ovako, trejdujem negde oko dve godine, malo vise od godinu dana sam radio na demo racunu dok nisam uspeo da ostvarim konstantan pozitivan ucinak! zavisi od osobe do osobe, neko moze da se uhoda i za par meseci, ali treba imati na umu, da kad uplatis novac na real racun, to vise niej igra buy/sell vec imas ogroman rizik od gubitka i toplo bih preporucio svima koji otvaraju prvi put real racune da ne uplacuju puno novca jer, ce svakako da idu u minus odredjeno vreme (cast izuzecima), jer nije isti osecaj raditi sa svojim TESKO USTEDJENIM novcem i onim imaginarnim! Ne bih da se hvalim puno, ali uz puno truda, zelje za usavrsavanjem i dosta odricanja, citanja, pretrazivanja lepo poslujem u plus i to sa vecim ostvaranjem dobitka nego vecina onih sto prodaju forex signale! imate dosta foruma i blogova o forexu, cak u poslednje vreme, posto nemam puno vremena za analize, konsultujem se sa par experata, sa kojima sam stupio u kontakt i samim tim smanjujem rizik od gubitaka!
napominjem!!! NIJE POTREBNO BITI PROFESIONALAC, NITI BOG ZNA KOJI FAKULTETI, imate ljude koji zavrse ekonomiju pa nemaju puno uspeha u forexu! BITNO JE KAKO STRPLJENJE I SMANJIVANJE RIZIKA, TAKO I OPUSTENOST PRI RADU! Ja sam se oprostio od svog novca kad sam uplatio pri kapital! Hvala bogu nisam morao vise da uplacujem depozit jer period poslovanja sa minusom je kratko trajao!
ako cemo o procentima uspesnosti u ovoj bransi, imate raylicite podatke! najbitnije je reci da 5% ljudi zaradjuje, ali nisu svih 5% milioneri!!! veoma mali deo njih je stvarno veeeeooomaaa uspesan!!!! ja ne jurim sada nege epohalne i visoko rizicne trejdove! zelim da imam sigurne trejdove i gradim svoj kapital, upravo tako sto sav moj profit jednog meseca postaje kapital za sledeci, zato mi je i jako bitna SIGURNOST!!!
ako bude nekome potrebna pomoc tu sam!!! pozdrav