- Poruka
- 378.450
Da li pomaže kao podstrek ili stvara lažnu nadu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomaze ako vjerujes, daje ti samopouzdanje.
Moći, znači hteti!
Znači da sugestija delujeRuška Jakić decenijama svako jutro govori gledajući se u ogledalo: Dobro jutro, lepotice.
Hmmmm![]()
to je lepo, ima 80+ i drzi se ko zmajRuška Jakić decenijama svako jutro govori gledajući se u ogledalo: Dobro jutro, lepotice.
Hmmmm![]()
Cuda su u ovom slucaju zelje,vera donosi uspeh.
to je autosugestijaRuška Jakić decenijama svako jutro govori gledajući se u ogledalo: Dobro jutro, lepotice.
Hmmmm![]()
zena ima 87 godina poboguto je autosugestija
ne verujem da iko na ovom svetu može njoj da kaže lepotice![]()
zato i kažem da je autosugestija.zena ima 87 godina pobogu
Ja mislim da ne misli to.zato i kažem da je autosugestija.
ona stvarno misli da je lepa.
pričaj ti sebi svaki dan da te boli glavaJa mislim da ne misli to.
Samo posao, televizija, marketing .. a i stara, mozda senilna, itd..
Slazem se da ljudski mozak nije doboljno ispitan, kao ni ljudsko telo...pričaj ti sebi svaki dan da te boli glava
naš mozak je enigma a može biti i lek a može da izazove razne bolesti.
naš mozak projektuje i razna čudovišta, svedoče ljudi da su viđali vile, vampire, demone, ovde pisali da su viđali i lucifera, nlo... a još niko nije video nešto što je nepoznato.
i ja im verujem da su to viđali
Nije poenta u njenom izgledu, normalno je da žena u kasnim osamdesetim ne bude ribetinato je autosugestija
ne verujem da iko na ovom svetu može njoj da kaže lepotice![]()
Ma jok.. Ona je u fazonu sebi sam najlepša, u tom je fazonu decenijama i boli je uvoJa mislim da ne misli to.
Samo posao, televizija, marketing .. a i stara, mozda senilna, itd..
To je bas super ako je takoMa jok.. Ona je u fazonu sebi sam najlepša, u tom je fazonu decenijama i boli je uvo![]()
samoljublje nije voleti sebe , već je zaljubljen u sebeNije poenta u njenom izgledu, normalno je da žena u kasnim osamdesetim ne bude ribetina
Meni ona deluje puna života, pozitivna skroz. Videh je pre mesec, dva u centru, sređena tip top. Na kraju krajeva, ko ne voli sebe neće voleti ni druge, je l' tako![]()
Dobrosamoljublje nije voleti sebe , već je zaljubljen u sebe
ne poznajem je ali iz onog što sam video liči mi na samoljublje
pa ne znam dal je dobro, važno da je ona lepa sebi
Moze da pomogne kao sto moze i da te razocara, unisti itd.Zena mi upravo cita kako je neko danas poginuo na motoru i radi to godinama, sto to sigurno ima uticaj na mene i ako nisam svjestan da manje na vozim motor ili na drugi nacin ,zbog teme mi se sad upali lampica kako me godinama manipulise.