Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poremeceni su i treba ih leciti. Ako su neizlecivi slucajevi, treba ih se kloniti. To je za mene psihicki poremecaj kao i svaki drugi, a takvi psiho likovi sto dalje od mene! I pedofili i masovni ubice takodje deluju normalno na ulici ili u razgovoru, a opet su poremeceni. Tako da ne priznajem da su i ****** i lezbache normalni samo zato sto nisu opicheni u svim sferama. Dovoljan je jedan psihicki poremecaj i to je osoba za lecenje.
A josh kada bi nam pozirali polugoli na svojim maskaradama, podrzala bih svaki pokusaj da se uklone sa ulica. Ne tuchom, jer tako u ovo nemilo doba nastradaju samo normalni izrevoltirani koji ih tuku, vec recimo da ih gadjamo nechim smrdljivim ili blatom i slicno, pa da im dojadi. Ali organizovano! To glupiranje u Srbiji ne smemo dozvoliti ako smo ljudi i rodoljubi.

Poremeceni su i treba ih leciti.

Je li,'leba ti?
A čime se to oni leče?

Ako su neizlecivi slucajevi, treba ih se kloniti.

Pazi da te ne zaraze.

To je za mene psihicki poremecaj kao i svaki drugi

To što je to za tebe psihički poremećaj,to apsolutno ništa ne znači.Imaš li neki dokaz,ili je sve tek onako,puko nagađanje?

Čak i da to jeste psihički poremećaj,on se svakako ne rešava na ovaj način:

vec recimo da ih gadjamo nechim smrdljivim ili blatom i slicno, pa da im dojadi.Ali organizovano!

Organizovano,a kako drugačije?
Uvek će se naći šačica dokonih da tako nešto obavi.Samo treba neko da ih usmeri.

A josh kada bi nam pozirali polugoli na svojim maskaradama, podrzala bih svaki pokusaj da se uklone sa ulica. Ne tuchom, jer tako u ovo nemilo doba nastradaju samo normalni izrevoltirani koji ih tuku,

Još kad bi to što je neko ***** istovremeno istog klasifikovalo kao lošeg,pa gde bi ti kraj bio...?

( . . . ) rodoljubi.

Znači,o tome je reč.
Svi naši problemi bi na taj način jednostavno iščezli.

Poremeceni su i treba ih leciti. Ako su neizlecivi slucajevi, treba ih se kloniti. To je za mene psihicki poremecaj kao i svaki drugi, a takvi psiho likovi sto dalje od mene! I pedofili i masovni ubice takodje deluju normalno na ulici ili u razgovoru, a opet su poremeceni. Tako da ne priznajem da su i ****** i lezbache normalni samo zato sto nisu opicheni u svim sferama. Dovoljan je jedan psihicki poremecaj i to je osoba za lecenje.
A josh kada bi nam pozirali polugoli na svojim maskaradama, podrzala bih svaki pokusaj da se uklone sa ulica. Ne tuchom, jer tako u ovo nemilo doba nastradaju samo normalni izrevoltirani koji ih tuku, vec recimo da ih gadjamo nechim smrdljivim ili blatom i slicno, pa da im dojadi. Ali organizovano! To glupiranje u Srbiji ne smemo dozvoliti ako smo ljudi i rodoljubi.

Koji si ti biser...Ma Nobelovu nagradu za ovo treba dodeliti...Stvarno otkriće si neverovatno....:thumbdown::dash::dash::dash:

Malo mi čudno čuti tako nešto od profesora. :neutral:

Zasto chudno? Nisu svi profesori tolerantni, neki veruju da u svakom bolesniku negde chuchi mogucnost izlechenja. Treba im pomoci.
A budale koje propagiraju svoje neprirodno i perverzno shvatanje po ulici, treba strpati u zatvor. Ali njih (ne znam zasto) niko ne dira pa onda mi normalni gradjani ove zemlje moramo da reagujemo kreativno samo da bismo sprecili to glupiranje i los uticaj na omladinu kojoj su uzburkani hormoni pa se tesko orijentise u svom seksualnom zivotu. Bez nasilja, bez modrica, samo rasterati blagom akcijom. Kao bake komshinice, kada novinama oteraju machku sa djubrista koja nam se uvukla u lift.

Čudno, zato što si obrazovana.

Kakve veze sa obrazovanjem ima moje misljenje o nastranim ljudima. Moje obrazovanje nije ni pipnulo moje kucno tradicionalno srpsko crnogorsko vaspitanje kada su ove teme u pitanju. Nemoj mesati babe i zabe. Ja nisam studirala pederenje i lezbarenje, vec ozbiljne oblasti lingvistike. Ali ovo je najvise postova koliko mogu da se zainteresujem za te likove u naslovu tako da odoh na Politiku. Pozdrav.

Kakve veze sa obrazovanjem ima moje misljenje o nastranim ljudima. Moje obrazovanje nije ni pipnulo moje kucno tradicionalno srpsko crnogorsko vaspitanje kada su ove teme u pitanju. Nemoj mesati babe i zabe. Ja nisam studirala pederenje i lezbarenje, vec ozbiljne oblasti lingvistike. Ali ovo je najvise postova koliko mogu da se zainteresujem za te likove u naslovu tako da odoh na Politiku. Pozdrav.
I ja studiram ''ozbiljne oblasti lingvistike'' pa opet ne govorim o ''pederenju i lezbarenju''. :neutral: Niti mislim da lingvistika ima veze s tim. A što se tiče pederoljubaca, rekla si da ti je reč ružna samo onda kad njome hoćeš nekoga da uvrediš, što ja vidim ovde, i izvini, zaista ne vidim nijedan dobar razlog zbog kog bi nas vređala zbog naših stavova (svoje na ovu temu nisam izrekla ali možeš da ih naslutiš).

Čudno, zato što si obrazovana.

Ја нисам разумео какве везе има образовање са ставом о хомосексуалцима? Ја сам да кажемо солидно образован па их не подносим. Мој отац је доктор наука па их не подноси. Моја мајка је магистар и не подноси их. Мој директор је доцент и не подноси их... сви су из различитих области. И још пуно учених људи познајем који подносе и не подносе хомосексуалце. Мислим да то нема везе са образовањем већ са васпитањем и способношћу рационалног сагледавања стања ствари. ОПХОЂЕЊЕ према хомосексуалцима може да има везе са образовањем, али не мора да утиче пресудно ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back