Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hocu
nemoj me drzhat' u neznanju bona :D

Evo bolan:Naime,pre jedno.....neznam tacno kad,mozda pre mesec dana-sedimo decko i ja na klupi i tako to,znate shta se tad radi,i ja kazem:aj leba ti pometi taj kaish zulja me...a on "cekaj.........u **** te bog,saro sunce ti je ni nemam kaish,jel me raumesh.....:rumenko:"ja naravno crknem od smeha.....posle se vracamo medj raju iz tog budzaka,i ja da izvadim telefon iz njegovog dzepa ufatim "nemobilni"....o5 crknem od smeha........sad je sve ok:super:

zadovoljni mojim spamovanjem?!

Evo bolan:Naime,pre jedno.....neznam tacno kad,mozda pre mesec dana-sedimo decko i ja na klupi i tako to,znate shta se tad radi,i ja kazem:aj leba ti pometi taj kaish zulja me...a on "cekaj.........u **** te bog,saro sunce ti je ni nemam kaish,jel me raumesh.....:rumenko:"ja naravno crknem od smeha.....posle se vracamo medj raju iz tog budzaka,i ja da izvadim telefon iz njegovog dzepa ufatim "nemobilni"....o5 crknem od smeha........sad je sve ok:super:

zadovoljni mojim spamovanjem?!

:rotf::rotf::rotf:
ovo je mnogo...naivnije od slika koje su se meni po glavi motale :lol:
e KREPTO bolesniku! :lol:

Pa kakva ti je to,covece,porodica?
Jesam ja matora,ili vi klinc iMNOGO brzo napredujete?:eek:

aha,,mnogo bre,,mislim ono kao kevu boli uvo,pa kad bi me keva videla s pederima ono............neam pojma stvarno,,xaxa strasno!!i nisi mi reko kako izgledaju te lezbace da li su prave ono da se bas pale ili su neke fenseraje pale sa na muskarce al ****** nema se pa onda ae se drugarice krljamo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,xaxaax

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back