Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol::lol:
vidi, par osnovnih zakona mora se poshtuje :lol:
a jedan od njih je SEKSUALNI ODNOSI SAMO SA SUPROTNIM POLOM
da su Adam i Eva poštovali osnovne prirodne zakone, ja bih tebe sad jurio po drveću sa motkom da te isprašim po dlakavom crvenom dupetu.

i u samoj, netaknutoj prirodi imaš bezbroj varijacija, deformacija, "grešaka", i tako dalje.
tako imaš i u seksualnom ponašanju. to nije programiran, mašinski sistem, fala bogu. ako ne možete da živite sa time, onda makar zaboravite to, manite me tog latentnog fašizma (svi se moraju ponašati ovako ili onako).

da su Adam i Eva poštovali osnovne prirodne zakone, ja bih tebe sad jurio po drveću sa motkom da te isprašim po dlakavom crvenom dupetu.

i u samoj, netaknutoj prirodi imaš bezbroj varijacija, deformacija, "grešaka", i tako dalje.
tako imaš i u seksualnom ponašanju. to nije programiran, mašinski sistem, fala bogu. ako ne možete da živite sa time, onda makar zaboravite to, manite me tog latentnog fašizma (svi se moraju ponašati ovako ili onako).

prelistavala sam stranice prethodne i mogu ti reci da sam najvise uzivala citajuci tvoje i shinodine postove...ovo novije nisam ni gledala,jer pretpostavljam da su napisane gluposti od strane neizivljenih,maloletnih debila koji ne vide dalje od svog nosa i koji verovatno nisu procitali nijednu knjigu,pa su nasli ovde da popuju o tome sta i kako.........
u svakom slucaju mislim da je tema poprilicno nepotrebna ovde vise da stoji,jer ako pored tvojih postova nisu skapirali poentu ,pretpostavljam da nece nikad..........
a vi mali homofobicari se ******......i to probajte sa oba pola ,pa prosudite gde cete :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back