Senka_91
Primećen član
- Poruka
- 530
Ona ime neke mentalne probleme (kao sto bi rekla moja nastavnica biologije fali joj stablo u glavi) ili mi se cini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:shutke su za neizdrkane budale i potencijalne manijake. :-|
ja da sam na mestu onih na bini prekinuo bih svaku svirku kad bi pocheli da se shutaju. na jednoj svirki goblina na kojoj sam bio u shutku uletela budala s nozhem i izbola nekog dechka... ne ne neke stvari nisu za marvu.
a o chemu je ova tema dodjavola?![]()
u potpunosti se slazem sa onim sto je prosvetitelj ( :? ) rekao.Kad_LupimLupim:Ne seri nego obezbedi drzavi finansijsku podrsku za sve te pozitivne ideje.
Slazem se, al' ti nisi ukapirala ovu moju izjavuGirl next door:u potpunosti se slazem sa onim sto je prosvetitelj ( :? ) rekao.
zar se ti ne slazes?
Ajde!?luckastalutkica:Nasilje stvara nasilje.
Kad_LupimLupim:Slazem se, al' ti nisi ukapirala ovu moju izjavu
Poenta je da je sve to lepo zamisljeno i sve izgleda cool na papiru, ali treba i sprovesti u delo da bi od toga svega bilo nekog 'leba.
da i ja u mom oklopnom voziluangel_of_sin:Pa nemam ništa protiv nasilja sve dok imam obuvene martine, osećam se sigurna u njima!!!! (:
ma sta mi naprica?? :shock:luckastalutkica:Nasilje stvara nasilje.
takodje 8-) ..... mnogo su bre prakticne... isprobala sam ih....angel_of_sin:Pa nemam ništa protiv nasilja sve dok imam obuvene martine, osećam se sigurna u njima!!!! (:
ja sam tako jednom uskochila i ja najebala...AL MI NIJE ZAO!+SpookyGirl+:eto, danas, ispred samog ulaza u skolu, 4 moje drugarice se setale pred pocetak prvog casa... jedna je nosila Zvezdin sal... i prisle dve lujke sa nozevima i zamalo sto ih nisu izbole... i maznule sal... istraumirale se skroz.... ova Zvezdasica plakala ceo dan....
ja sam prije za starkeangel_of_sin:Pa nemam ništa protiv nasilja sve dok imam obuvene martine, osećam se sigurna u njima!!!! (: