Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да не цитирам сад сваког понаособ... али ево укратко пошто ова тема утиче на мене хронично...

Ако педере третирате као мањину у сексуалном опредељењу која заслужује да оствари своја права, а кажете да ја нисам у праву када кажем да треба формирати институције за помоћ педерима, онда сматрам да треба укинути и сва друштва која се баве лечењем болести зависности (наркоманије, алкохолизма итд), укинути све менталне болнице и установе за помоћ људима са посебним потребама итд и пружити им права да могу да парадирају два пута годишње и промовишу своје опредељење да буду наркомани, алкохоличари, ментални и душевни болесници, ретардирани итд... треба им дозволити све, створити радна места на којима би они могли да раде и да зарађују за флашу раџе или пар грама коке, наравно обавезно здравствено осигурање које би покривало издавање разних врста привремених наркотика који би представљали замену у случају немања средстава за куповину основних потрепштина (горе већ наведене раџе и коке) итд...

Даље, нисам упознао ни једног педера и не бојим се упознавања са истим. Али сматрам да они превише истичу ту своју хомосексуалност да већ увелико претерују. Да упоредим: понашају се као црнци на фудбалском терену... пошто се зна да на терену постоји нетрпељивост према црнцима онда они сваку прилику користе да убеде судију да их је неко вређао на расној основи па тиме итекако знају да претерају.

И последње, када би ми неко у породици био педер... пре свега сматрам да је то у свакој нормалној породици, која пре свега размишља ко се с ким жени и удаје, и која о педерима има макар неутралан став (тј не говори о њима), се не може десити таква појава.

1. Могу да их поредим, јер ни једно ни друго ни треће није природа створила, већ се створило разним поремећајима изазваним људским фактором.

2. У установама за лечење хомосексуалаца би се радило оно за шта се сматра да им помаже. Наравно за то је потребно урадити низ истраживања исто као што је урађено и за болести зависности и ментална обољења и утврдити шта је оно што заиста помаже. Предвиђати сада шта би се КОНКРЕТНО радило, тј да ли их треба затварати у собе и убеђувати у хетеросексуалност, или их кљукати хормонима, или нешто треће или пето, је заиста бесмислено.

Dovla:
1. Могу да их поредим, јер ни једно ни друго ни треће није природа створила, већ се створило разним поремећајима изазваним људским фактором.

2. У установама за лечење хомосексуалаца би се радило оно за шта се сматра да им помаже. Наравно за то је потребно урадити низ истраживања исто као што је урађено и за болести зависности и ментална обољења и утврдити шта је оно што заиста помаже. Предвиђати сада шта би се КОНКРЕТНО радило, тј да ли их треба затварати у собе и убеђувати у хетеросексуалност, или их кљукати хормонима, или нешто треће или пето, је заиста бесмислено.

1. kakva glupost. :shock:... kako je ljudski faktor doveo do pojave homoseksualizma?

2. znash li ti kao prvo da medicina u okviru modernog prava jednostavno nema prava da tako neshto radi?... kako ti zamishljash da homoseksualce uterujesh u specijalne ustanove da ih "lechish od homoseksualizma" kad oni kao prvo necje sami dolaziti tamo? zashto necje dolaziti? zato shto nemaju nikakav problem. jedini problem im je zato shto zatucana marva poput tebe ne ume da intelektualno pojmi i prihvati da u prirodi postoje "greshke" i varijabilnosti.

@dovla
dete,oni su rodjeni takvi,dok narkomani i alkoholicari nisu...........i to su stvari apsolutno glupe za poredjenje......

evo recimo ako bas mislis da si u pravu,evo ovako,moja nekadasnja naj drugarica koja je lez ima roditelje koji mrze homosexualce i baku i deku koji takodje mrze.........sta mislis da je postala lezbejka jer je htela da im tera inat? :roll: ma dajjjjjjj

Keeper:
1. kakva glupost. :shock:... kako je ljudski faktor doveo do pojave homoseksualizma?

2. znash li ti kao prvo da medicina u okviru modernog prava jednostavno nema prava da tako neshto radi?... kako ti zamishljash da homoseksualce uterujesh u specijalne ustanove da ih "lechish od homoseksualizma" kad oni kao prvo necje sami dolaziti tamo? zashto necje dolaziti? zato shto nemaju nikakav problem. jedini problem im je zato shto zatucana marva poput tebe ne ume da intelektualno pojmi i prihvati da u prirodi postoje "greshke" i varijabilnosti.
again correct

@DOVLA
Idemo od pocetka (opet) :?
Kao prvo:
Zasto bi neki homosexualac zeleo da bude izlecen? Time sto ti hoces da ga “izlecis” ukidas njegovo osnovno pravo na samostalno opredeljenje!
Drugo:
Narkomanija I alkoholizam su uslovljene ljudskim ponasanjem. Ili ces da pijes ili neces.. Ne postoji gen za alkoholizam!
Trece:
Andrej ti je sasvim lepo objasnio zasto homosexualci promovisu svoje opredeljenje! Procitaj…
Cetvrto:
Ko je uopste rekao da se oni preterano exponiraju? Iz mojih saznanja, vecina njih je in the closet sto bi rekli Ameri, tj ne exponira se nimalo!
Peto:
Ovo za porodicu je bezmalo jedna od najvecih gluposti koje sam imao prilike da procitam ovde! Ja ne znam koji je roditelj dovoljno lud da vaspita svoje dete kao homosexualca jer time uslovljava gasenje svoje loze kao I porodicnog imena!
Vec sam imao prilike da kazem kako je homosexualizam urodjen I ne bira porodicu, teritoriju, veru itd…
Hteo bih da mi objasnis to kako porodica moze da utice na necije sexualno opredeljenje?
Ovo je sad ukratko, prvi post je bio mnogoooo boljI! :?

Shinoda:
@DOVLA
Idemo od pocetka (opet) :?
Kao prvo:
Zasto bi neki homosexualac zeleo da bude izlecen? Time sto ti hoces da ga “izlecis” ukidas njegovo osnovno pravo na samostalno opredeljenje!
Drugo:
Narkomanija I alkoholizam su uslovljene ljudskim ponasanjem. Ili ces da pijes ili neces.. Ne postoji gen za alkoholizam!
Trece:
Andrej ti je sasvim lepo objasnio zasto homosexualci promovisu svoje opredeljenje! Procitaj…
Cetvrto:
Ko je uopste rekao da se oni preterano exponiraju? Iz mojih saznanja, vecina njih je in the closet sto bi rekli Ameri, tj ne exponira se nimalo!
Peto:
Ovo za porodicu je bezmalo jedna od najvecih gluposti koje sam imao prilike da procitam ovde! Ja ne znam koji je roditelj dovoljno lud da vaspita svoje dete kao homosexualca jer time uslovljava gasenje svoje loze kao I porodicnog imena!
Vec sam imao prilike da kazem kako je homosexualizam urodjen I ne bira porodicu, teritoriju, veru itd…
Hteo bih da mi objasnis to kako porodica moze da utice na necije sexualno opredeljenje?
Ovo je sad ukratko, prvi post je bio mnogoooo boljI! :?

divno,divno.........sve bih to rekla,ali zaboravim

Banshee:
ljliljana colic 8)
najkulja ministarka ikada...zena oborila darvinove teorije :lol:

edit: e i predji na mozzilu,meni ja za godinu i nesto svega dva tri puta zabagovala,a kada sam ranije u IE pisala postove na krstarici svako malo bih isla na copy/paste posta,za sveki slucaj :lol:
E ta kvochka! Kako ju je Korax lepo udesio xaxa :lol:
Ma koristim mozzilu, nego nisam kod kuce.. :roll:
sorry zbog spama..

1. Па тако што је двојици дебила било досадно па пробали, па рекли још двојици и пошто је то било ново као ето лепо је... :roll:

2. А откуд онда савременој медицини право да се петља у животе већ поменутих (алкохоличара, наркомана итд)... колико ја знам ни они не иду сами, већ под притиском и за њих то што они раде је потуно ок и настављају то да раде управо зато што то воле...

Ментална обољења могу настати на разне начине од којих је огроман проценат последица људског утицаја и највише њих се појави у првих неколико година живота као последица лошег окружења.

Dovla:
1. Па тако што је двојици дебила било досадно па пробали, па рекли још двојици и пошто је то било ново као ето лепо је... :roll:

2. А откуд онда савременој медицини право да се петља у животе већ поменутих (алкохоличара, наркомана итд)... колико ја знам ни они не иду сами, већ под притиском и за њих то што они раде је потуно ок и настављају то да раде управо зато што то воле...

Ментална обољења могу настати на разне начине од којих је огроман проценат последица људског утицаја и највише њих се појави у првих неколико година живота као последица лошег окружења.

1. kako si glup. a shta pederima bilo dosadno pa su rekli ajd da probamo jao vidi lepo je. ne razumesh chak ni problem narkomanije. al dobro to nije tema.

2. jedan deo narkomana i alkoholichara ide dobrovoljno da se izlechi, jedan deo ide pod prisilom, jer su bili uhapsheni i jer im je mera lechenja nametnuta. jer, ako nisi primetio, alkoholizam&narkomanija su socijalno opasna ponashanja. za razliku od homoseksualizma.

necju dalje s tobom da se raspravljam ako nastavish ovako glupavo da se raspravljash.
ili ukljuchi mozak pa cjemo videti.
ne mogu ja ceo dan objashnjavati nekom zashto je crno crno a belo belo.

Dovla:

jaooooooooo dovla e sad ga jbte pretera.......najjace ovaj rekao aj da probamo da se pojebemo,sta da nisu bili ogorceni na zene.......
pih bre,ako ces da branis stav nadji argumente....ako sam ti sto puta,(a i jos mnogi drugi)rekla da se to sve dogodi tokom trudnoce,ko je jos mogao uticati na nerodjeno dete?sta dosla neka osoba i pricala bebi u stomaku tipa ti moras biti gay,moras!

aman dovla nije homoseksualizam sladoled pa da se proba pa da se posle jos i preporuci drugima :lol:

seksualne potrebe tj nagoni su prirodni...ja ne bih mogla da kresnem ili cak poljubim zenu ni u kom slucaju,jednostavno mi se ta pomisao gadi...to nisu stvari koje se probaju nego koje se osecaju i za kojima imas tj nemas potrebu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back