Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prelistavala sam stranice prethodne i mogu ti reci da sam najvise uzivala citajuci tvoje i shinodine postove...ovo novije nisam ni gledala,jer pretpostavljam da su napisane gluposti od strane neizivljenih,maloletnih debila koji ne vide dalje od svog nosa i koji verovatno nisu procitali nijednu knjigu,pa su nasli ovde da popuju o tome sta i kako.........
u svakom slucaju mislim da je tema poprilicno nepotrebna ovde vise da stoji,jer ako pored tvojih postova nisu skapirali poentu ,pretpostavljam da nece nikad..........
a vi mali homofobicari se ******......i to probajte sa oba pola ,pa prosudite gde cete :P
Lucky... :klap:

krepto,ovo je drugi put da te neko naziva latentnim pederom
happy0007.gif

pa znas kako mali krepto obicno kad nesto ne podnosis a da zapravo ni ne znas zasto(,sem sto se plasis da ce ti preneti tu bolest)znaci da nesto nije u redu sa tobom,a ne sa njima...a posto vec kazes da ih ne podnosis,probaj.....osecam da se neces posle toga odvajati....takvi kao ti obicno tako i zavrse...maca dodje na vratanca ;)

pa znas kako mali krepto obicno kad nesto ne podnosis a da zapravo ni ne znas zasto(,sem sto se plasis da ce ti preneti tu bolest)znaci da nesto nije u redu sa tobom,a ne sa njima...a posto vec kazes da ih ne podnosis,probaj.....osecam da se neces posle toga odvajati....takvi kao ti obicno tako i zavrse...maca dodje na vratanca ;)

da ti mali krepto neshto kazhe
da se terash ti ;)

Ne vredi,već ja to rekoh :arrow:
(dakle :arrow: iz čega logički proizilazi)

1.da bi mogli da vas zaraze
2.zbog toga što bi mogli da vas zaraze - vi ih se plašite
3.vi se plašite da vas ne zaraze? :confused: Onda vi niste sigurni u svoje "zdravlje"
4.otud što niste sigurni,vi ste latentni homoseksualci.da ne kažem ******.

Quod erat demonstrandum

Ali,ipak sam ja neuk i nenačitan,neiživljeni debil koji će se,zajedno sa svojom maloletnošću,povući sa ove teme... :mrgreen:

to su poremeceni ljudi
hormonski poremecaj
bolesno u glavu to od rodjenja
shto ih shtitish ti

stitim ih zato sto ih ljudi bezrazlozno mrze.....zato sto sam se druzila sa nekim ljudima koji su to i znam kakvi su..ti ne volis nesto sto ne poznajes,da li je to normalno?i zar je moguce da se toliko plasis neceg tebi nepoznatog...ako ti ne skode,ako nisu naskodili ljudima koje volis sta ima da ih ne volis?????siri mrznju prema ljudima koji to zaista zasluzuju,a ne neko ko ti je gresan samo svojim rodjenjem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back