Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
jedva cekam da cujem strucan medicinski odgovor... :?micika_015:E mrsko mi sad da kucam.
Podseti me drugi put pa cu sve lepo da ti kazem...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedva cekam da cujem strucan medicinski odgovor... :?micika_015:E mrsko mi sad da kucam.
Podseti me drugi put pa cu sve lepo da ti kazem...![]()
i jaShinoda:jedva cekam da cujem strucan medicinski odgovor... :?
Lucky girl:@micika
dete..........nemoj da me razocaras,nemoj da te zatupljuju profesori,misli svojom glavomnije nauka uvek u pravu
![]()
znas li ti sta su nas ucili u skolama,blam se sada i da spominjem koliko je literatura bila zastarela,smesna i glupo napisanamicika_015:U medicinskoj se uchi o bolestima,tako da smo i to pominjali....
ahhh.. Seca li se neko divne li nam ministarke prosvete bivse KakoSeOnoZvase sto nam bashe ukinula Darvina!Banshee:znas li ti sta su nas ucili u skolama,blam se sada i da spominjem koliko je literatura bila zastarela,smesna i glupo napisana![]()
ne daj boze da sam ja uzela sve te gluposti zdravo za gotovo...![]()
То је вероватно зато што је и глупи ИЕ видео да ниси у правуShinoda:kako sam se smorio... napisao sam kilometarski post, citat na dovlin post i zabaguje mi IE!![]()
![]()
Dovla:1. Могу да их поредим, јер ни једно ни друго ни треће није природа створила, већ се створило разним поремећајима изазваним људским фактором.
2. У установама за лечење хомосексуалаца би се радило оно за шта се сматра да им помаже. Наравно за то је потребно урадити низ истраживања исто као што је урађено и за болести зависности и ментална обољења и утврдити шта је оно што заиста помаже. Предвиђати сада шта би се КОНКРЕТНО радило, тј да ли их треба затварати у собе и убеђувати у хетеросексуалност, или их кљукати хормонима, или нешто треће или пето, је заиста бесмислено.
again correctKeeper:1. kakva glupost. :shock:... kako je ljudski faktor doveo do pojave homoseksualizma?
2. znash li ti kao prvo da medicina u okviru modernog prava jednostavno nema prava da tako neshto radi?... kako ti zamishljash da homoseksualce uterujesh u specijalne ustanove da ih "lechish od homoseksualizma" kad oni kao prvo necje sami dolaziti tamo? zashto necje dolaziti? zato shto nemaju nikakav problem. jedini problem im je zato shto zatucana marva poput tebe ne ume da intelektualno pojmi i prihvati da u prirodi postoje "greshke" i varijabilnosti.
Shinoda:@DOVLA
Idemo od pocetka (opet) :?
Kao prvo:
Zasto bi neki homosexualac zeleo da bude izlecen? Time sto ti hoces da ga “izlecis” ukidas njegovo osnovno pravo na samostalno opredeljenje!
Drugo:
Narkomanija I alkoholizam su uslovljene ljudskim ponasanjem. Ili ces da pijes ili neces.. Ne postoji gen za alkoholizam!
Trece:
Andrej ti je sasvim lepo objasnio zasto homosexualci promovisu svoje opredeljenje! Procitaj…
Cetvrto:
Ko je uopste rekao da se oni preterano exponiraju? Iz mojih saznanja, vecina njih je in the closet sto bi rekli Ameri, tj ne exponira se nimalo!
Peto:
Ovo za porodicu je bezmalo jedna od najvecih gluposti koje sam imao prilike da procitam ovde! Ja ne znam koji je roditelj dovoljno lud da vaspita svoje dete kao homosexualca jer time uslovljava gasenje svoje loze kao I porodicnog imena!
Vec sam imao prilike da kazem kako je homosexualizam urodjen I ne bira porodicu, teritoriju, veru itd…
Hteo bih da mi objasnis to kako porodica moze da utice na necije sexualno opredeljenje?
Ovo je sad ukratko, prvi post je bio mnogoooo boljI! :?
E ta kvochka! Kako ju je Korax lepo udesio xaxaBanshee:ljliljana colic 8)
najkulja ministarka ikada...zena oborila darvinove teorije
edit: e i predji na mozzilu,meni ja za godinu i nesto svega dva tri puta zabagovala,a kada sam ranije u IE pisala postove na krstarici svako malo bih isla na copy/paste posta,za sveki slucaj![]()
ma njesra.. imao sam osam stavki u prvom postu, ali sam zaboravio u medjuvremenu, a i mrzi me da kucam opet!Lucky girl:divno,divno.........sve bih to rekla,ali zaboravim
Dovla:1. Па тако што је двојици дебила било досадно па пробали, па рекли још двојици и пошто је то било ново као ето лепо је...
2. А откуд онда савременој медицини право да се петља у животе већ поменутих (алкохоличара, наркомана итд)... колико ја знам ни они не иду сами, већ под притиском и за њих то што они раде је потуно ок и настављају то да раде управо зато што то воле...
Ментална обољења могу настати на разне начине од којих је огроман проценат последица људског утицаја и највише њих се појави у првих неколико година живота као последица лошег окружења.
hahaha,ja pisem sta mi padne na pametShinoda:ma njesra.. imao sam osam stavki u prvom postu, ali sam zaboravio u medjuvremenu, a i mrzi me da kucam opet!![]()
jaooooooooo dovla e sad ga jbte pretera.......najjace ovaj rekao aj da probamo da se pojebemo,sta da nisu bili ogorceni na zene.......Dovla:1. Па тако што је двојици дебила било досадно па пробали, па рекли још двојици и пошто је то било ново као ето лепо је...
2. А откуд онда савременој медицини право да се петља у животе већ поменутих (алкохоличара, наркомана итд)... колико ја знам ни они не иду сами, већ под притиском и за њих то што они раде је потуно ок и настављају то да раде управо зато што то воле...
Ментална обољења могу настати на разне начине од којих је огроман проценат последица људског утицаја и највише њих се појави у првих неколико година живота као последица лошег окружења.