Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.383
Svuda ste velike kukavice pa sve vreme glumite santu leda, i emotivnost folirate jer kalkulisete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svuda ste velike kukavice pa sve vreme glumite santu leda, i emotivnost folirate jer kalkulisete

То понављаш ко покварена плоча. Кладим се да ти то често људи говоре, па ти се допало - присвојила си ту фразу па је преносиш овде, на друге људе.Smiri se![]()

Престали смо, имате ли можда и неку музичку жељу, Ваше Височанство?Ok sad cete da prestanete da lupetate![]()
Ти си изузетак, ти отворено демонстрираш широк дијапазон емоција.Jarcevi su dosta emotivni,samo to ne pokazuju.

Па шта је то за шта се жртвује (што покреће Јарчеву наклоност ка породици) ако није љубав?Mozda se Jarac nece zrtvovati za ljubav ali hoce za porodicu. Nasa najsvetlija tacka je nasa porodica.

Nije Mesec u prvoj nego stelijum u 4
On je kriv,polje Raka.

Хипотетички, имаш мужа и децу. Ко је на првом месту, коме ћеш највише дати своје љубави? Твом мужу и деци (новој породици) или твојој мами и тати (изворној породици)? Ко ће бити твој приоритет, најважнији ослонац у животу?Mislila sam na ljubav prema partneru.
Provela bi se sa mnom,ja sam jarac devica
Pa ko zna, možda bi se baš super složile...da sam u životu odlučivala s kim ću se družiti a s kim ne prema horoskopskom znaku mnogo dragih ljudi danas ne bih ni poznavala...A sa jarčicama sam se družila, samo se nismo uvek razumevale - ali nije bilo svađe s njima. Svako drži do svog, miroljubiva koegzistencija![]()
Прва кућа је најважнија кућа у наталу, прва кућа је есенција свега, срж натусовог бића, оно што се нађе у првој кући детерминише тебе као личност, одређује твој животни пут.
Осим тога, покушавао сам да те похвалим, у смислу - да су твоје емоције снажније, да добијају бољу димензију у првом пољу (Месец у првој је аналоган Месецу у Овну), отворене су, самим тим, боље се носиш с њима, натусова емоција смештена у првој (екстровертној, мушкој) кући говори да их каналише на адекватне/правилне/здраве начине, уместо нпр. четврте (женске, још и окултне) куће у којој се емоције или потискују или се у екстремним и патолошким димензијама демонстрирају, по чему је нпр. Рак као знак аналоган тој кући својствен са својом ћудљивошћу, променама расположења, а стелијум у четвртој показује нешто друго, показује на који начин усмераваш своју вољу, интелект, љубав, енергију (ако се не варам - Сунце, Меркур, Венера и МАрс у четвртој кући).
Твоја енергија (МАрс) је њањава (Рак, или четврта кућа), а волиш (Венера) да патиш (4 кућа), волиш турбулентан однос, однос пропраћен жестоким успонима и падовима.
Хипотетички, имаш мужа и децу. Ко је на првом месту, коме ћеш највише дати своје љубави? Твом мужу и деци (новој породици) или твојој мами и тати (изворној породици)? Ко ће бити твој приоритет, најважнији ослонац у животу?
Svaka osoba je prica za sebe jer svaka karta je drugacija.Provela bi se sa mnom,ja sam jarac devica
Pa ko zna, možda bi se baš super složile...da sam u životu odlučivala s kim ću se družiti a s kim ne prema horoskopskom znaku mnogo dragih ljudi danas ne bih ni poznavala...A sa jarčicama sam se družila, samo se nismo uvek razumevale - ali nije bilo svađe s njima. Svako drži do svog, miroljubiva koegzistencija![]()
Koliko samo poznajem dijametralno razlicitih jarceva ,u svemu.
- - - - - - - - - -
Sorita znamo da za muža ne ginete .......
- - - - - - - - - -
Tanti inace,Sunce i Merkur egz. Na vrhu 5e.
Navijam za decake blizance![]()
Ne pokazujem svoje emocije,gresis Tanti
fale navodnici ovde."Ne pokazujem svoje emocije","gresis" Tanti

ta znamo da za muža ne ginete .......
Полако, чекај да прође одређено време и да твој интерес дође у сукоб са интересом особе рођене у знаку Јарца. Тада ће свакако демонстрирати срчаност.Moje misljenje je da su jako dobri prijatelji koji ne ostavljaju na cedilu. Srcani su ljudi!

Феј Данавеј стил. Кад погледаш моду, кинематографију; ниједна жена ЈАрац (са стелијумом у том знаку) није (била) лепа. А ни харизматична. Да не говорим о сексипилу. КАрактерно - мртва пувала, једино што имају болесну амбициозност, па су захваљујући њој догурале ..... далеко. То је као фора са факултетом, њега не завршавају људи који су талентовани, или природно - интелигентни а лењи (шта год то значило) него људи који су упорни, којима дупе загреје столицу.Kog svih žena Jarčeva, kao i onih koje su u podznaku Jarca, nikada nisam video ženstvenu građu - uvek sve muškobanjasto i koščasto. Baš onako, fuj.![]()
Феј Данавеј стил. Кад погледаш моду, кинематографију; ниједна жена ЈАрац (са стелијумом у том знаку) није била лепа. А ни харизматична. Да не говорим о сексипилу,

У случају Монике Белучи - девојке је мрзе што има тај ''above all'' став и лепоту, Меган Фокс је објаснила што је предмет зависти и мржње.A vidiš, devojke često, vrlo često, mrze Moniku Belući, a ona je isto u podznaku Jarac. Nju dosta vadi znak Vage po pitanju lica i, naravno, Venera u Lavu (koja često daje veoma lepe ljude neobičnih karakteristika i crta lica).
Opet, Monika Belući deluje lepuškasto - ali seksi? Jok.
Još jedna devojka koju devojke ŽESTOKO MRZE jeste Megan Fox koja ima podznak u Jarcu (čak i Mars na Asc).
WHY GIRLS HATE HER?
A isto tako ne podnose Arianu Grande
![]()
Šta je to što kod podznaka u Jarcu ove devojke čini neprivlačnim ljudima, a pogotovo ženama?!![]()