Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nixxx:
Argument? To nije prirodno! Bog je stvorio muškarca i ženu sa razlogom. A i ne vidiš negde životinje gejeve... :roll:

taj argument za zhivotinje sam pobio pre no shto je naveden uopshte ovde, na stranicama iza.
ako imash psa povedi ga u shetnju i pusti ga da vidish shta cje da radi sa drugim kerovima. necje ni gledati dal je mushko ili zhensko ili shtene, vecj cje odma' njushkati i skakati na dupe.

o bogu i slichno ne bih raspredao i pravio od ovoga religijska pitanja. niko ne mozhe da kazhe da je bog uopshte ishta stvorio, mozhe da kazhe dal veruje il ne veruje, a tako chinjenichno labilne argumente "ja mislim" ne bih koristio u raspravama.

Kexi_90:
izvini,BRATE,shvati da ja nemam bre ništa protiv tebe,šta se ODMA VREĐAŠ, samo sam zapamtila post u kome kažeš da "te devojke saleću na svakom ćošku,da BUKVALNO iz kuće ne možeš da izađeš zbog mora obožavateljki"............ i odmah sam naravno pogledala profil i videla sliku :| .....i skontala da si mnogo napaljen a i nisi nešto. :?

:roll: :roll: :roll: :roll:
Da li si ti REALNA???
Je.bo mamu svoju, ne verujem znači... Da neko uopšte može da shvati ozbiljno to što sam pisao... To je sve bio SARKAZAM a ako ne znaš šta je to, prelistaj udžbenike... :roll:

How High:
Naucno je dokazano da je to bolest...zato treba da idu i da se izlece...
jaooo ovo su momenti kada pomislim koliko su neki ljudi plitki blago receno.......daj molim te,pa mogu i ja da kazem da su svi ljudi vanzemaljci i da je to tako jer ja tako mislim.....ajde molim te opravdaj svoj zakljucak solidnim argumentom pa idemo dalje.......joj i koji se ja qurac nerviram

nik_kok2:
Ja nemogu da verujem ko sve nece doci na ovaj forum.Gde si to video da je naucno dokazano da je to bolest.Covece gde zivis???
Čuj NJU!
Ti ne veruješ ko će sve doći a učlanio si se pre 3 dana. :roll:
Elem, svako ima pravo na svoje mišljenje ali i dalje mislim da je moje bolje od tvog. U pravu je bio lik kad je rekao da je bolest. Ne vidim šta može nekome može biti privlačno kod osobe istog pola. To je bolesno! I još sam višeo zamrzeo sve to kad su mi precrtali grafit ACAB i napisali ŽENE VOLE ŽENE i nešto u fazonu LEBIJSKi FRONT i to u tom fazonu :shock: :evil:

Nixxx:
Čuj NJU!
Ti ne veruješ ko će sve doći a učlanio si se pre 3 dana. :roll:
Elem, svako ima pravo na svoje mišljenje ali i dalje mislim da je moje bolje od tvog. U pravu je bio lik kad je rekao da je bolest. Ne vidim šta može nekome može biti privlačno kod osobe istog pola. To je bolesno! I još sam višeo zamrzeo sve to kad su mi precrtali grafit ACAB i napisali ŽENE VOLE ŽENE i nešto u fazonu LEBIJSKi FRONT i to u tom fazonu :shock: :evil:
brate shta bi ti radio kad bi te dovatila dva nabildovana pedera da te siluju u nekoj mrachnoj ulici..... :lol: ....jel bi se ubio posle....

Nixxx:
Nije čovek stvorio Boga šabane jedan! A o ovim pederima i lezbačama mislim samo najgore!
izgleda da si jedni saban ovde ti ;)

i covek jeste stvorio boga :razz:

a da je i homoseksualizam prirodna pojava,dokazuje to sto se pojavljuje i medju zivotinjama....nego malo vise ti po naucnim emisijama i casopisima,i svasta ces nauciti...

a psihologija bi za tebe rekla da si latentni...mislim zbog ovakve reakcije :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back