ШТА МИСЛИТЕ О "МУШКАРЦИМА" НА ФОРУМУ КОЈИ ПРЕТЕРАНО ЧЕСТО...

ne volim ovog :)
on je tako sekast
a kad ga muško koristi, to je za ovog :(

Знам, фале му бркови...
mustache-emoticon.gif

...употребљавају "плачкопичкасте" и женске смешке типа :confused::(:rumenko::sad2::aha::rida:?
Да ли је за вас то нормално? :)

Uocljiva je takodje i kompatibilnost takvih "muskaraca" sa forumacicama koje nisu sklone koriscenju zenstvenijih smajlica.

Uocljiva je takodje i kompatibilnost takvih "muskaraca" sa forumacicama koje nisu sklone koriscenju zenstvenijih smajlica.

Тачно тако, мушкобањасте жене воле ћосаве и несигурне мушкарце а прави мушкарци више воле женствене жене...

Тачно тако, мушкобањасте жене воле ћосаве и несигурне мушкарце а прави мушкарци више воле женствене жене...

netacno :)

zena ceni snaznog muskarca koji se ne stidi svoje neznije strane prirode, sa kojom je u kontaktu ;)

Da, Otto Weininger je to lepo opisao u Polu i karakteru...

oma mi daj pušku da se samoubijem...ovo ni osnovci ne bi tako sjajno definisali :gace:

netacno :)

zena ceni snaznog muskarca koji se ne stidi svoje neznije strane prirode, sa kojom je u kontaktu ;)

Тачно.;)
Бар ја ценим.
А идим и ти.
Никад ми нису били јасни ликови који мисле да сузе пуштају само шоње.

Back