Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po toj logici svi zidovi muslimani i cela amerika muslimanska, jer se vecina tamo obrezuje.jel imaju celu ćunu?
ne?
onda je islam
U Americi je to Big Business, grdne milijarde obrćupo toj logici svi zidovi muslimani i cela amerika muslimanska, jer se vecina tamo obrezuje.
Isus je bio takodjer obrezan...
U Americi je to Big Business, grdne milijarde obrću
Mada više ni tamo niko nije lud
80% muske populacije u americi je obrezano...o cemu ti pricas, sta covece iko nije lud, znaci 80% procenata muskaraca ludo
Ahahahahaha80% muske populacije u americi je obrezano...o cemu ti pricas, sta covece iko nije lud, znaci 80% procenata muskaraca ludo
Svojim očima od kuće do kuċeOma dokaz za tvrdnju o obrezanosti istih![]()
Ahahahahaha
Aj nadji drugu budalu![]()
Pojma ti nemaš.pricas gluposti, obrezavinje podrzava medicina, sprecava bolesti i umanjuje njihov nastanak.....i to cak preporuciva WHo, svjetska zdravstvena organzacija
da bi ti ovdje dosao nama palamuditi kako smo mi ludi sto se obrezujemo, sto je i Isus lud bio pa se obrezao....i svi smo mi ludi sto se drzimo higijene, a vi necisti peksini ste pametnjakovici na ispravnom putu
znaci mi drzanjem higijene ne znamo sta radimo i nikako se ne moze akmulirati bakterije na penisu kao sto mogu na neobrezanim, da su prijetnja i sebi i zenskom zivlju sa kojima se seksaju....jer zene mogu da dobiju infekcije upravo zbog njihove neistoce koja se sakuplja pod kozicu na vrhu penisa....ali eto mi smo obrezani ludaci.....![]()
Pojma ti nemaš.
Priroda je stvorila sve sa razligom.
U Švedskoj te za obrezivanje prvo pošalju kod neuropsihijatra pa onda zaseda konzilijum urologa pa su muslimani morali kod ješe privatnika da skrate proceduru.
Interesantno Švedska je sa najmanje ženskih infekcija iako se ni jedan Švedja ne kabrioletiše a i bude glupo posle.
Higijenu obavlja smegma koju imaju neobrezani muškarci a žene je luče na litre, ajd ćao neznalice![]()
Pojma ti nemaš.
U Švedskoj te za obrezivanje prvo pošalju kod neuropsihijatra pa onda zaseda konzilijum urologa pa su muslimani morali kod ješe privatnika da skrate proceduru.
Interesantno Švedska je sa najmanje ženskih infekcija iako se ni jedan Švedja ne kabrioletiše a i bude glupo posle.
Pojma ti nemaš.
Higijenu obavlja smegma koju imaju neobrezani muškarci a žene je luče na litre, ajd ćao neznalice![]()
Ludilo