Šta mislite o zenama jarcevima?

• Začetnik teme Začetnik teme dean
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
postavljala je Anđa slike više puta, bila sam ubeđena da tvom svevidećem oku nije promakla:zper:
Mislila sam da si uspeo da vidiš
Шокантно, али истинито.
Ја кад дођем на овај форум, не гледам слике (ако хоћу да гледам слике, идем на сајтове престижних домаћих и страних таблоида) долазим у потрази за знањем, са циљем да апсорбујем мудрост.

Ima šta da se vidi,veruj mi;)
Верујем.

Шокантно, али истинито.
Ја кад дођем на овај форум, не гледам слике (ако хоћу да гледам слике, идем на сајтове престижних домаћих и страних таблоида) долазим у потрази за знањем, са циљем да апсорбујем мудрост.

Верујем.
:):ok:

Da bi dečica bila ženstvena, moraju prvo da postanu žene, što ona svakako nije. :kafa:

To se odnosi i na fizičku, a i na mentalnu konstrukciju. Ne bi bilo loše da malo počne da čita knjige. :ok:

- - - - - - - - - -

Malo je toga na forumu. NA sreću na ovom pdf ima koliko-toliko te mudrosti i može da se normalno popriča sa ljudima bez trzanja, osim kada ih ne uhvate bubice. :mrgreen:

8e39d5ffee1a85d3aa09edfa4e90b04b.jpg

Ne bi bilo loše da malo počne da čita knjige. :ok:
Шта мислиш кад би се прихватила озбиљне езотеријске литературе (нпр. да узме у шаке Кроулијеву: ''Визију и глас'' или Аројину: ''Астрологију, карму и трансформацију''), како би се носила, како би читала, како би интерпретирала?
Контам да би то било исто као кад је Хомер гледао Твин Пикс

Шта мислиш кад би се прихватила озбиљне езотеријске литературе (нпр. да узме у шаке Кроулијеву: ''Визију и глас'' или Аројину: ''Астрологију, карму и трансформацију''), како би се носила, како би читала, како би интерпретирала?
Контам да би то било исто као кад је Хомер гледао Твин Пикс

I ja smatram da bi bilo nešto tako. Ergo, što više knjiga. :dosadno: na ovom PDF-u su, koliko znam, svi dobro načitani i uvertirani u umetnost kao i neke osnove literature. Nije to ništa loše niti je gubljenje vremena pročitati i neki strip na kraju krajeva.

Back