- Poruka
- 29.141
Za tebe u te godine je prošao voz ,uzimaj šta zgrabiš jer ćeš i bez toga da ostaneš.
tako je.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe u te godine je prošao voz ,uzimaj šta zgrabiš jer ćeš i bez toga da ostaneš.
tako je.
mozda bi ti bilo lakse da ubodes dete i onda porodicu, manje da mislis o zenama, a vise o cuvanju te porodice.
Ti nemas pametnija posla, nego svaki put dolaziti mene vredjati.
O boze....
pa da si malo suptilnija pa bih ti rekao da mozes proveritia ti ostajes mumificiran do vecnosti u cvatu mladosti?
i svi zubi cak na broju?
![]()
nije ovo uvreda nego istina. kao sto dolaze mladje zene tako dolaze i muskarci, zgodni, lepi u naponu snage, puni zivota i te klinke ce pre sa takvima.
nije ovo uvreda nego istina. kao sto dolaze mladje zene tako dolaze i muskarci, zgodni, lepi u naponu snage, puni zivota i te klinke ce pre sa takvima.
a pa moze biti, ali i ne mora. vole neke klinke starije momke![]()
pa da si malo suptilnija pa bih ti rekao da mozes proveriti
ok ako bi razmislio unapred o tome ne bi bilo to, nego slucajno
tako ima ljudi nisu neki svaleri, ne fali im nista ali prosto nisu... i onda sad kad ih vidis imaju dete i zenu, a u mladosti nisu verovatno bas mnogo jurili zena
Za muskarca od 35 godina, koliko godina cura mu je najidealnija?
Ja recimo mislim da od 20 do 25. Jer on ima iskustvo, a ona je dovoljno zrela da njemu parira, a i moze mu se lako prilagoditi, zar ne?
unutra je vedri decji duh a ako ni to nije dovoljno cukne se neka banka i sve ok..sve za ljubav samo vama da udovoljimopa sta i da jesi dobro odrzavan? to nije dovoljno i ne mozes vecno tako, sta ima unutra? to je pravo pitanje,to unutra traje do poslednjeg daha tvoga.
znas kako treba sa zenama, jedino i one da shvate da treba tako, tj znas al nesto u praksi ne uspeva
Normalno ili vole starije ili mladje pune kesha. Ali ja imam kitu, znam kako treba sa zenama, a ako nije sponzorusa ona ce poludeti za mnom. Sto je i normalno.
ma moze, samo nek' se ljudi vole i seksaju i ljube i sve sve sve
ili obicne, normalne momke) pa svaki ima kiittu, a ne moras umeti sa zenama, vec sa zivotnim situacijama.
mislim ako vec volis neku za predugu vezu