Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To shto se trpaju u dupeta il shto organizuju parade il shto adoptiraju decu il shto se venchavaju?

A što tebi tačno smeta šta oni trpaju jedni drugima u dupeta...kad već moram tako da se izrazim...Što ti smetaju parade...koga one ozleđuju??U čemu je problem sa usvajanjem dece?Dokazano je da se razvijaju normalno kao i deca iz strejt brakova?I na kraju šta ti tačno smeta nečije tuđe venčanje??Mislim to je lična stvar koja se tiče samo njih dve odnostno dvojice, zar ne??

ja mu chitam postove, ali mi svi deluju kao pokvarena gramofonska plocha
mada, verujem da je isto i kod mene

ti mene fasciniraš.
gde sam ja to porekao da iznova pišem jedno te isto?

Razlog zbog kojeg pišem jedno te isto je taj što svako ko se pojavi napiše istu stvar,
a ja budem dovoljno dokon da pokušavam da (iznova) objasnim (ono što već razgovetno kazah nekom drugom) ,jer ne umem drugačije da odgovorim na ono što je pisala Painkiller_girl juče,a evo večeras,ovaj "nacista-Srbenda" (što inače dođe kao oksimoron,"upadljivo suv i debeo") - što se sve svodi na "treba ih pobiti".

Upravo takvi vraćaju diskusiju na početak.

A što tebi tačno smeta šta oni trpaju jedni drugima u dupeta...kad već moram tako da se izrazim...Što ti smetaju parade...koga one ozleđuju??U čemu je problem sa usvajanjem dece?Dokazano je da se razvijaju normalno kao i deca iz strejt brakova?I na kraju šta ti tačno smeta nečije tuđe venčanje??Mislim to je lična stvar koja se tiče samo njih dve odnostno dvojice, zar ne??

vidi ovako, nek turaju jedni drugima u dupeta, dobro, parade su propagiranje pederizma, shto ne odobravam, usvajanje dece, pa recimo da nije dobro da se dete ugleda na pedere (valjda svi znamo da su maloj deci mama i tata sve, a tata i tata mogu imati negativan uticaj na dete), venchanje mozhda samo ovako formalno, zamisli 2 pedera u crkvi...

ti mene fasciniraš.

Razlog zbog kojeg pišem jedno te isto je taj što svako ko se pojavi napiše istu stvar,
a ja budem dovoljno dokon da pokušavam da (iznova) objasnim (ono što već razgovetno kazah nekom drugom) ,jer ne umem drugačije da odgovorim na ono što je pisala Painkiller_girl juče,a evo večeras,ovaj "nacista-Srbenda" (što inače dođe kao oksimoron,"upadljivo suv i debeo") - što se sve svodi na "treba ih pobiti".

Ti imaš strpljenja moram ti priznati....ne može čovek ništa novo da napiše kada se stalno piše jedno te isto i jedni te isti odgovori, ako ih uopšte neko i da....

Voditi raspravu o tome da li je homoseksualnost poremecaj ili ne i koji faktori uticu na razvijanje opredeljenja, slazem se, je nepotrebno i, kao sto je vec receno, o tome treba da raspravlja neko drugi.

Problem ratia jeste taj sto vecina ljudi ne razmislja racionalno vec se vodi emocijama.
Prvobitne emocije jesu strah, gadjenje, cudjenje pred nepoznatim.
Cula sprecavaju coveka da odbaci sve to i razmislja razumno .

Mislim da se slazem. Samo sto bih umesti "razmislja razumno" stavio "izrazava se jasno". Svako ima emocije, i tesko je osloboditi ih se, ali je vrlo jednostavno nauciti da se jasno i pravilno ispolje. Problem, ja mislim, nije u razmisljanju vec u izrazavanju.

vidi ovako, nek turaju jedni drugima u dupeta, dobro, parade su propagiranje pederizma, shto ne odobravam, usvajanje dece, pa recimo da nije dobro da se dete ugleda na pedere (valjda svi znamo da su maloj deci mama i tata sve, a tata i tata mogu imati negativan uticaj na dete), venchanje mozhda samo ovako formalno, zamisli 2 pedera u crkvi...

Propagiranje pederizma.....Čoveče pa to nije psihička bolest pa da može da se propagira....ili jesi ili nisi...nema drugo....To isto važi i za usvajanje dece, ako je dete strejt ono ne može biti gej ako su to njegovi roditelji i na kraju kako onda iz strejt brakova izrastaju gej deca?Neka mi neko to objasni....A ovo za venčanje, eh ti pusti lažni vernici.....

ti mene fasciniraš.

О, препаметни, хајде нас просветли својим знањем и започни нову дискусију.

ti mene fasciniraš.

Kuliraj (naravno ako mozes), ionako ni oni sami ne znaju sta pisu. Postavi pitanje, ali se ne nadaj odgovoru.

Propagiranje pederizma.....Čoveče pa to nije psihička bolest pa da može da se propagira....ili jesi ili nisi...nema drugo....To isto važi i za usvajanje dece, ako je dete strejt ono ne može biti gej ako su to njegovi roditelji i na kraju kako onda iz strejt brakova izrastaju gej deca?Neka mi neko to objasni....A ovo za venčanje, eh ti pusti lažni vernici.....

kako nije propagiranje pederizma?
nego shta je majke ti?
ja verujem da uticaj okoline ima udela u formiranju homoseksualne opredeljenosti, tj. ako dete vidi 2 caleta pedera, zhelece da bude ***** ("zhelim da budem pilot, bash kao moj tata!")

Svako ima emocije, i tesko je osloboditi ih se, ali je vrlo jednostavno nauciti da se jasno i pravilno ispolje
Naravno.
Oslobodjenje emocija zvuci dobro u teoriji, u praksi - verovatno neizvedivo.
Treba podrediti emocije razumu.

Sad bi se verovatno postavilo pitanje " Sta je to toliko strasno u prizoru dva homosexualca da se ljube ( ili vec neko slicno pitanje)".
Da li zaista postoji neki razlog za strah, bes, mrznju - ili je u pitanju samo nemogucnost kontrolisanja onog prvog ljudskog instinkta.

nego shta je majke ti?
ja verujem da uticaj okoline ima udela u formiranju homoseksualne opredeljenosti, tj. ako dete vidi 2 caleta pedera, zhelece da bude ***** ("zhelim da budem pilot, bash kao moj tata!")

Ма то није тако! То је... чек да се сетим...:think::think::think: аааа.... Ма то није пропагирање педерлука и тачка!:rotf::rotf::rotf:

nego shta je majke ti?

Pa nešto što nije psihički poremećaj ili stvar psihe ne može da se propagira....Pa tvoje je da veruješ, ali nije tako...Svaki adolescent experimentiše, ali to ga ne čini pederom...dete će naći svoj indentitet prema onome što oseća ono samo, a ne onome što su njegovi roditelji bili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back