Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nešto što nije psihički poremećaj ili stvar psihe ne može da se propagira....Pa tvoje je da veruješ, ali nije tako...Svaki adolescent experimentiše, ali to ga ne čini pederom...dete će naći svoj indentitet prema onome što oseća ono samo, a ne onome što su njegovi roditelji bili.

ono shto nije psihichki poremecaj ne mozhe da se propagira?
upucaj me majko

Pre ce Partizan uzeti Ligu Shampiona, nego shto ce redneksi napraviti dobro poredjenje u vezi homosexualizma.

Тако је:worth::worth::worth::worth:

swastika2.JPG

Koliki je otprilike procenat tacnosti te izjave?
Da li ce sva usvojena deca iz takvih brakova postati homosex.?

Da li ce sva deca iz braka dva redovna pushaca ili alkosa postati jedno od ta dva?

Nema tačnosti informacije već samo verovanje.Inače rađena su istraživanja sa decom iz gej i strejt brakova, dokazano je da se razvijaju jednako, počev i od same seksualnosti.Ni u jednom slučaju nije zabeleženo da je dete iz gej braka bilo gej samo zbog roditelja....

Kuliraj (naravno ako mozes), ionako ni oni sami ne znaju sta pisu. Postavi pitanje, ali se ne nadaj odgovoru.

Trudim se,ali je jače od mene.

:rotf::rotf::rotf: Ово је много дебилозна изјава:worth::worth:

Miki,vidiš o čemu govorim.
Argumentacija na nivou

Tebi Srbendo ne moram ništa pojašnjavati.Tebi i sličnima je svojstveno da odvalite neku glupost,da bi posle neko trebao da dokazuje tako očiglednu besmislicu.

Imaš nešto da kažeš - kaži brate,al da ne bude zato što je tako napisao šizofreni iskompleksirani moler - nekrofil,slučaj socijalnog autizma i kompenzacije kompleksa inferiornosti.

Naravno.
Oslobodjenje emocija zvuci dobro u teoriji, u praksi - verovatno neizvedivo.
Treba podrediti emocije razumu.

Sad bi se verovatno postavilo pitanje " Sta je to toliko strasno u prizoru dva homosexualca da se ljube ( ili vec neko slicno pitanje)".
Da li zaista postoji neki razlog za strah, bes, mrznju - ili je u pitanju samo nemogucnost kontrolisanja onog prvog ljudskog instinkta.

Ako ćemo o tome,ja se isključujem,da ne bih zvučao kao pokvarena ploča.

Ja i dalje ne mogu da verujem da su neki ubedjeni da ako dete koje raste u gay braku ce verovatno takodje postati gay. :roll: Moji su pushachi, pa ja eto, zamisli, nisam... :roll:
I homosexualizam nije neshto shto se stiche tokom zivota, chovek se s tim radja!! Niko ne odredjuje hoce li biti homo ili hetero- to je jednostavno tako. Toj osobi jednostavno vishe prija dodir istog pola (ako cemo fizichki). Tu nema oko chega da se razbija glava...

Trudim se,ali je jače od mene.

Tebi Srbendo ne moram ništa pojašnjavati.Tebi i sličnima je svojstveno da odvalite neku glupost,da bi posle neko trebao da dokazuje tako očiglednu besmislicu.

Imaš nešto da kažeš - kaži brate,al da ne bude zato što je tako napisao šizofreni iskompleksirani moler - nekrofil,slučaj socijalnog autizma i kompenzacije kompleksa inferiornosti.

Хеј, а зашто волиш да вређаш? Болдовано си сам, како можеш да пишеш глупости па приговараш другима како пишу поруке?!

Нек` ми неко од хомољуба објасни зашто морају да парадирају? Мој став о педерима је јасан али би прихватио њихово постојање (можда) ако не би парадирали и показивали своју болест у јавности.

Ja i dalje ne mogu da verujem da su neki ubedjeni da ako dete koje raste u gay braku ce verovatno takodje postati gay. :roll: Moji su pushachi, pa ja eto, zamisli, nisam... :roll:
I homosexualizam nije neshto shto se stiche tokom zivota, chovek se s tim radja!! Niko ne odredjuje hoce li biti homo ili hetero- to je jednostavno tako. Toj osobi jednostavno vishe prija dodir istog pola (ako cemo fizichki). Tu nema oko chega da se razbija glava...

ti to iz iskustva?
ja ne znam stvarno, mi ovde prichamo o tome, a niko u stvari ne zna nishta

E dušo moja to smo ti i ja napisale zajedno bar u pet postova, al' ne vredi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back