hate is too strong a word...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi mi imamo neke osobine kojima se baš i ne ponosimo, i koje bi (možda) želeli da ispravimo.
Ja sam, na primer, jedno zlopamtilo (narodski rečeno), iako su moja uverenja i razmišljanja protiv toga, često ta osobina u meni prevlada. Naravno, borim se protiv toga, i gledam da to ispravim...
Pa, evo vam prilike da podelite sa mnom mračne tajne vaše ličnosti![]()

Svi mi imamo neke osobine kojima se baš i ne ponosimo, i koje bi (možda) želeli da ispravimo.
Ja sam, na primer, jedno zlopamtilo (narodski rečeno), iako su moja uverenja i razmišljanja protiv toga, često ta osobina u meni prevlada. Naravno, borim se protiv toga, i gledam da to ispravim...

Nemisli se da osoba ne voli sebe, već da ima nešto što mrzi kod sebe.Obozavam sebe i generalno smatram da sam svoje najbolje umetnicko delo. Zaista nisam jos srela ovako divnu osobu kao sto sam ja
Ne salim se. Kad sam procitala ono "mrzite sebe" sva sam se najezila i uopste ne mogu da zamislim kako je to zivite u kozi koju ne volite. To je nesto slicno kao kada stalno setate u jako tesnim cipelama, stopala vam krvare a vi morate da trcite maraton.

Nemisli se da osoba ne voli sebe, već da ima nešto što mrzi kod sebe.
A to što si svoje umetničko delo to znači da si ti sopstveni tvorac. Biće da si sebi i mama i tata.![]()
![]()
Za sada 
Ošišaj se.Mrzim svoju frizuru.
A šta je sa onim silama sa lošim namerama? Bez obzira da li su van ili u tebi.Uopste ne zelim da negiram sve one sile koje su me stvorile sa najboljim namerama i dale mi najbolje od svega...
A šta je sa onim silama sa lošim namerama? Bez obzira da li su van ili u tebi.
Postoje ljudi sa lošim namerama. Ili toga nisi bila svesna?Ne postoje lose namere tj. u prirodi ne postoje sile sa losim namerama.
Ti ljudi o kojima pricas ne misle za sebe da imaju lose namere. To je nacin na koji ti licno dozivljavas.Postoje ljudi sa lošim namerama. Ili toga nisi bila svesna?
Loši ljudi su sila sa lošim namerama. Bili oni svesni ili ne, svojih loših namera.Ne postoje lose namere tj. u prirodi ne postoje sile sa losim namerama.