Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
videla sam koje si godiste i zalosno mi je u neku ruku sto imas 33 godine,a donosis zakljucke kao ova deca ovde..kazes nek se lece........jel?a ti sigurno onda znas kako???lek ne postoji...mogu da se gutaju hormonima i da postanu asexualni ili jednostavno da ostanu kakvi su..............a zar je to toliko stetno po vas da bi ste terali nekog da se menja,koji svojim prisustvom vas apsolutno ne ugrozava???NE POSTOJI lek za to.....oni zive s tim..iako su oni uspeli sebe da prihvate(sto je i najbitnije) zasto ne bi ste i vi?
Slusaj devojcice (to ti kazem jer imas 21 god i za mene si devocica), danasnja omladina je toliko besna i puna aresije da vise ne zna sta je belo a sta crno.Postoje stvarno ljudi koji su se rodili sa tim sklonostima i to je jako zalosno.Ali vecina je nus produkt danasnjeg trenda :sto da ne i sve sto leti jede se. To je nesto slicno kao daj jedan dim vutre,pa drugi ,pa treci i za kratko vreme postane ovisnik.I nemoj da mi neko prica kako je trava zdrava jer cu umreti od smeha. A sto se tice pustanja na miru: samo nek oni zive svoj zivot ali ne promovisuci svoju sexualnost jer je to velika opasnost za nase drustvo i stvaranje normalne porodice (mama,tata,deca)

dobro, al' morash priznati, ne valja da se homoseksualizam previshe potencira, pogotovo ne u medijima, a potpuno sam protiv parada.

pa potencira se konkretno od TV B92 najvise, i oni su kao najdemokratskija televizija.
A samo ne znam zasto bi ****** drzali parade? Time samo nerviraju ljude...Mene ne zanima sta on radi u krevetu..ali kad izlaze na ulice i traze da ljudi podrze njihovu psihicku bolest onda me nerviraju.

Pa ja sam indiferentna po tom pitanju.
Ipak, mržnja nekog zato što je homoseksualac (s' tim u vezi da je druge nacionalnosti ili pak pripadnik druge religije) nema smisla.
Jednostavno ne razmišljam o homoseksualcima, niti ih mrzim niti ih podržavam.
Imam svoj život da se okupiram time a ne da palamudim na forumu.

pa potencira se konkretno od TV B92 najvise, i oni su kao najdemokratskija televizija.
A samo ne znam zasto bi ****** drzali parade? Time samo nerviraju ljude...Mene ne zanima sta on radi u krevetu..ali kad izlaze na ulice i traze da ljudi podrze njihovu psihicku bolest onda me nerviraju.

Isto tako i hendikepirane osobe traže podršku pa ne verujem da se neko satr'o da im pomogne. :neutral:

Pa ja sam indiferentna po tom pitanju.
Ipak, mržnja nekog zato što je homoseksualac (s' tim u vezi da je druge nacionalnosti ili pak pripadnik druge religije) nema smisla.

tačno! nema smisla.. ali isto tkao nema smisla da se pojavi onaj lik chikec i otvori temu da bi se pohvalio kako će on da ima dečka i pita (sve nas na forumu) kako je nama bilo prvi put kad smo imali dečka. Pa šta je to nego provociranje? i onda se čude što ih ljudi maltretiraju

Upravo to ekstrem stvara ekstrem.
Činjenica jeste da će ljudi pre da kritikuju homoseksualce nego što će da se osvrnu na relevantne probleme.
Dakle pre će da prebijaju ljude na gej paradi nego što će da pomažu hendikepiranim osobama ili pak porodicama sa nasiljem i ostalo.

edit - referišem se na post od turbo ajvara

Oni nisu psiho bolesnici, samo imaju poremecaj sa hormonima... Psiho bolesnici postaju onda kada ih takvi kao ti omalovazavaju i ubijaju... Ne znam sta vise da kazem, sve ispada dosadno...

normalno da ce da te omalovazavamo kad postavljas onakve teme..U tvom krevetu spavaj i sa kravom, ne zanima me..A kad dodjes da provociras svojim nenormalnim stvarima i protiv prirodnim, ne znam sta ocekujes?

Oni nisu psiho bolesnici, samo imaju poremecaj sa hormonima... Psiho bolesnici postaju onda kada ih takvi kao ti omalovazavaju i ubijaju... Ne znam sta vise da kazem, sve ispada dosadno...

svrati par stranica unazad ima jedan moj post gde negiram to sa hormonima.
ako imaš poremećaj sa hormonima, onda ne bi trebao da budeš ***** nego bi trebao da budeš isfeminiziran...
Lično mislim da si svesno ili nesvesno upao u neko društvo koje te je navelo da tako razmišljaš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back