zorab
Aktivan član
- Poruka
- 1.371
ma, verujemo!
One lepe jer im se moze, a ruzne jer nemaju izbora.
One lepe jer im se moze, a ruzne jer nemaju izbora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zorab:ah, eto ti opet (povrsne) klasifikacije,
koja negira (moju) individualnost
Upotrebljavajuci "ALI" u svom predjasnjem postu, suprotstavljas dve identicne stvari, a celim tim postom protivrecis prethodnom...
Dakle, verujemo u duhovnu individualnost zene, stereotip da verujemo samo u "individualnost lepote" je , rekla bih, muska fora...
eto, tako ti je.....

) i sadrzine (licnost iste) sto zajedno cini "individualnu lepotu" (kompleksnu
) ostaju nam takvi stereotipi koji nas posmatraju parcijalno 
chika_doktor:ja mislim da sve muskarce treba osuditi na smrt

Mannibals:AA sebe ne ubrajash
pa tebi sve da ostane hm..joooojj..
mene ostavi bar TOL'KOda vidim kako sh se snadjesh tamoo...sam

(
)zorab:Sa'cu ja to da stavim na precizne terazije, pa cemo se razumeti, PatČe...
rekoh da je "muski" stereotip da zene veruju SAMO u individualnost lepote, ne da iskljucujem vaznost iste za nas, zene...
Sam (tvoj) termin "individualnost lepote" koji primenjujes da oznacis fizicku lepotu, po meni je kontradiktoran... lepo je (u nekom drustvu) ono sto je utvrdjeno kao kanon lepote... Sto smo vise lepe to je lepota, samo po sebi, manje individualna
Ako zanemarimo spoj forme (lepotica) i sadrzine (licnost iste) sto zajedno cini "individualnu lepotu" (kompleksnu
) ostaju nam takvi stereotipi koji nas posmatraju parcijalno
A ja volim i da sam lepa i pametna...
zorab:Brzopleto sam usla u tvoj bazencic sa peskom, sve misleci da "pusto musko" moze bez kvalifikacija i fijoka... demantova ti moju naivnu veru svojim "serpama i poklopcima" (izostavljajuci poslovicne varjace -mozda je to tvoj licni pecat, "individualna estetika"?), te ti odgovaram surdo fabulam naras, u prevodu - gluvom pricaM pricu...
S toga, PatČe, putuj, za manastir ne brini....
nasmejati se njegovoj gluposti i nastaviti daljeZefirra:Citala sam neki otuzan tekst u politici o tome kako je tesko nasim poslanicama...
Cim izadju za govornicu tu su povici maco , dusho , kobilo , glupacho itd itd...
...pa dalje u tekstu ''obracanje'' Velje Ilica jednoj novinarki , kao ''odgovor'' na postavljeno pitanje nesto u vezi s Markom Miloshevicem : ''Vi ste jedna previshe pricljiva i histericna zena. Ja sam iskreno zabrinut za vas. Kako cete se vi sutra udati? Vas niko nece.
Molim vas da se manete takvih pitanja , opustite se i uzivajte s nama...''
...smejati se , plakati , zgrabiti snajper pa zaredjati po politicarima...
...no kako god...sta reci na ovo?