Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ја сам остао без текста.
pa nije valjda da si sad PRVI PUT video Anđu?Ја сам остао без текста.
Поздрав од Оног што је управо попио лекиће.

Нисам је ни сада (први пут) видео.pa nije valjda da si sad PRVI PUT video Anđu?
E moj Tanatose
postavljala je Anđa slike više puta, bila sam ubeđena da tvom svevidećem oku nije promaklaНисам је ни сада (први пут) видео.
Ништа ја драга Агата нисам видео.

Шокантно, али истинито.postavljala je Anđa slike više puta, bila sam ubeđena da tvom svevidećem oku nije promakla
Mislila sam da si uspeo da vidiš
Верујем.Ima šta da se vidi,veruj mi
Шокантно, али истинито.
Ја кад дођем на овај форум, не гледам слике (ако хоћу да гледам слике, идем на сајтове престижних домаћих и страних таблоида) долазим у потрази за знањем, са циљем да апсорбујем мудрост.
Верујем.

Ја кад дођем на овај форум, не гледам слике (ако хоћу да гледам слике, идем на сајтове престижних домаћих и страних таблоида) долазим у потрази за знањем, са циљем да апсорбујем мудрост.

Ја сам остао без текста.
Поздрав од Оног што је управо попио лекиће.

Anđa je zgodna i lepa

da da da
a ko će da ti ubije pauka??
lepe li kozice
Шта мислиш кад би се прихватила озбиљне езотеријске литературе (нпр. да узме у шаке Кроулијеву: ''Визију и глас'' или Аројину: ''Астрологију, карму и трансформацију''), како би се носила, како би читала, како би интерпретирала?Ne bi bilo loše da malo počne da čita knjige.
grdan je baxuz ubiti pauka!da da da
a ko će da ti ubije pauka??
Шта мислиш кад би се прихватила озбиљне езотеријске литературе (нпр. да узме у шаке Кроулијеву: ''Визију и глас'' или Аројину: ''Астрологију, карму и трансформацију''), како би се носила, како би читала, како би интерпретирала?
Контам да би то било исто као кад је Хомер гледао Твин Пикс
 na ovom PDF-u su, koliko znam, svi dobro načitani i uvertirani u umetnost kao i neke osnove literature. Nije to ništa loše niti je gubljenje vremena pročitati i neki strip na kraju krajeva.
 na ovom PDF-u su, koliko znam, svi dobro načitani i uvertirani u umetnost kao i neke osnove literature. Nije to ništa loše niti je gubljenje vremena pročitati i neki strip na kraju krajeva.Transmetropolitan, нпр.I ja smatram da bi bilo nešto tako. Ergo, što više knjiga.na ovom PDF-u su, koliko znam, svi dobro načitani i uvertirani u umetnost kao i neke osnove literature. Nije to ništa loše niti je gubljenje vremena pročitati i neki strip na kraju krajeva.
 Mada može, što da ne.
 Mada može, što da ne.