sta mislite o vegetarijanstvu

• Začetnik teme Začetnik teme mima2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veruj mi nema normalnih mesara...ajd mesara, al to stvorenje e zatvoreno u svojim govnima u dva sa dva da bi ga mi posle pojeli...ne znam da li si nekad bila prisutna kad neko kolje svinju...koliko grdna skici to bude mnogo gore od frc...sad po onom sporazumu protiv koga se radikali bune EU nam nalaze da humano ubijamo zivotinje...to izazvalo revoluciju medju seljacima...i niko ne postuje jos uvek...
A ne znam da li si nekada videla kako izgledaj farme npr. MC donalds-a...
Da li si nekada procitala kako krave od masinica za muzu dobiaju rak vimena...
I svakakve gadosti, da ne duzim sada...
Jedino sto mi tu nista ne mozemo, jeli-ne jeli meso...trebalo mi je 5 godina da to shvatim...

Pa jeste, al ti neces da se smanjis kad doje to vreme, mislim posto zelis da rastes:lol:
Zezam se...mada se ja ne bi zalila da sam 160....mislim ne zalim se ni sada...jedino kad vidim koliko extra izgledaju neke 15-tice :lol: Mada kad sam skoro stala na cimerkine 15-ice iz zajebancije shvatila sam da ni po koju cenu ne bih trpela one bolove:lol: a i hodam ko na stulama :lol:
uzasno je sve to ali ja isuvise volim meso da bi se odrekla
znas ne vidim pravi razlog zasto da ne pojedem meso zivotinje a ona je vec ubijena bio to surov nacin ili ne

ja sada imam 165;)

A koliko si ti visoka pa se toliko hvatas za tu visinu?:mrgreen: @kreptomane, mozda nekih 1,2 cm i to ako bas treniras, al' genetika je glavni faktor...

pogledaj kosharkashe
mislish da su svi genetski visoki?

Vladimir Lučić 202
Milenko Tepić 201
Bogdan Riznić 200
Strahinja Milošević 203
Darko Balaban 210
Aleksandar Rašić 193
Uroš Tripković 198
Novica Veličković 204
Stephane Lasme 202
Vukašin Aleksić 182
Čedomir Vitkovac 200
Nemanja Bešović 219
Petar Božić 197 .
Žarko Rakočević 204
Jan Vesely 210
Slavko Vraneš 229

spisak kosharkasha partizana. Kao shto mozhesh primetiti, jedino je aleksic nizak, a on je plejmejker, a plejmejkeri nisu shuteri ;) (tj. manje skachu)
Ne zhelim da navodim spisak odbojkashica srbije, ali cu ti napomenuti da je libero obichno nizak/niska. On/ona ne sme da poentira, te ne skache.
Genetika tu ima malog udela, konstantan trening odredjenog sporta u kom se skakanje podstiche povecava visinu.

pogledaj kosharkashe
mislish da su svi genetski visoki?

spisak kosharkasha partizana. Kao shto mozhesh primetiti, jedino je aleksic nizak, a on je plejmejker, a plejmejkeri nisu shuteri ;) (tj. manje skachu)
Ne zhelim da navodim spisak odbojkashica srbije, ali cu ti napomenuti da je libero obichno nizak/niska. On/ona ne sme da poentira, te ne skache.
Genetika tu ima malog udela, konstantan trening odredjenog sporta u kom se skakanje podstiche povecava visinu.
Ja sam se ranije bas aktivno bavila odbojkom i sada igram rekreativno, pa nisam visoka,a i necu da budem visoka,fino mi ovako.:mrgreen:

Pazi, ja imam drugaricu, odbojkashicu u odeljenju, visha je od mene za glavu
takodje, imam ortaka,u istom odeljenju, on je libero, nizhi je za koji cm
i 2 ortaka kosharkasha, to mo'sh da pogadjash koliko su vishi
tako da i dalje smatram da ti sportovi dosta povecavaju visinu

zecko zecko dojdi amo

f6e2d37eb50c0c2cac1557d2252a93fc.gif

1) iskreno, nemam misljenje o vegeterijancima...Nek svako jede ono sto hoce, njegova stvar...Ali ponekad mi ona fraza:,,Jadne zivotinje, ne mogu da jedem nesto sto je hodalo, disalo, blabla truc...'' zvuci licemerno...Naravno ne odnosi se ovo na sve vegeterijance...(a ako cemo iskreno, i biljke se racunaju kao ziva bica, sta, one ne mogu da pobegnu, ne mogu da se krecu, pa aj svi da postanemo vegeterijanci...i one vrse sve funkcije kao i mi i kao zivotinje, samo sto se ne krecu, pa ne izgledaju ,,zivo''... :confused:)

2) mislim da je meso jako bitno za razvoj uopste. Biljka ne moze da zameni meso u svakom pogledu, ljudi su po prirodi svastojedi i sve im je potrebno za pravilan razvoj. Jedino ako vegeterijanci jedu ogromne kolicine soje i pecuraka, ali to opet nije to...Meso je jako bitno.

3) rast kod devojcica ne prestaje kad ona dobije, samo se usporava, da je tako, svi bismo ovde bili k'o Pigmejci...Po nekima rast traje do dvadeset i neke godine...Ja mislim da je ipak kraj negde do punoletstva...:D

1) iskreno, nemam misljenje o vegeterijancima...Nek svako jede ono sto hoce, njegova stvar...Ali ponekad mi ona fraza:,,Jadne zivotinje, ne mogu da jedem nesto sto je hodalo, disalo, blabla truc...'' zvuci licemerno...Naravno ne odnosi se ovo na sve vegeterijance...(a ako cemo iskreno, i biljke se racunaju kao ziva bica, sta, one ne mogu da pobegnu, ne mogu da se krecu, pa aj svi da postanemo vegeterijanci...i one vrse sve funkcije kao i mi i kao zivotinje, samo sto se ne krecu, pa ne izgledaju ,,zivo''... :confused:)

2) mislim da je meso jako bitno za razvoj uopste. Biljka ne moze da zameni meso u svakom pogledu, ljudi su po prirodi svastojedi i sve im je potrebno za pravilan razvoj. Jedino ako vegeterijanci jedu ogromne kolicine soje i pecuraka, ali to opet nije to...Meso je jako bitno.

3) rast kod devojcica ne prestaje kad ona dobije, samo se usporava, da je tako, svi bismo ovde bili k'o Pigmejci...Po nekima rast traje do dvadeset i neke godine...Ja mislim da je ipak kraj negde do punoletstva...:D
Veterijanci i jesu svastojedi, vegani nisu, raspitaj se malo tim pojmovima...
Msm valjda je neko ko jede ribu i mlecne proizvode, slatkise, a i biljke svastojed? :S

Back