OrangeC
Iskusan
- Poruka
- 6.364
Ok, i jel resenje sns?
није решење али је то мање лоша странка од LDP, G17+ и DSS
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, i jel resenje sns?
Ih kolko je takvih izjava i obecanja ludom radovanja od strane ovih smesnih podrepnih muva vladajuce koalicije i tajkunskog, kriminalnog ceda , grobara i svucica
Deder ako imas i onolike naslovnice gde ovaj sa slike i sam obecava svih petnaeshiljadaputa da ce prestati da se bavi politiknastvom, do poslednjeg izbora za gradonacelnika...
није решење али је то мање лоша странка од LDP, G17+ и DSS
Uff tesko pitanjeZašto se SNS kao najjača opoziciona partija ne solidariše sa svojim narodom i založi se za smanjenje poslaničkih plata, ukidanje dnevnica, učešća političara u upravnim odborima... onako - za narod
Uff tesko pitanje
Toma ce da dovede svoje drugove iz rusije, pojma vi nemate, jer ce srbija biti rusija, kada toma pobedi naizborima,
Rusija majkla...
Zašto se SNS kao najjača opoziciona partija ne solidariše sa svojim narodom i založi se za smanjenje poslaničkih plata, ukidanje dnevnica, učešća političara u upravnim odborima... onako - za narod
Toma ce da dovede svoje drugove iz rusije, pojma vi nemate, jer ce srbija biti rusija, kada toma pobedi naizborima,
Rusija majkla...
tako je...Rusija majkla dzeksona....
зато што су слични као и остале бандитске организације -странке
неиспуњена обећања- Ђилас је као министар да ће бити купљен један противпожарни авион, а у кампањи за градоначелника да че БЕОБОЗ добити нове композиције, па ништа није било од тога
ti si lud , kakav majkl dzekson?
Sta mislite o naprednjacima?moje misljenje nije merodavno,a zeleo bih da cujem vecinu sta ce reci.licno mislim da kumstvo u zivotu prati i zivot u celini ,Bog na nebu,a kum na zemlji.gazenje kumstva ne znaci nista dobro za kumove,ali ni za nas???
I uprkos svim lazima, aferama itd. imaju podrsku kod odredjene narodne grupe , to mi nije jasno ! A tek ime stranke
...oces i dalje da radis za kevu rusiju
"Narodne" grupe?
Interesanto
Hoces reci da ostali imaju podrsku neke zivotinjske grupe ili sta?
Naravno, čim gazda tezge u depou otvori još jedno radno mesto
А зашто ваша жута странка није прихватила разуман и рационалан предлог српских напредњака о скраћивању изборних кампања, те самим тим и издвајања новца за исте ?Zašto se SNS kao najjača opoziciona partija ne solidariše sa svojim narodom i založi se za smanjenje poslaničkih plata, ukidanje dnevnica, učešća političara u upravnim odborima... onako - za narod
Ај леба ти јеси ли чуо да у органима које контролишу општина и држава на Чукарици не можеш добити директорско место ако ниси члан ДС или ЛДП. Чак ни ако си СПС-овац не помаже...A kako bi ti odmerio ko je pošteniji?
Pa vučić i nikolić su, svojim poštenjem, razorili budžet zemuna, kad su imali samo mrvicu vlasti. A sve je bilo "legalno"