'Da li ti je bilo lepo?'MaminaMaza:Da me pita da li sam svrsila![]()
pa da, lepse je kad odradi i smugne, zar ne? :?
Ovako imamo utisak da zelite to da cujete samo da bi nahranili svoj ego... :?
Gosn Keeper mozda si i u pravu. Pitas odmah da ne bude posle, nije ti stalo, ti mene ne volis itd.Keeper:ih, ko ce sad gledati i "osecati" ... ma lakse je pitati na kraju :wink:
PoZ......
:shock: i sve to za vreme sex-a... WOWugly duck:mrzim kad:-nazove mamu da joj kaze ...
-kaze kako nema sta da obuce...
-kaze da joj trebaju nove cipele...
-uz cipele treba i nova torbica...
-kako nju niko ne razume...
-odvali me po glavi sa tepsijom...
-pocne da place bez razlozi...
-pita kad ce vec jednom da odu moji
roditelji..
-njena mama moze da ostane koliko hoce...
-dosadno joj je sa mojim drugarima...
-gleda spansku seriju...
-sakrije daljinski...
-pere posudje i kaze "ovo si mogao i ti"...
-i na kraju kaze" E SAD SI GA STVARNO
PRETERAO"
pa naravno da je za vreme sexa, inace bi bilo monotono, a i nemogu svega da se setim sad...blondi::shock: i sve to za vreme sex-a... WOWugly duck:mrzim kad:-nazove mamu da joj kaze ...
-kaze kako nema sta da obuce...
-kaze da joj trebaju nove cipele...
-uz cipele treba i nova torbica...
-kako nju niko ne razume...
-odvali me po glavi sa tepsijom...
-pocne da place bez razlozi...
-pita kad ce vec jednom da odu moji
roditelji..
-njena mama moze da ostane koliko hoce...
-dosadno joj je sa mojim drugarima...
-gleda spansku seriju...
-sakrije daljinski...
-pere posudje i kaze "ovo si mogao i ti"...
-i na kraju kaze" E SAD SI GA STVARNO
PRETERAO"![]()
![]()