N
NoviGost
Gost
...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sazem se , ne samo po pitanju tema. Ako neko proba da kontaktira administratora( barem moj slucaj) isto kao da nije ni pokusao. A po forumima je pocelo da biva puno uvreda ...Pozdrav. :wink:NoviGost:...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
Ovim povodom sam htela još juče da se javim ali nisam znala kako i kome. U međuvremenu sam uletela u diskusiju pa sam se posle osećala loše zbog budale.NoviGost:...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
NoviGost:...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
Алjона:NoviGost:...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
Знам и капирам о чему ти говориш, Нове Госте.
Али ту треба се говорити о концепцији руководства овим форумом. Хочу ти казати да она постоји.
То је уџбеник...
Могу ти речи да ту има јаки одрасли људи и они су и културани, и поштени. Мислим, да теме овога форума понекад су доста тешки за младог човека.
Велики поздрав!
Šta ovo znači?Алjона:NoviGost:...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
Молим...![]()
![]()
Komshinica:Šta ovo znači?Алjона:NoviGost:...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
Молим...![]()
![]()
![]()
![]()
Aljona, sestro, ako imaš uticaja - daj učini nešto da prestanu da nas maltretiraju virtuelne siledžije. Ovo stvarno više nema smisla. Niko ništa pametno ne piše, svi se brane od manijaka.Алjона:Komshinica:Šta ovo znači?Алjона:NoviGost:...administratoru. Ja mislim da ovde nema gazde. Toliko tema sto nema nikakve veze sa religijom, toliko vredjanja, omalovazavanja, da kulturan i posten covek ne zaviri u ovu kafanu. Ako gazde ima javice se :wink:
Молим...![]()
![]()
![]()
![]()
...
-Ako gazde ima javice se
-Молим...(јављам се)
Pozdrav i tebi, prijatelju. Veruj, toliko mi se smučilo, da nemam više inspiracije da odgovaram, a ne mogu ni da ostanem ravnodušna. Odoh da čitam "Satanske stihove" (ha,ha). Očekujem i na ovo naše rezmatranje neki sumanuti komentar.Prinz:Slusaj, u pravu si. Ali takva je izgleda situacija a forum je idealno mesto za razne likove. Nema lica i imena. Bolje da im se suprotstavimo normalnoscu, pamecu, kulturom, pismenoscu mada mi je sve vise muka od njih. Pozdrav!
Komshinica:Aljona, sestro, ako imaš uticaja - daj učini nešto da prestanu da nas maltretiraju virtuelne siledžije. Ovo stvarno više nema smisla.
Pozdrav svim dorbonamernim ljudima na forumu. Ovosto se moze procitati ovih dana je gomila netolerantnih gl....ti, sovinizma, i gadosti svake vrste...Zao mi je sto sa takvim ljudima "delim makar i ovu kapu Nebesku". Hvala Bogu da postoje i oni drugi koji svakog saslusaju,kojima ne smeta covek druge vere, koji znaju da je bitno da se MISLI ( ali svojom glavom) i da se ta misljenja razmenjuju. Citati i praznoverje su nas i doveli u ovaj lonac u kome smo se krckali svi. E pa ja ne zelim vise da budem u tom loncu, biram drustvo po pameti i dobroti a ne po veri i tako cu i dalje.... a ko nece ne mora. Pozdrav Aljoni, Komsinici i ostalima. :wink: :wink:Алjона:Komshinica:Aljona, sestro, ako imaš uticaja - daj učini nešto da prestanu da nas maltretiraju virtuelne siledžije. Ovo stvarno više nema smisla.
Има, има![]()
Срдачни поздрав и ти!
Pozdrav i tebi od srca i sa radošću. Sve nas je više koji se razumemo, poštujemo, volimo, mislimo i činimo sve što nas čini ljudima, tj. u onu grupu koju ja po svom kriterijumu svrstavam u prave ljude.tsetsa:Pozdrav svim dorbonamernim ljudima na forumu. Ovosto se moze procitati ovih dana je gomila netolerantnih gl....ti, sovinizma, i gadosti svake vrste...Zao mi je sto sa takvim ljudima "delim makar i ovu kapu Nebesku". Hvala Bogu da postoje i oni drugi koji svakog saslusaju,kojima ne smeta covek druge vere, koji znaju da je bitno da se MISLI ( ali svojom glavom) i da se ta misljenja razmenjuju. Citati i praznoverje su nas i doveli u ovaj lonac u kome smo se krckali svi. E pa ja ne zelim vise da budem u tom loncu, biram drustvo po pameti i dobroti a ne po veri i tako cu i dalje.... a ko nece ne mora. Pozdrav Aljoni, Komsinici i ostalima. :wink: :wink:Алjона:Komshinica:Aljona, sestro, ako imaš uticaja - daj učini nešto da prestanu da nas maltretiraju virtuelne siledžije. Ovo stvarno više nema smisla.
Има, има![]()
Срдачни поздрав и ти!
Dobro kad ima.Алjона:Komshinica:Aljona, sestro, ako imaš uticaja - daj učini nešto da prestanu da nas maltretiraju virtuelne siledžije. Ovo stvarno više nema smisla.
Има, има![]()
Срдачни поздрав и ти!
Nemoj da se ponasah licimerno, moj ti je bratski savet. Biblija kaze :"Sve dokazi; cvrsto se drzi onoga sto je dobro".Sve sami (iskreni)hriscani koje kad kritikujes odma pozivaju " A ko smo mi da sudimo, to nije hriscanki, nije dobro, auu samo nas napadaju i to agresivno" a kad druge religije treba napasti, tu smo najbolje sudije i zaboravimo da to nije hriscanski. Jako lepo jos samo Isus da nas vidi.Prosto divota!Christadelphian:Pozdrav svima!
Hrišćanin ne treba da odgovara na uvrede ali može kad je isprovociran
"Ne svadjaj se ni s kim bez uzroka, kad zla ti nije učinio" Posl.3:30
Znači uzroka ima i zlo vam je učinjeno.
Braćo sestre ne stidite se svojih reči za koje ste izprovocirani.
Ne osećajte se loše jer drugi to želi .
Znajte da je Hrist na vašoj strani i da vas neće osuditi zbog toga. Znam da mnogi više sebo naude kada drugome loše kažu. Ne opterećujte se toliko zbog toga , neka vam ovaj stih skine teret.
Pozdrav![]()
Neka nam je Gospod Bog u pomoci Brate!Christadelphian:Ne znam
brate gde vidiš moju licemernost?
To sam rekao za sve vas a ne za hrišćane
samo moj pogled je hrišćanski
A odnosi se na pravdu i njegove provokacije.
Žao mi je ako je nešto pogrešno ispalo nisam imao tu nameru
Pozdrav
freewill:Neka nam je Gospod Bog u pomoci Brate!Christadelphian:Ne znam
brate gde vidiš moju licemernost?
To sam rekao za sve vas a ne za hrišćane
samo moj pogled je hrišćanski
A odnosi se na pravdu i njegove provokacije.
Žao mi je ako je nešto pogrešno ispalo nisam imao tu nameru
Pozdrav
Oprosti ono sto sam rekao nisam(nadam se) uvredio tebe, bio je to Bratski savet, znas sigurno da su pazumni na forumu u nezavidnij situaciji. Doslo je vreme kako je rekao Ivo Andric; kad pametni cute, budale govore i fukare se bogate.
Ja sada apelujem na sve:Aljonicu,tebe,Komsinicu itd. da pokusamo da stvorimo koliko-toliko normalau atmosferu za normalan dijalog i razmenu misljenja. Sada nije lako al' neka nam je Gospod Bog u pomoci!
pOzDrAv!
BLEK:SHVATITE LJUDI, AKO DO SADA SHVATILI NISTE:
-COVEK JE SEBI NAJVECI NEPRIJATELJ!!!- 8)
KO SHVATI RAZUMECE!POZDRAV RAZUMNIMA!!!![]()