D
dean
Gost
svidja mi se jedna djevojka koja je jarac u horoskopu.Na izgled mi djeluje onako nedostupna i hladna ali pročitao sam da je to samo njihova maska da ustvari ispod te hladne povrsine kljuca.Zanima me koliko tu ima istine?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jovana:Zene jarcevi su veoma osetljive,i malo stidljive i oprezne prema onome koga ne poznaju dobro.Tesko se otvaraju i zadobijaju poverenje u nekoga,ali cak i kada se to desi nikada se ne moze ni pretpostaviti o cemu razmislja! Voli novac,ali drazi joj je onaj koji je sama zaradila.U sustini je veoma vedra osoba, iako daje dojam da je ozbiljna i preopterecena obavezama.Za prijatelje bi sve dala,cak i previse,pa joj se to cesto obije o glavu.U ljubavi je oprezna,ali se brzo zaljubi,i voli paznju,na pr:cvece, sitne pokloncice,na dan zaljubljenih, godisnjicu i rodjendan!
puno pozdrava,nadam se da sam pomogla!![]()
JOJJJJJJJJ ZEZNUTE SU ONE PRAVE ZMIJEEEEEEELadyCroft:Cuj ovako bez špekulisanja i kojekavih *,vec iskreno...Žena jarac se boji ODBIJANJA i zbog toga upravo se boji da nešto poduzme dok ne vidi da ne?e biti povrije?ena.Takva je gotovo uvijek i upravo ona ponekad ledena maska je na?in odbrane.A USTVARI je jako jako osjetljiva i vrlo je lako povrijediti samo što to ne?e pokazati ve? ?e sama patiti u tišini.U ljubavi je vrlo oprezna ali kad baci oko na nekoga ne?e ga baš tako lako pustiti, se ne?e lijepit za muškarca i smješkat mu se ako vidi da nema šanse kod njega jer je kod nje vrlo izražen osje?aj ponosa.Ko prijateljica je NAJODANIJA vjerovatno od svih ostalih.Zna biti vrlo samokriti?na ?esto samuoništiva,ali kad je sigurnna u sebe...
zile:hladne ste ko led,ali kad se upalite nezna covek gde se gasite-sala-
obozavamo cvece i rezano i saksijsko sto egzoticnije i skuplje to bolje a veoma je vazno i pakovanjeLunar Eclipse:Jel?
Vole cvece? Hm... ne bih rekao..![]()