OrangeC
Iskusan
- Poruka
- 6.365
Ok, i jel resenje sns?
није решење али је то мање лоша странка од LDP, G17+ и DSS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, i jel resenje sns?
Ih kolko je takvih izjava i obecanja ludom radovanja od strane ovih smesnih podrepnih muva vladajuce koalicije i tajkunskog, kriminalnog ceda , grobara i svucica
Deder ako imas i onolike naslovnice gde ovaj sa slike i sam obecava svih petnaeshiljadaputa da ce prestati da se bavi politiknastvom, do poslednjeg izbora za gradonacelnika...![]()
није решење али је то мање лоша странка од LDP, G17+ и DSS
Uff tesko pitanjeZašto se SNS kao najjača opoziciona partija ne solidariše sa svojim narodom i založi se za smanjenje poslaničkih plata, ukidanje dnevnica, učešća političara u upravnim odborima...onako - za narod
Uff tesko pitanje![]()
Toma ce da dovede svoje drugove iz rusije, pojma vi nemate, jer ce srbija biti rusija, kada toma pobedi naizborima,
Rusija majkla...![]()
Zašto se SNS kao najjača opoziciona partija ne solidariše sa svojim narodom i založi se za smanjenje poslaničkih plata, ukidanje dnevnica, učešća političara u upravnim odborima...onako - za narod
Toma ce da dovede svoje drugove iz rusije, pojma vi nemate, jer ce srbija biti rusija, kada toma pobedi naizborima,
Rusija majkla...![]()
tako je...Rusija majkla dzeksona....![]()
зато што су слични као и остале бандитске организације -странке
неиспуњена обећања- Ђилас је као министар да ће бити купљен један противпожарни авион, а у кампањи за градоначелника да че БЕОБОЗ добити нове композиције, па ништа није било од тога
ti si lud , kakav majkl dzekson?![]()
Sta mislite o naprednjacima?moje misljenje nije merodavno,a zeleo bih da cujem vecinu sta ce reci.licno mislim da kumstvo u zivotu prati i zivot u celini ,Bog na nebu,a kum na zemlji.gazenje kumstva ne znaci nista dobro za kumove,ali ni za nas???
I uprkos svim lazima, aferama itd. imaju podrsku kod odredjene narodne grupe , to mi nije jasno ! A tek ime stranke![]()
...oces i dalje da radis za kevu rusiju![]()
"Narodne" grupe?
Interesanto
Hoces reci da ostali imaju podrsku neke zivotinjske grupe ili sta?
![]()
Naravno, čim gazda tezge u depou otvori još jedno radno mesto![]()
А зашто ваша жута странка није прихватила разуман и рационалан предлог српских напредњака о скраћивању изборних кампања, те самим тим и издвајања новца за исте ?Zašto se SNS kao najjača opoziciona partija ne solidariše sa svojim narodom i založi se za smanjenje poslaničkih plata, ukidanje dnevnica, učešća političara u upravnim odborima...onako - za narod
Ај леба ти јеси ли чуо да у органима које контролишу општина и држава на Чукарици не можеш добити директорско место ако ниси члан ДС или ЛДП. Чак ни ако си СПС-овац не помаже...A kako bi ti odmerio ko je pošteniji?
Pa vučić i nikolić su, svojim poštenjem, razorili budžet zemuna, kad su imali samo mrvicu vlasti. A sve je bilo "legalno"![]()