Anđelija
Ističe se
- Poruka
- 2.790
uzasno je sve to ali ja isuvise volim meso da bi se odreklaVeruj mi nema normalnih mesara...ajd mesara, al to stvorenje e zatvoreno u svojim govnima u dva sa dva da bi ga mi posle pojeli...ne znam da li si nekad bila prisutna kad neko kolje svinju...koliko grdna skici to bude mnogo gore od frc...sad po onom sporazumu protiv koga se radikali bune EU nam nalaze da humano ubijamo zivotinje...to izazvalo revoluciju medju seljacima...i niko ne postuje jos uvek...
A ne znam da li si nekada videla kako izgledaj farme npr. MC donalds-a...
Da li si nekada procitala kako krave od masinica za muzu dobiaju rak vimena...
I svakakve gadosti, da ne duzim sada...
Jedino sto mi tu nista ne mozemo, jeli-ne jeli meso...trebalo mi je 5 godina da to shvatim...
Pa jeste, al ti neces da se smanjis kad doje to vreme, mislim posto zelis da rastes
Zezam se...mada se ja ne bi zalila da sam 160....mislim ne zalim se ni sada...jedino kad vidim koliko extra izgledaju neke 15-ticeMada kad sam skoro stala na cimerkine 15-ice iz zajebancije shvatila sam da ni po koju cenu ne bih trpela one bolove
a i hodam ko na stulama
![]()
znas ne vidim pravi razlog zasto da ne pojedem meso zivotinje a ona je vec ubijena bio to surov nacin ili ne
ja sada imam 165

@kreptomane, mozda nekih 1,2 cm i to ako bas treniras, al' genetika je glavni faktor...