- Poruka
- 5.249
Verujem da mnogi gayevi mogu bolje zadovoljiti zenu od pravih muskarcina na forum

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли![]()
Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли![]()
Pretjerano privlace paznju.
Nije mi prirodno kad vidim istospolne parove kako se grle, ljube itd. Jednostavno nije. Necu reagirati, necu ih popreko pogledati, ali necu niti izaci na ulicu da ih podrzim.
Pitam se da li je i prije 50 godina bilo toliko pripadnika LGBT populacije, ali ih je drustvo suzbijalo, ili ih sad otvoreno potice pa i oni koji mozda prije 50 god to ne bi bili, sad malo experimentisu.
jel ? A sto ih gledas ?
i ja ih vidim pa mi ne smetaju jer me ne diraju i zato sto sam civilizovan i postujem tudje pravo da bude ono sto zeli
Uvek ih je bilo cak se spominju u Bibliji u sodomi i gomori![]()
Znaci gayevi ne postoje od juce ili od neke prosle politike niti ih je neko stvorio neka tajna zavera i slicno
Oni su uvek bili tu ali su se plasili ovih normalnih koji rade 10x gore perverzije sa zenama![]()
Ali oni su ok jer su vecina

Ali,posto sam majka dva sina ne znam ako bih odreagovala kada bi mi jedan od njih rekao da je gej.
I ja postivam svacije pravo na razlicitost, i imam pravo da mi LDBT nije prirodno. To nema veze sa civiliziranoscu.

bilo bi te sram.
Ne znam za njega, šta su njegovi motivi, ali inače ljudi sigurni u svoj identitet nemaju strah od drugačijih od sebe, sigurni su da to što ćaskaju, prolaze pored ili se i druže sa gej osobom, ne znači da će i oni postati gej, to već jesu ili nisu, pitanje je samo kad će da ispliva..i da li će.
To je najtužnije, ne biti ono šta jesi slobodno...Da naglasim da oni ne ugrožavaju nikog kako im se često nabacuje, to što se neko oseća ugrožen znači da treba razloge toga da nadje u sebi a ne u drugima.
Ako mi se muska homoseksualnost ne dopada,a protiv zenske nemam nista,ali bas nista protiv,znaci li to da trebam da se zapitam o svojoj seksualnoj opredeljenosti?![]()

Ne znam,i ne zelim da znam.Kao majka trebala bih da ga razumem,ali opet,ko zna kako bih.
znaci i vi roditelji niste spremni za gej i lezbo u nasem drustvu, cim ne znate kako bi reagovali..
Ja sam zena i zenska mi je okznaci zenska je ok a muska nije ?
obe su iste![]()

Kako mogu da znam kako bih odreagovala ako se nisam nasla u tako ozbiljnoj situaciji?Znam npr,kako bih ako bi ikada neko od njih(pu,pu daleko bilo) poceo da se drogira,jer s'tim imam iskustva iz porodice,ali za ovo drugo ne znam.I,ne zelim ikada da saznam.znaci i vi roditelji niste spremni za gej i lezbo u nasem drustvu, cim ne znate kako bi reagovali..
Ja bih moje dijete podrzala, ali bih iskreno sumnjala, pitala se da li je to neka faza, nadala se da jeste, bila bih bijesna, pitala se u cemu sam pogrijesila. Ali ne bih prestala voliti i biti uz svoje dijete.
Kako mogu da znam kako bih odreagovala ako se nisam nasla u tako ozbiljnoj situaciji?Znam npr,kako bih ako bi ikada neko od njih(pu,pu daleko bilo) poceo da se drogira,jer s'tim imam iskustva iz porodice,ali za ovo drugo ne znam.I,ne zelim ikada da saznam.
Ja bih moje dijete podrzala, ali bih iskreno sumnjala, pitala se da li je to neka faza, nadala se da jeste, bila bih bijesna, pitala se u cemu sam pogrijesila. Ali ne bih prestala voliti i biti uz svoje dijete.

hm.. bila bi besna? pitala bi se u cemu si pogresila? a ipak bi ga podrzala .. heh
Ja sam zena i zenska mi je ok![]()
I oni su muski i njima je muska ok![]()
nema razlike osim sto neko to licno gleda iz svog ugla kako mu godi![]()

Pa nego sta bih? Koji izbor imam? Moje neodobravanje tesko da bi promijenilo situaciju. A svaki roditelj zeli sretno dijete (s cijim izborom ja ne moram biti sretna).
Primetio sam jednu zanimljivu paralelu. Osobe sa invaliditetom i LGBT populacija su recimo na ovim nasim ex yu prostorima u slicnom percepciji od strane vecine. Mnogi imaju jednak intenzitet odbojnosti i prema OSI i prema LGBT populaciji(ono osecaju gadljivost, odbojnost, mucninu kada ih vide, retko ko bi recimo pozeleo OSI za partnera ili partnerku), stim sto zdravi ljudi recimo vise osecaju sazaljenje prema osobama sa invaldiitetom, pa eto na srecu OSI ne strahuju od fizickih napada, dok prema LGBT populaciji mnogi osecaju bas mrznju. Ne znam ali mislim da unutar jedne nacije i drustva odstranjivanje pripadnikaiste nacije koji su pak po necem razliciti prosto slabi to drustvo i tu naciju.
sta onda kad ti dovede zeta u kucu i morala da zivis sa njima ``dvoje`` ?
Po mom misljenju pripadnici iste nacije i unutar jedne nacije treba da se drze zajedno i podubpiru, bez obzira na razlike(zdravstvene, seksualne,itd). A ne da se izopstavaju. Ne da vecina unutar jedne nacije izopstava manjinske pripadnike sopstvene nacije. Ili unutar sopstvene porodice. To sam hteo da kazem. No, ok, to je sira tema.Kakve veze sad ima sto su ili nisu ista nacija?
Svaka tolerantnost ima granice. Ako bih vec morala (ne daj Boze) ziviti sa spoznajom da mi je dijete LGBT, ne bih morala ziviti s pogledom na tu bliskost svaki dan.