tetoviranje je super...ja cu ovih dana da odradim andjela na desnom ramenu...da li neko zna da li su tokom tetoviranja moguce alergiske reakcije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tetoviranje je super...ja cu ovih dana da odradim andjela na desnom ramenu...da li neko zna da li su tokom tetoviranja moguce alergiske reakcije?

Tetoviranje je super, ako je uradjeno sa ukusom i ako nesto znaci.Barem je to moje misljenje.Tetovaza samo radi ukrasa mi je nekako bzvz.
ali kad vidim nekog sa isaranim celim telom to mi je odvratno,
U svemu treba biti umeren, pa tako i u tetoviranju! U redu ako neko želi jednu tetovažu ili možda dve, ali da imaš 10 tetovaža ili više, to je već preterivanje!U redu ako neko želi jednu tetovažu ili možda dve, ali da imaš 10 tetovaža ili više, to je već preterivanje!![]()
Tetovaza je presavrsena,vjerujte mi
nije problem ni 10,ali zavisi kakve su teNpr,imas 6 tetovaza velicine 5 cm na nozi,na ledjima,na ruci i sl....to i nije tako strasno
Moj poznanik ima preko cijelog gornjeg dijela ledja tetovazu demona kako probada andjelaTetovaza je presavrsena,vjerujte mi
tetoviranje je super stvar,nije uopste bolno kao sto pricaju![]()

protivnik![]()
Mozes li mi samo reci razlog,bas me zanima zasto neko ne voli tetovaze?Ok,postujem tvoj stavMozes li mi samo reci razlog,bas me zanima zasto neko ne voli tetovaze?
Pozdravi poznanika
Ja obozavam tetovaze i uradila bih hiljadu ali,*** on mi brani,mada razmisljala sam da uradim pa sta ce onda?Nista![]()

sa dekorativne strane- ljudsko telo je lepo samo po sebi, lepse mi je uloziti u njega( raditi na telu) nego ga sarati kao izlog, zid ... sve sto je brzo to je i kuso...
a sa simbolicne- ne postoji niti jedan simbol koji bih mogla nositi ceo zivot ... telo se menja samo po sebi, i to mi je dovoljno- dodatna simbolika opterecije ...
sa licne strane- ja inace nosim jednostavnu svedenu odecu, nakit u retkim prilikama ..

Ko ti brani?Samo radi,meni roditelji ne znaju a i kada otkriju,ne mogu me ubiti ili mi odrati kozu![]()

ja imam neke ali hocu jos puuuuuuuno
Moj muz ne voli ,odavno sam prestala da pitam roditelje![]()

Uradi ti jos,ima da te podrzi 
Nisam pogledala profil,pa sam mislila da si mojih godinaUradi ti jos,ima da te podrzi
![]()