DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
ae necemo u off
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neznam shto al mi nesmetaju
Malo mi čudno čuti tako nešto od profesora.![]()
Poremeceni su i treba ih leciti.
Ako su neizlecivi slucajevi, treba ih se kloniti.
To je za mene psihicki poremecaj kao i svaki drugi
vec recimo da ih gadjamo nechim smrdljivim ili blatom i slicno, pa da im dojadi.Ali organizovano!
A josh kada bi nam pozirali polugoli na svojim maskaradama, podrzala bih svaki pokusaj da se uklone sa ulica. Ne tuchom, jer tako u ovo nemilo doba nastradaju samo normalni izrevoltirani koji ih tuku,
( . . . ) rodoljubi.
Poremeceni su i treba ih leciti. Ako su neizlecivi slucajevi, treba ih se kloniti. To je za mene psihicki poremecaj kao i svaki drugi, a takvi psiho likovi sto dalje od mene! I pedofili i masovni ubice takodje deluju normalno na ulici ili u razgovoru, a opet su poremeceni. Tako da ne priznajem da su i ****** i lezbache normalni samo zato sto nisu opicheni u svim sferama. Dovoljan je jedan psihicki poremecaj i to je osoba za lecenje.
A josh kada bi nam pozirali polugoli na svojim maskaradama, podrzala bih svaki pokusaj da se uklone sa ulica. Ne tuchom, jer tako u ovo nemilo doba nastradaju samo normalni izrevoltirani koji ih tuku, vec recimo da ih gadjamo nechim smrdljivim ili blatom i slicno, pa da im dojadi. Ali organizovano! To glupiranje u Srbiji ne smemo dozvoliti ako smo ljudi i rodoljubi.
Malo mi čudno čuti tako nešto od profesora.![]()
Koji si ti biser...Ma Nobelovu nagradu za ovo treba dodeliti...Stvarno otkriće si neverovatno....![]()
Čudno, zato što si obrazovana.
Pih...ne znam zašto sam očekivao odgovor.
I ja studiram ''ozbiljne oblasti lingvistike'' pa opet ne govorim o ''pederenju i lezbarenju''.Kakve veze sa obrazovanjem ima moje misljenje o nastranim ljudima. Moje obrazovanje nije ni pipnulo moje kucno tradicionalno srpsko crnogorsko vaspitanje kada su ove teme u pitanju. Nemoj mesati babe i zabe. Ja nisam studirala pederenje i lezbarenje, vec ozbiljne oblasti lingvistike. Ali ovo je najvise postova koliko mogu da se zainteresujem za te likove u naslovu tako da odoh na Politiku. Pozdrav.
Čudno, zato što si obrazovana.