Sta mislite o tetoviranju

• Začetnik teme Začetnik teme Zohar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tetoviranje je super...ja cu ovih dana da odradim andjela na desnom ramenu...da li neko zna da li su tokom tetoviranja moguce alergiske reakcije?

Zavisi od koze. Uglavnom vazelin resava stvar. Samo mazes vazelinom i nece da bude vecih problema. :)
Inace jesam za tetovaze, ali tek kada se dobro promisli. Ne bi bilo pametno da se stavi nesto sto za vas nema nikakvog znacaja nego vam eto trenutno lepo deluje. Ili ima samo trenutni znacaj. Treba dobro da se razmisli pre tetoviranja...

tetoviranje je super...ja cu ovih dana da odradim andjela na desnom ramenu...da li neko zna da li su tokom tetoviranja moguce alergiske reakcije?

Ako je radis u proverenom salonu gde se koriste neskodljive boje nema rizika od alergije.Najcesce alergije stvaraju tz privremene tetovaze.Nakon tetoviranja dva sata sacekas,zatim skines tu foliju,mesto dobro operes bebi sapunom,sve dok ti koza ne bude potpuno cista i namazes kremom.Tetovazu ne kvasis dve nedelje ali sve ce ti vec reci onaj ko te bude tetovirao.

ove 3D su odlicne

2515053901_54ce5d304d_o.jpg

U redu ako neko želi jednu tetovažu ili možda dve, ali da imaš 10 tetovaža ili više, to je već preterivanje!:roll::roll::roll:

nije problem ni 10,ali zavisi kakve su te ;) Npr,imas 6 tetovaza velicine 5 cm na nozi,na ledjima,na ruci i sl....to i nije tako strasno ;)

Moj poznanik ima preko cijelog gornjeg dijela ledja tetovazu demona kako probada andjela :eek: Tetovaza je presavrsena,vjerujte mi

tetoviranje je super stvar,nije uopste bolno kao sto pricaju :D

nije problem ni 10,ali zavisi kakve su te ;) Npr,imas 6 tetovaza velicine 5 cm na nozi,na ledjima,na ruci i sl....to i nije tako strasno ;)

Moj poznanik ima preko cijelog gornjeg dijela ledja tetovazu demona kako probada andjela :eek: Tetovaza je presavrsena,vjerujte mi

tetoviranje je super stvar,nije uopste bolno kao sto pricaju :D

Pozdravi poznanika:)
Ja obozavam tetovaze i uradila bih hiljadu ali,*** on mi brani,mada razmisljala sam da uradim pa sta ce onda?Nista:)

Ok,postujem tvoj stav :)Mozes li mi samo reci razlog,bas me zanima zasto neko ne voli tetovaze?

sa dekorativne strane- ljudsko telo je lepo samo po sebi, lepse mi je uloziti u njega( raditi na telu) nego ga sarati kao izlog, zid ... sve sto je brzo to je i kuso...

a sa simbolicne- ne postoji niti jedan simbol koji bih mogla nositi ceo zivot ... telo se menja samo po sebi, i to mi je dovoljno- dodatna simbolika opterecije ...

sa licne strane- ja inace nosim jednostavnu svedenu odecu, nakit u retkim prilikama ..

sa dekorativne strane- ljudsko telo je lepo samo po sebi, lepse mi je uloziti u njega( raditi na telu) nego ga sarati kao izlog, zid ... sve sto je brzo to je i kuso...

a sa simbolicne- ne postoji niti jedan simbol koji bih mogla nositi ceo zivot ... telo se menja samo po sebi, i to mi je dovoljno- dodatna simbolika opterecije ...

sa licne strane- ja inace nosim jednostavnu svedenu odecu, nakit u retkim prilikama ..

Ok,zaista me je zanimao odgovor nekoga ko je protivnik tetovaza.Hvala:)

Back