pirratica
Veoma poznat
- Poruka
- 10.156
Ja sam vegeterijanac oko mesec dana i na mogu da gledam kako neko jede maso a kamoli da ga sama pojedem brrrrr... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zbog cega??Srculence:Ja sam vegeterijanac oko mesec dana i na mogu da gledam kako neko jede maso a kamoli da ga sama pojedem brrrrr...![]()
mima2:sta mislite o vegetarijanstvuja josuvek nisam vegetarijanac ali trudim se da to postanem.
![]()
![]()
nije tacno.d4ch4:mima2:sta mislite o vegetarijanstvuja josuvek nisam vegetarijanac ali trudim se da to postanem.
![]()
![]()
Mislm da to nije zdravo. 8)
citaj 5 stranu...Tinar:Pa, zavisi od osobe do osobe. Ja sam zakleti mesozder, ali bi MOZDA i mogla bez mesa. Mozda nije zdravo zato shto u mesu ima bash mnogo sastojaka za zivot koji su preko potrebni, koji se ne mogu nadoknaditi iz povrca i soje. Poshtujem ljude koji su vegetarijanci zbog nekih vishih ciljeva.
Zasto mislis da ti imas vise prava na zivot od pileta?Cheaf:Pa ovako,Bog je odredio da ljudi jedu meso a i nase telo mora da ima neophodne materije iz mesa.Tako da ne bih se odrekao jednog lepog na rostilju pecenog pileceg bataka samo zato sto mi je zao pileta koje jedem.
Nema tu zdravije je, nije zdravije. Oboje je zdravije. Mada, u danashnjem svetu, nishta nije zdravo. Biljke su zaprashivane svakakvim sra*njima, a meso je dosta zagadjeno. Treba se paziti, ali biti vega nije nishta zdravije od ne biti!!! I obrnuto. To je stvar ukusa!!!Moon Child:citaj 5 stranu...Tinar:Pa, zavisi od osobe do osobe. Ja sam zakleti mesozder, ali bi MOZDA i mogla bez mesa. Mozda nije zdravo zato shto u mesu ima bash mnogo sastojaka za zivot koji su preko potrebni, koji se ne mogu nadoknaditi iz povrca i soje. Poshtujem ljude koji su vegetarijanci zbog nekih vishih ciljeva.
zdravije je ne jesti meso :wink:
Uh, to je teshko pitanje. Ne znam, mozda zato shto svet postoji zbog ljudi a ne zivotinja. Zivotinje samo zive, i one se medjusobno jedu. Mi smo takodje zivotinje, ali na vishem stupnju razvoja. Lanac ishrane!!!! Zashto se zivotinje jedu??? Nemojte me napadati, ja samo pokushavam da reshim misteriju!!!New Rose:Biti vegan je najplemenitije, mada mi nije jasno zasto je tako kad su i biljke ziva bica? ( zasto je njih ok jesti? Ili zasto je ok jesti ribu i ona je ziva/??? )
Zamislite situaciju: Nasukate se na ostrvo i shvatite da jedini narod na ostrvu su ljudozderi ali eto oni su dobri i fini i kazu vam: ok, pusticemo te ako nam das jedan dobar razlog zasto da te ne pojedemo.
Dakle? Zasto ne damo i zivotinjama sansu da zive?
Tinar:Uh, to je teshko pitanje. Ne znam, mozda zato shto svet postoji zbog ljudi a ne zivotinja. Zivotinje samo zive, i one se medjusobno jedu. Mi smo takodje zivotinje, ali na vishem stupnju razvoja. Lanac ishrane!!!! Zashto se zivotinje jedu??? Nemojte me napadati, ja samo pokushavam da reshim misteriju!!!New Rose:Biti vegan je najplemenitije, mada mi nije jasno zasto je tako kad su i biljke ziva bica? ( zasto je njih ok jesti? Ili zasto je ok jesti ribu i ona je ziva/??? )
Zamislite situaciju: Nasukate se na ostrvo i shvatite da jedini narod na ostrvu su ljudozderi ali eto oni su dobri i fini i kazu vam: ok, pusticemo te ako nam das jedan dobar razlog zasto da te ne pojedemo.
Dakle? Zasto ne damo i zivotinjama sansu da zive?
Pa zivotinje se izmedju sebe ubijaju i jedu zbog hrane,i mi ljudi smo na neki nacin zivotinje,a i brate ta prokleta pilad se proizvode da bi se jela,da se ne proizovede i da su ugrozena vrsta sigurno ne bih ni ja jeo...ne treba ici iz krajnosti u krajnost,mislim da dosta vegetarijanaca preteruje,ipak su ljudi jeli meso desetine hiljada godina i sad neko dodje i kaze necu da ubijem da bih jeo nego cu da zivim na zelenisu...New Rose:Zasto mislis da ti imas vise prava na zivot od pileta?Cheaf:Pa ovako,Bog je odredio da ljudi jedu meso a i nase telo mora da ima neophodne materije iz mesa.Tako da ne bih se odrekao jednog lepog na rostilju pecenog pileceg bataka samo zato sto mi je zao pileta koje jedem.
Ja se ne bih odrekla tvoj bataka na rostilju samo zato sto mi te je zao.
Mislim da je to bezveze, bez obzira na inteligenciju ( tipa: sto ih ne jesti kad su glupe zivotinje ) onda bismo trebali jesti i glupe ljude. Zasto razlikovati?
Uostalom svi ti proteini se mogu naci i u raznim namirnicama biljnog porekla.
A inace, licemerje je biti vegetarijanac sa koznim cipelama!!!
mortishaaa:hm ... RoLL ... sad sam se setila da ja ne volim skoro nista od povrca )): p kakav bi ja to vegetarijanac bila ): bedak RoLL mislim, crkla bih od gladi LoL RoLL
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ah..kako ovo zvuchi poznato... (;mortishaaa:hm ... RoLL ... sad sam se setila da ja ne volim skoro nista od povrca )): p kakav bi ja to vegetarijanac bila ): bedak RoLL mislim, crkla bih od gladi LoL RoLL
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
da mortishaaa je spomenula ono povrcu.
sigurno bi se naviknula, samo bi ti bilo tesko da pocnes osim ako to stvarno ne zelis