Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
E ljudi ja imam 3 drugarice koje su lezbo i ok su...100 puta sam ih gledao kako se ljube i meni je to normalno
chek chek
94. godishte i vec su odredile svoje seksualno opredeljenje?
smeshan si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi ja imam 3 drugarice koje su lezbo i ok su...100 puta sam ih gledao kako se ljube i meni je to normalno
joj ne spominji mi mobilni i TO.imala sam........"cudno iskustvo"![]()
jel bash ocesh da znash?!
Ne prvo ja sam 94 al sam krenuo god dana ranije pa ucim sa 93 a te moje drugarice su 92 i 91 godiste
Ne prvo ja sam 94 al sam krenuo god dana ranije pa ucim sa 93 a te moje drugarice su 92 i 91 godiste
auuuuuuuuuuuuu strasno!!!ae pricaj da nam bude zabavno?i kako se ljube??
![]()
eroCke priće imaš i na netu.
hocu
nemoj me drzhat' u neznanju bona![]()
Evo bolan:Naime,pre jedno.....neznam tacno kad,mozda pre mesec dana-sedimo decko i ja na klupi i tako to,znate shta se tad radi,i ja kazem:aj leba ti pometi taj kaish zulja me...a on "cekaj.........u **** te bog,saro sunce ti je ni nemam kaish,jel me raumesh....."ja naravno crknem od smeha.....posle se vracamo medj raju iz tog budzaka,i ja da izvadim telefon iz njegovog dzepa ufatim "nemobilni"....o5 crknem od smeha........sad je sve ok
zadovoljni mojim spamovanjem?!
Dete,jel zna tvoja mama sta ti radis i sa kim se druzis?
Da znaju da su lezbo te likushe al sta da rade...boli njih uvo sto se ja druzim sa njima veruj mi
ovo je mnogo...naivnije od slika koje su se meni po glavi motale
e KREPTO bolesniku!![]()
Pa kakva ti je to,covece,porodica?
Jesam ja matora,ili vi klinc iMNOGO brzo napredujete?![]()