Оно што сам до сада видео је да су далеко од феминисткиња.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gle čuda !!!Шта је бре ово, каква је ово поплава женских Јарчева, какве су ово зајебанције?

Рекао бих да ових неколико нових чланица се неће више појавити.gle čuda !!!
Moraću da ih banujem jer na temi o ženama Jarčevima pišu o ženama Jarčevima
Šalim se naravno,ne bih da nove članice istraumiram
Teško.. mi jarčice uvijek imamo nešto za reć kad se treba izborit za sebeРекао бих да ових неколико нових чланица се неће више појавити.
Дошле су изненада, испуниле су своју сврху - написале шта су хтеле и прохујале су с вихором!

Рекао бих да ових неколико нових чланица се неће више појавити.
Дошле су изненада, испуниле су своју сврху - написале шта су хтеле и прохујале су с вихором!
Шта у тим ''описима'' сматраш неадекватним, шта по теби није тачно у описима везаним за Јарчеве које смо колега N3W и ја изнели?Teško.. mi jarčice uvijek imamo nešto za reć kad se treba izborit za sebe
Ali uglavnom, cesto citam sve sto pisete i ne pronalazim se bas u opisima, ali neda se meni prepirat ????
Упорне су, I can tell you that!Nisu staložene, čini mi se.
Упорне су, I can tell you that!
Шта у тим ''описима'' сматраш неадекватним, шта по теби није тачно у описима везаним за Јарчеве које смо колега N3W и ја изнели?
Ha dosta toga.. mislim da svi sude pretjerano površinski.. imam stvarno širok krug prijatelja i poznanika i znaju mi iskomentirat da sam distanciranija osoba i pomalo hladna, ali ne ističu to kao loše osobine.. cak kazu da je to jedan od razloga zasto ih i privlacim, a opet neki, s druge strane, kazu da sam jako nježna i dobra osoba (ne hvalim se samo prenosim opise) tako da mislim da je sve do toga kako si postaviš stvari u glavi. Meni ako netko sasvim odgovara trudit cu se jako oko te osobe, a ako ne, necu i vjerovatno necu posvećivati puno paznje niti osjećaja prema toj osobi.. zasto i bih?
Nije li tako najvise fer?
Фер би било кад би написала, зашто на форуму пред анонимним људима (људима које не знаш) пишеш о себи, својој природи?Ha dosta toga.. mislim da svi sude pretjerano površinski.. imam stvarno širok krug prijatelja i poznanika i znaju mi iskomentirat da sam distanciranija osoba i pomalo hladna, ali ne ističu to kao loše osobine.. cak kazu da je to jedan od razloga zasto ih i privlacim, a opet neki, s druge strane, kazu da sam jako nježna i dobra osoba (ne hvalim se samo prenosim opise) tako da mislim da je sve do toga kako si postaviš stvari u glavi. Meni ako netko sasvim odgovara trudit cu se jako oko te osobe, a ako ne, necu i vjerovatno necu posvećivati puno paznje niti osjećaja prema toj osobi.. zasto i bih?
Nije li tako najvise fer?

Фер би било кад би написала, зашто на форуму пред анонимним људима (људима које не знаш) пишеш о себи, својој природи?
У чему је фора?
Зашто би било кога овде интересовала твоја личност?
nema katanca!Агата, катанче на ову тему.
Све је апсолвирано у вези женских Јарчева, нема потребе даље (и поново) ићи у што написа колегиница: ''nevencura'' - ''Never-ending discussion''.
, mada i da nisu,tema ostaje

Сада ће уследити жестоки деманти.Sa Jarčevima je problem što su nesposobni za šale. I dosadni do iznemoglosti. A hoće da budu u centru pažnje, a ne ide.![]()

Сада ће уследити жестоки деманти.
Хорде Јарчева (мушки, женски,...) ће насрнути на овај пдф у намери да покажу духовитост.
Ову тему ће преплавити постови са досеткама, доскочицама, јарчевским смислом за оптимизам.
sve duhoviti i duhovni ljudi 
Kako se usuđuješ, Agathe da ne poslušaš Tanatosa? Boga humora i svega na ovom podforumu, kompetentnog da ocenjuje duhovitost horoskopskih znakova. Stvarno užas.
Odmah zatvarajte sve teme na ovom pdf-u, jer nema poente komentarisati više, sve je rečeno. Ne, još bolja ideja, zatvorite ovaj forum!