JA sam!
Početnik
- Poruka
- 8
...i zato, haaajde da se drogiramooo, da se ochi cakleee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je.
Apsolutno.Svi smo mi analfabeti.
Još jedan vek čitalaca - i sam duh će se usmrdeti.
Lucky...prelistavala sam stranice prethodne i mogu ti reci da sam najvise uzivala citajuci tvoje i shinodine postove...ovo novije nisam ni gledala,jer pretpostavljam da su napisane gluposti od strane neizivljenih,maloletnih debila koji ne vide dalje od svog nosa i koji verovatno nisu procitali nijednu knjigu,pa su nasli ovde da popuju o tome sta i kako.........
u svakom slucaju mislim da je tema poprilicno nepotrebna ovde vise da stoji,jer ako pored tvojih postova nisu skapirali poentu ,pretpostavljam da nece nikad..........
a vi mali homofobicari se ******......i to probajte sa oba pola ,pa prosudite gde cete![]()
... prošao je vek čitalaca, sad je došao vek kad bi se zaratustra samo vratio natrag na planinu, odakle je i sišao.Nadrealista:Još jedan vek čitalaca - i sam duh će se usmrdeti.
Lucky...![]()
a dodjoshe homofili
homofili?nisam znala da i to postoji..ajde mali,latentni nemoj mnogo da lupetas![]()
krepto,ovo je drugi put da te neko naziva latentnim pederom![]()
Tako to ide.Nisam ni ja podnosio jednu devojku iz moje škole prošle godine.A nije ni ona mene.
I završismo zajedno![]()
ako se ikad desi da postanem *****, skochicu sa solitera odma'
to ti obecavam, i to obecavam svima ovde na forumu![]()
pa znas kako mali krepto obicno kad nesto ne podnosis a da zapravo ni ne znas zasto(,sem sto se plasis da ce ti preneti tu bolest)znaci da nesto nije u redu sa tobom,a ne sa njima...a posto vec kazes da ih ne podnosis,probaj.....osecam da se neces posle toga odvajati....takvi kao ti obicno tako i zavrse...maca dodje na vratanca![]()
to sam smislio na licu mesta
volim da lupetam, shta cesh
inache, ako ti se svidjaju vodi ih kuci, nemoj ih meni naturati
da ti mali krepto neshto kazhe
da se terash ti![]()
pa znas kako mali krepto obicno kad nesto ne podnosis a da zapravo ni ne znas zasto(,sem sto se plasis da ce ti preneti tu bolest)znaci da nesto nije u redu sa tobom,a ne sa njima...a posto vec kazes da ih ne podnosis,probaj.....osecam da se neces posle toga odvajati....takvi kao ti obicno tako i zavrse...maca dodje na vratanca![]()
(dakleiz čega logički proizilazi)
1.da bi mogli da vas zaraze
2.zbog toga što bi mogli da vas zaraze - vi ih se plašite
3.vi se plašite da vas ne zaraze?Onda vi niste sigurni u svoje "zdravlje"
4.otud što niste sigurni,vi ste latentni homoseksualci.da ne kažem ******.
Quod erat demonstrandum
ne mogu da ih vodim kuci,ne mogu da stanu.....ali pricuvaces mi ih ti dok ne nabavim nesto vece..vazi??)) mada se plasim da posle neces hteti da mi ih das...zavoleces ih brzo
![]()
uh kako si opasan..najezila sam se.......![]()
Ne vredi,već ja to rekoh![]()
Ali,ipak sam ja neuk i nenačitan,neiživljeni debil koji će se,zajedno sa svojom maloletnošću,povući sa ove teme...![]()
to su poremeceni ljudi
hormonski poremecaj
bolesno u glavu to od rodjenja
shto ih shtitish ti