- Poruka
- 5.549
А зашто ваша жута странка није прихватила разуман и рационалан предлог српских напредњака о скраћивању изборних кампања, те самим тим и издвајања новца за исте ?![]()
'Ajde, 'ajde, nemoj besniti, smiri se pa prvo lepo kaži odakle ti to da sam ja "žuti"? Ne optužuj nekog za nešto ako nemaš argumenata.
Ne pada mi na pamet da se raspravljam s nekim ko je politički ostrašćen, zato postavljam pitanje - Je li sramota da poslanici primaju onolike plate, dnevnice, naknadu za putne troškove, stanarine, jedu po onako sramotno niskim cenama u skupštinskom restoranu, ne dolaze na sednice, ne gade se na upravne odbore....
Među njima su i poslanici opozicije i pozicije?
Zašto se poslanici opozicije ne bune?
Tačka - kada mi odgovoriš na to pitanje, možemo dalje da raspravljamo o ostalim pojedinostima
Али и овај предлог СНС је користан, зар не ?
kako obozavam ovakve dileje...kako SRBI mogu biti Rusi?
) stranke, imate i moj glas!

Uvredio se čovek zbog kletvi ali tek kad je shvatio da je syebao stvar jer je hteo da svi glasaju za SSP (po nalogu tajkuna koji ga plaćaju), pa se Šešelj predomislio, zabranio da se glasa ZA i dao mu po nosu a ove ženske ostale uz Šešelja ... e onda ih je naglo optužio da bacaju kletve na njegovo potomstvo ... pitam se da li bi se vadio na kletve ili bi smislio nešto bolje da su ove tri pošle za njim
Aca laze i pravi se lud a da ne trepne. Po meni,najbolji lazov do sada,bolji i od Sekija...