- Poruka
- 98.702
Tako je i meni, ne dize mi se na hladne. Pa kita nije glupa, ako je luda glava kita nije luda. ja je podrzavam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je i meni, ne dize mi se na hladne. Pa kita nije glupa, ako je luda glava kita nije luda. ja je podrzavam.

to su yebachi presretaci, zaista i treba odmah da odustanu osim ako ti takodje nije stalo da se samo presretnes i potucas.
Jesi nekada volio neku zenu?
Ako smatras ljubav u tom dogmaticnom konceptu - Da se moralna odgovornost svali na necija ledja u smislu - Za uvek i uvek, The One osoba. ocigledno da nisam jer bih sada bio sa njom i kontemplirao novu ljubavnu bibliju. A ako mislis na to da sam pronalazio dusevnog partnera u smislu da se poklapamo u mnogim stvarima, da osecamo duboku bliskost, Da jesam.
koja ce te takvog

to se samo tako pise, kad nekog volis ti prirodno nalazis sa njim, nekad na pola puta, nekad predjes ceo put sam ka njemu, nekad on ka tebi ti uzivas sa njim, ne ostajes hladni kamen, ne zaista.
jedno su verbalni izrazi sta bi bilo kad bi bilo a drugo topla stvarnost kad se desi.
e, a sto nisi voleo te duhovno bliske?
de su pale, zguzvala im se suknja?
Ne razumem, kazem da jesam ih voleo. Nisu im se zgizvale suknje, vec jednostavno neke stvari ne idu na duze staze. Iako se poklopis sa tom osobom, ali neke stvari u zivotu ne idu i istom pravcu, i dalje smo prijatelji, cujemo se, ali , sta ces, ne idu neke stvari. I hajde dosta o mom privatnom zivotu. Vec sam nagovestio da ne volim da pricam o svom priv ziv. Da ziv sam
I to je pitanje, jer da si nasao duboku bliskost, ostali bi vi zajedno. Ljudi cesto grese kad misle da su imali ljubav ili nesto posebno. Sve su to prolazne stanice i nista drugo.
ma to resis tako sto pristanes na mnogo toga i stavis kao prioritet vezu a ne neke svoje zanimacije
samo mora da ide dotle da ti ne propadne seks u vezi
eto to je po meni teorija
jeste ali nekad nije u nekom tonu ili boji koji u dubini dushe zelish i onda se pitas sta sad
i neces da mu radish ruzne stvari i cuvaces ga blbalablabla i on tebe i zajedno cete sredjivati kcu i radjati decuIzvini , nikada ne stavljam vezu ispred svog zivota. Ako ne umes da sredis svoj zivot, neces umeti ni vezu. Uostalom imam ambicije, imam planove za svoj zivot, ne ide mi sada brak u celu tu ideju.
Za muskarca od 35 godina, koliko godina cura mu je najidealnija?
Ja recimo mislim da od 20 do 25. Jer on ima iskustvo, a ona je dovoljno zrela da njemu parira, a i moze mu se lako prilagoditi, zar ne?
jel imas ti paranoju da neka hoce samo da te kresne? ili se paranoises da hoce da te voli?Vi ste devojke malo paranoicne prema muskarcima? Svaki bi da vas strpa u krevet, zezne dobrim sexom, izrecka na nogaru od kreveta, od pohvali se ortacima kako je pukao neku za jednu noc i sl? Kakve vi to muskarce srecete?
Verujem da je malo ljudi za koje je samo jedan partner skrojen, jos manje onih za koje nijedan nije skrojen a najvise onih za koje su u zivotu skrojena vise partnera, covek nije monogamno bice u sustini iako tezi monogamiji.Ma glupost bre, Ja opet pitam svakog od tih koji veruju u to da postoji samo jedan partner za njih skrojen . Zamisli da tog partnera udari autobus, i nema ga vise. Da lic e ostati posle toga sama, jer zaboga to je bio njen idealan kroj, Jedan jedini, ili ce naci drugog? Hocu da dobijem taj odgovor, da vidim koliko su ljudi iskreni ovde.