Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 5.837
Jel, onda tvrdis da ibn Baz laze?
neznam sta ti ibn baz kaze....jer dovoljno mi je to sto si mi sad napisao neistinu da ti nemogu zdravo za gotovo vjerovati ni za druge stvari.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel, onda tvrdis da ibn Baz laze?
To je ispran mozak.Da li ovo ima veze sa religijom? Jer vidim da se šamaraju.
Potpuno čudan snimak.
O čemu se ovde radi?
ovako se ja šamaram kad nešto sje*emDa li ovo ima veze sa religijom? Jer vidim da se šamaraju.
Potpuno čudan snimak.
O čemu se ovde radi?
Dosta se kamiondžija ovako šamara kod nas, da ostanu budni jadni..ovako se ja šamaram kad nešto sje*em
i pitam samog sebe šta radiš u pi*du materinu
nema veze sa religijom
Ne ide to tebi da kažeš kao nekom ko ima vlast ovde.Ja se izvinjavam ali samo prenosim mišljenje većine vernika u Srbiji.
Dali šije idu na hodočašće u Kaabu? Iran je većinski sa šijama? Da li sunita ima u Iranu?Da pojasnim, ovo kada se kaze sunniti, to se misli na Muslimane koji slijede Muhammeda i Kuran.
kada se kaze Shiiti, to su sljedbenici Shiizma....za one koji ne znaju kontaju da su i shiiti dio islama, ali nisu, tamo je samo otrcana prica kao da su oni dio islama zato sto imaju muslimanska imena pa vam se cini da su dio islama....a veliki su neprijatelji islama i muslimana.
ovako se ja šamaram kad nešto sje*em
i pitam samog sebe šta radiš u pi*du materinu
nema veze sa religijom
Ne, puno manje su razlike izmedju siita i sunita nego izmedju pravoslavnih i katolika. Prvi su se razisli oko toga ko je prvi halifa dakle vladar, a drugi o prirodi samog Boga. Katolici i pravoslavni bi imali razliku tu recimo da katolici samo kazu da je rimski papa bezgresan i ima pravo na cast i vlast, a da mu pravoslavni patrijarsi ne daju to pravo bez da imaju razlika o prirodi Boga (Sveti Duh od Oca ili i od Oca i od Sina). Vehabiti su nesto trece u islamu, oni su ekstremisti koji uzurpiraju pravo da iko drugi smije tumaciti vjeru, sekta novijeg datuma (danas su u vecini u S.Arabiji, a zahvaljujuci petrodolaru izvoze to tumacenje ili bar pokusavaju izvoziti na sve strane svijeta, za sada imaju uspjeha u Afganistanu i BiH)Pa deluje iz ovog što pišeš da je tako.
Posebno uzimajući u obzir ono što neko napisa da se udaraju što nisu mogli da spasu te koje su suniti ubili. To je onda raskol u krvi što bi se reklo.
A katolici i pravoslavni, da li Sveti duh proističe samo iz Oca, ili iz Oca i Sina. Naravno bilo je političkih tenzija i sukoba, posebno kod nas na granici Istočnog i Zapadnog hrišćanstva, ali teološki gledano razlike su male. Možda su i veće sa protestantima.
. . . , mlad si, . . . . . , u Iran su CIA, MI6 i DGSE 78'e ućerali lažnog mulu i turbo šatro islam, šatro šiti. I isterali kralja (šaha). 100% ista matrica 45'e uterali novu šatro religiju "komunizam" a istrali kralja u Srbiju ili YU. To veze sa Islamom nema. (od mog najboljeg druga, matori je bio licniadvokat Reze Pahlavija)jbm li ga brt al kad u svetu pomeneš Iran prva asocijacija je Islam
. . . , vehabije su kopy rights od MI6 i pod patronazom CIANe, puno manje su razlike izmedju siita i sunita nego izmedju pravoslavnih i katolika. Prvi su se razisli oko toga ko je prvi halifa dakle vladar, a drugi o prirodi samog Boga. Katolici i pravoslavni bi imali razliku tu recimo da katolici samo kazu da je rimski papa bezgresan i ima pravo na cast i vlast, a da mu pravoslavni patrijarsi ne daju to pravo bez da imaju razlika o prirodi Boga (Sveti Duh od Oca ili i od Oca i od Sina). Vehabiti su nesto trece u islamu, oni su ekstremisti koji uzurpiraju pravo da iko drugi smije tumaciti vjeru, sekta novijeg datuma (danas su u vecini u S.Arabiji, a zahvaljujuci petrodolaru izvoze to tumacenje ili bar pokusavaju izvoziti na sve strane svijeta, za sada imaju uspjeha u Afganistanu i BiH)
. . . . , sestroo, teška prica, i mnogo opasna ne moze do nove godine da se ispricaBilo je i hrišćana koji su davno nekad , srednji vek, sami sebe bičevali.. međutim, to je izgleda bilo individualno i vezano za RKC.
Ovo je kao masovna hipnoza, moguće i da jeste sekta samo se na ovaj način ubrzano širi, jer vrv deluje hipnotički. Ajde ako neko zna tačno nek napiše
. . . . , nema, hmmmm!???Suniti su.. Nema Šijita
Da. Da. DaDali šije idu na hodočašće u Kaabu? Iran je većinski sa šijama? Da li sunita ima u Iranu?
Iza trečeg "Da" zaboravio si staviti točku. Ipak je to važno !Da. Da. Da
Oko 4%, jugozapadni dio, oko Bandar Abasa.Iza trečeg "Da" zaboravio si staviti točku. Ipak je to važno !
Kako ovo sad ima veze sa temperaturom mora, ja ne znam !Oko 4%, jugozapadni dio, oko Bandar Abasa.
Treba znati, a znanje je lomljivo kao staklo.Kako ovo sad ima veze sa temperaturom mora, ja ne znam !
znam problem znanja "na staklenim nogama"Treba znati, a znanje je lomljivo kao staklo.
jel imaju celu ćunu?nikakve veze sa islamom nema...ne pametuj, i nemoj da mene ucis koji istrazujem islam preko 30 godina.
nego de nam reci posto je islam dolazi od Muhammeda, kad je to mUhammed naredio samoudaranje i bicevanje i proljevanje krvi samom sebi??
da cujemo pametnjakovicu ako mislis da znas islam bolje od mene, da te vidimo![]()
ето, а ја сам мислио да ви верујете да ислам долази од Бога.nego de nam reci posto je islam dolazi od Muhammeda..
не постоје "муслиманска имена" постоје арапска, персијска, турска, словенска, германска итд. слабо ти познајеш ислам.zato sto imaju muslimanska imena