Šta mislite o zenama jarcevima?

• Začetnik teme Začetnik teme dean
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Generalno se sa ostalim jarčicama ne slažem, ili su mi previše zatvorene ili ne pronađemo zajednički jezik jednostavno (iako sam i ja jarčica) :)
Mada sam primetila koliko je svaka jarčica emotivna kada su u pitanju ljudi do kojih im je stalo, da znaju biti jako protektivne.
Ja sam isto jarčica, mada imam mesec u ovnum podznak vodolija i stelijum mi je u kući riba, pa sam možda zbog toga malo više emotivnija i naklonjena ljudima i mogu reći da mi je ljubav bitnija od posla ili nekih materijalnih stvari. Dosta sam čak i neambiciozna i lenja osoba, ali ako treba da budem produktivna, umem :D
Ostale jarčice poštujem zbog njihove iskrenosti i stabilnosti, ali nikada ne dobijem želju da sa njima provodim više vremena nego što je potrebno.
Pozdrav svima :)

gle čuda !!!
Moraću da ih banujem jer na temi o ženama Jarčevima pišu o ženama Jarčevima:zcepanje:
Šalim se naravno,ne bih da nove članice istraumiram
Рекао бих да ових неколико нових чланица се неће више појавити.
Дошле су изненада, испуниле су своју сврху - написале шта су хтеле и прохујале су с вихором!

Рекао бих да ових неколико нових чланица се неће више појавити.
Дошле су изненада, испуниле су своју сврху - написале шта су хтеле и прохујале су с вихором!
Teško.. mi jarčice uvijek imamo nešto za reć kad se treba izborit za sebe :P
Ali uglavnom, cesto citam sve sto pisete i ne pronalazim se bas u opisima, ali neda se meni prepirat ????

Teško.. mi jarčice uvijek imamo nešto za reć kad se treba izborit za sebe :P
Ali uglavnom, cesto citam sve sto pisete i ne pronalazim se bas u opisima, ali neda se meni prepirat ????
Шта у тим ''описима'' сматраш неадекватним, шта по теби није тачно у описима везаним за Јарчеве које смо колега N3W и ја изнели?

Nisu staložene, čini mi se.
Упорне су, I can tell you that!

Шта у тим ''описима'' сматраш неадекватним, шта по теби није тачно у описима везаним за Јарчеве које смо колега N3W и ја изнели?

Ha dosta toga.. mislim da svi sude pretjerano površinski.. imam stvarno širok krug prijatelja i poznanika i znaju mi iskomentirat da sam distanciranija osoba i pomalo hladna, ali ne ističu to kao loše osobine.. cak kazu da je to jedan od razloga zasto ih i privlacim, a opet neki, s druge strane, kazu da sam jako nježna i dobra osoba (ne hvalim se samo prenosim opise :) ) tako da mislim da je sve do toga kako si postaviš stvari u glavi. Meni ako netko sasvim odgovara trudit cu se jako oko te osobe, a ako ne, necu i vjerovatno necu posvećivati puno paznje niti osjećaja prema toj osobi.. zasto i bih?
Nije li tako najvise fer?

Ha dosta toga.. mislim da svi sude pretjerano površinski.. imam stvarno širok krug prijatelja i poznanika i znaju mi iskomentirat da sam distanciranija osoba i pomalo hladna, ali ne ističu to kao loše osobine.. cak kazu da je to jedan od razloga zasto ih i privlacim, a opet neki, s druge strane, kazu da sam jako nježna i dobra osoba (ne hvalim se samo prenosim opise :) ) tako da mislim da je sve do toga kako si postaviš stvari u glavi. Meni ako netko sasvim odgovara trudit cu se jako oko te osobe, a ako ne, necu i vjerovatno necu posvećivati puno paznje niti osjećaja prema toj osobi.. zasto i bih?
Nije li tako najvise fer?
Фер би било кад би написала, зашто на форуму пред анонимним људима (људима које не знаш) пишеш о себи, својој природи?
У чему је фора? :dontunderstand:

Зашто би било кога овде интересовала твоја личност?

Фер би било кад би написала, зашто на форуму пред анонимним људима (људима које не знаш) пишеш о себи, својој природи?
У чему је фора? :dontunderstand:

Зашто би било кога овде интересовала твоја личност?

Možda zato što pišete o ženama jarčevima ???

large.jpg

Ček da vidim.

Aha...Aha...

error-cfd-does-not-compute-featured.png

Агата, катанче на ову тему.

Све је апсолвирано у вези женских Јарчева, нема потребе даље (и поново) ићи у што написа колегиница: ''nevencura'' - ''Never-ending discussion''.
nema katanca!:D
A i volim Jarčice,90% odanih prijateljica su mi one:p, mada i da nisu,tema ostaje:)

Sa Jarčevima je problem što su nesposobni za šale. I dosadni do iznemoglosti. A hoće da budu u centru pažnje, a ne ide. :think:
Сада ће уследити жестоки деманти.
Хорде Јарчева (мушки, женски,...) ће насрнути на овај пдф у намери да покажу духовитост.
Ову тему ће преплавити постови са досеткама, доскочицама, јарчевским смислом за оптимизам.

Kako se usuđuješ, Agathe da ne poslušaš Tanatosa? Boga humora i svega na ovom podforumu, kompetentnog da ocenjuje duhovitost horoskopskih znakova. Stvarno užas.
Odmah zatvarajte sve teme na ovom pdf-u, jer nema poente komentarisati više, sve je rečeno. Ne, još bolja ideja, zatvorite ovaj forum!

Сада ће уследити жестоки деманти.
Хорде Јарчева (мушки, женски,...) ће насрнути на овај пдф у намери да покажу духовитост.
Ову тему ће преплавити постови са досеткама, доскочицама, јарчевским смислом за оптимизам.

Saće :mrgreen: sve duhoviti i duhovni ljudi :mrgreen:

Back