bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
8) 8) 8) 8) okimortishaaa:@ bleach dzast be kul 8) end dont vori bi hepi/hipi :wink:![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8) 8) 8) 8) okimortishaaa:@ bleach dzast be kul 8) end dont vori bi hepi/hipi :wink:![]()
Shinoda:Da, stvar je u tome sto kod nas nema valjanih restorana i kioska gde se moze kupiti 100% vegetarijanska hrana, kao i da drushtvo gleda vegetarijance sa blagim gadjenjem (nije da bi meni nesto smetalo, ali nekima bi)mima2:Shinoda:Ja sam totalno ZA!!!!!!!!I razmisljam se da pokusam, ali sumnjam da bi izdrzao vise od 2-3 dana...Recimo, bez prasetine bih mogao i jagnjetine i junetine...Ali bez piletine...NIKAD!!!!!!!
A i u Srbiji bas i nema mnogo uslova za normalno vegetarijanstvo...![]()
u pocetku je dovoljno da iz jednog do dva obroka dnevno izbacis meso.a kasnije i totalno.
:wink: :wink: Eh u beogradu, ali nije cela Srbija Beograd!!!mima2:Shinoda:Da, stvar je u tome sto kod nas nema valjanih restorana i kioska gde se moze kupiti 100% vegetarijanska hrana, kao i da drushtvo gleda vegetarijance sa blagim gadjenjem (nije da bi meni nesto smetalo, ali nekima bi)mima2:Shinoda:Ja sam totalno ZA!!!!!!!!I razmisljam se da pokusam, ali sumnjam da bi izdrzao vise od 2-3 dana...Recimo, bez prasetine bih mogao i jagnjetine i junetine...Ali bez piletine...NIKAD!!!!!!!
u pocetku je dovoljno da iz jednog do dva obroka dnevno izbacis meso.a kasnije i totalno.
u beogradu ima mnogo restorana koji u svojoj ponudi imaju posna jela i to bez ribe.u picerijama imas vegetarijanske pize,a u samoposlugama i prodavnicama zdrave hrane imas vegetarijanske pljeskavice,virsle, salame,sejtan i sl. niko te nece gledati sa zgrazavanjem ako kazes da postis bez ribe .
![]()
![]()
:wink: :wink:
u stranim zemljama ljudi postuju vegetarijance i smatraju ih osvescenima.
mima2:Shinoda:Da, stvar je u tome sto kod nas nema valjanih restorana i kioska gde se moze kupiti 100% vegetarijanska hrana, kao i da drushtvo gleda vegetarijance sa blagim gadjenjem (nije da bi meni nesto smetalo, ali nekima bi)mima2:Shinoda:Ja sam totalno ZA!!!!!!!!I razmisljam se da pokusam, ali sumnjam da bi izdrzao vise od 2-3 dana...Recimo, bez prasetine bih mogao i jagnjetine i junetine...Ali bez piletine...NIKAD!!!!!!!
u beogradu ima mnogo restorana koji u svojoj ponudi imaju posna jela i to bez ribe.u picerijama imas vegetarijanske pize,a u samoposlugama i prodavnicama zdrave hrane imas vegetarijanske pljeskavice,virsle, salame,sejtan i sl. niko te nece gledati sa zgrazavanjem ako kazes da postis bez ribe .
![]()
![]()
Cheaf:Jednom mesozder,uvek mesozder. 8) 8)
lele pre bih ga proglasio za najsmesnijeg vegetarijanca!!!joGooOOD:u nasoj prirodi je da smo mesozderi(medju ostalog i svastojedi),u mesu se nalaze hranljive materije koje stvarno tesko zamenjujete-neko popvrce ima isti efekt.Mislim da je plemenito ne klati tele ili ne ubijati zivotinje koje zive pod najbednijim uslovima ali i u prirodi glasi pravilo"jesti ili biti pojeden"........SVAKA CAST VEGETARIJANCIMA!
p.s.andree3000 je proglasen za naj sexepilnijeg vegetarijanca :wink:

mima2:u beogradu ima mnogo restorana koji u svojoj ponudi imaju posna jela i to bez ribe.u picerijama imas vegetarijanske pize,a u samoposlugama i prodavnicama zdrave hrane imas vegetarijanske pljeskavice,virsle, salame,sejtan i sl. niko te nece gledati sa zgrazavanjem ako kazes da postis bez ribe .
![]()
![]()

uostalom kome se svidja svidja, kome se nesvidja nesvidja 
:wink:mima2:da li si to ikada probao pa mozes da kazes da je bljak![]()
uostalom kome se svidja svidja, kome se nesvidja nesvidja
![]()
DEVIL:Ne vidim zasto ne jesti meso :shock:
Od davnina smo mesozderi, pa zasto to sad menjati:wink:
hihihiih.Mala razlika,mala razlika :wink:Keeper:DEVIL:Ne vidim zasto ne jesti meso :shock:
nismo mesozderi nego svastojedihihihiih.
DEVIL:Ne vidim zasto ne jesti meso :shock:

E taj je bas pravi vegetarijanac.Nemam nista protiv tih ljudi ali licno ja ne bih mogao bez mesa,jedino ako me oteras na pusto ostrvo,e onda bih jeo i travu ako treba.Ali ne treba preterivati.Krave su tu da nam daju mleko,kokoske da nam daju jaja i tako dalje.Nema tu sta da se prica. 8)julija*:Da,ali kao da je iskoristis.
Jedan porodicni prijatelj je vegetarijanac,i ne pije ni mleko ne jede ni sir,jer smatra da je to kao da je iskoristis.