esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Slusaj devojcice (to ti kazem jer imas 21 god i za mene si devocica), danasnja omladina je toliko besna i puna aresije da vise ne zna sta je belo a sta crno.Postoje stvarno ljudi koji su se rodili sa tim sklonostima i to je jako zalosno.Ali vecina je nus produkt danasnjeg trenda :sto da ne i sve sto leti jede se. To je nesto slicno kao daj jedan dim vutre,pa drugi ,pa treci i za kratko vreme postane ovisnik.I nemoj da mi neko prica kako je trava zdrava jer cu umreti od smeha. A sto se tice pustanja na miru: samo nek oni zive svoj zivot ali ne promovisuci svoju sexualnost jer je to velika opasnost za nase drustvo i stvaranje normalne porodice (mama,tata,deca)videla sam koje si godiste i zalosno mi je u neku ruku sto imas 33 godine,a donosis zakljucke kao ova deca ovde..kazes nek se lece........jel?a ti sigurno onda znas kako???lek ne postoji...mogu da se gutaju hormonima i da postanu asexualni ili jednostavno da ostanu kakvi su..............a zar je to toliko stetno po vas da bi ste terali nekog da se menja,koji svojim prisustvom vas apsolutno ne ugrozava???NE POSTOJI lek za to.....oni zive s tim..iako su oni uspeli sebe da prihvate(sto je i najbitnije) zasto ne bi ste i vi?