Sta mislite o forexu ???

FXLider, osnovan 2006.godine, nudi affiliate programe a pod pravila piše:
The provider of the Trading Platform, of your Trading account and of all the Trading Services which may be available via this site is Ava Financial Ltd.
sa britanskih Virgni Islands.

O sebi kažu:
FXLider grupa sa više od 100.000 registrovanih korisnika širom sveta i prometom od više od 20 milijardi dolara mesečno, jedan je od vodećih svetskih brokera u online Forex trgovanju.

A o akreditaciji piše:
FXLider je podržan od strane velikih finansijskih institucija sa preko 17 milijardi dolara vrednosti sredstava kojima upravljaju i ocenjen je sa „A+“ od strane S&P Agencije za procenu rejtinga.

Evo sve trčim kod njih da otvorim račun... lol još ću jedan sutra kod cige na pijaci jer mu je mali spread. :D

Brokeri se biraju kao da birate svoje krušne roditelje a ne z brda z dola. Ako neko stvarno želi dobru preporuku neka pošalje PP, ne želim da reklamiram. Ne petljam se sa domaćim prevarantima, nego kod NFA-regulated brokera.

NFA je regulatorno telo koje štiti samo amerirke građane. Ja poslujem sa UWCFX, Nordfx, Liteforex (SIG), Insta, AdmiralMarket, FXO, IKOFX, BroCo i još ne mogu da se požalim ni na koga osim na Insta ali samo u delu kada su jake vesti iskoče im svi serveri.

Forex prevaranti "zaradili" mesec dana zatvora Print E-mail

ImageNa našu žalost a na sreću građana Hrvatske, Hrvatska policija shvata kako rade prevaranti koji se koriste Forexom, dok se kod nas ovakvi šarlatanski poslovi još uvek predstavljaju kao „odličan izvor prihoda“, „ne morate ništa da radite, mi ćemo sve uraditi za Vas“, „trgujte na Forexu“ i slično.

Svoj 14-orici uhićenih u aferi Forex sinoć je određen jednomjesečni istražni zatvor, zbog prijevara teških više od 100 milijuna kuna, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu. (Preuzeto od HINA)

Osumnjičeni su poslijepodne iz sjedišta Uskoka dovedeni pred sutkinju istrage Jadranku Mandušić koja je prihvatila zahtjev tužiteljstva i osumnjičene na mjesec dana smjestila u zatvor u Remetincu.

Sud je prihvatio zahtjev Uskoka da se osumnjičene zatvori zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke ili opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, izjavila je sutkinja Hini, dodajući da je za neke od uhićenih zatvaranje zatraženo iz oba razloga.

Iz izvora bliskih istrazi neslužbeno se doznaje da su neki od osumnjičenika Uskokovim istražiteljima nakon uhićenja odlučili detaljno iznositi obranu u kojoj su otkrili na koji su način prevarili građane te kako je velik dio novca "opran" ulaganjem u nekretnine i pokretnine. Stoga se očekuje da će USKOK od suda zatražiti i blokadu te imovine.

Na ovom slučaju policija je intenzivno počela raditi prije 20-ak dana kada su se policiji počeli javljati prevareni građani kojima su organizatoru svojevrsnog lanca sreće obećavali sigurnu zaradu na Forexu, odnosno tržištu deviza na kojemu se osim velikih financijskih tvrtki i banaka mogu okušati i mali ulagači.

Navodni organizatori Tomislav Prlić i Goran Pavlović prijevaru su, po pisanju medija, provodili preko tvrtke Capys u koju se slijevao prikupljen novac. U lanac je bilo uključeno još nekoliko tvrtki koje su osnivali ostali osumnjičenici.

ovako, trejdujem negde oko dve godine, malo vise od godinu dana sam radio na demo racunu dok nisam uspeo da ostvarim konstantan pozitivan ucinak! zavisi od osobe do osobe, neko moze da se uhoda i za par meseci, ali treba imati na umu, da kad uplatis novac na real racun, to vise niej igra buy/sell vec imas ogroman rizik od gubitka i toplo bih preporucio svima koji otvaraju prvi put real racune da ne uplacuju puno novca jer, ce svakako da idu u minus odredjeno vreme (cast izuzecima), jer nije isti osecaj raditi sa svojim TESKO USTEDJENIM novcem i onim imaginarnim! Ne bih da se hvalim puno, ali uz puno truda, zelje za usavrsavanjem i dosta odricanja, citanja, pretrazivanja lepo poslujem u plus i to sa vecim ostvaranjem dobitka nego vecina onih sto prodaju forex signale! imate dosta foruma i blogova o forexu, cak u poslednje vreme, posto nemam puno vremena za analize, konsultujem se sa par experata, sa kojima sam stupio u kontakt i samim tim smanjujem rizik od gubitaka!

napominjem!!! NIJE POTREBNO BITI PROFESIONALAC, NITI BOG ZNA KOJI FAKULTETI, imate ljude koji zavrse ekonomiju pa nemaju puno uspeha u forexu! BITNO JE KAKO STRPLJENJE I SMANJIVANJE RIZIKA, TAKO I OPUSTENOST PRI RADU! Ja sam se oprostio od svog novca kad sam uplatio pri kapital! Hvala bogu nisam morao vise da uplacujem depozit jer period poslovanja sa minusom je kratko trajao!

ako cemo o procentima uspesnosti u ovoj bransi, imate raylicite podatke! najbitnije je reci da 5% ljudi zaradjuje, ali nisu svih 5% milioneri!!! veoma mali deo njih je stvarno veeeeooomaaa uspesan!!!! ja ne jurim sada nege epohalne i visoko rizicne trejdove! zelim da imam sigurne trejdove i gradim svoj kapital, upravo tako sto sav moj profit jednog meseca postaje kapital za sledeci, zato mi je i jako bitna SIGURNOST!!!

ako bude nekome potrebna pomoc tu sam!!! pozdrav

Nisam baš siguran da se Deutsche Bank, Citibank, Goldman Sachs, Morgan Stanley, BNP Paribas, HSBC, Mizuho Bank, Barclays, Royal Bank of Scotland, Union Bank of Switzerland, Banco Santander, JP Morgan & Chase, ING itd. kockaju na forex tržištu.

najbitnije je reci da 5% ljudi zaradjuje, ali nisu svih 5% milioneri!!! veoma mali deo njih je stvarno veeeeooomaaa uspesan!!!! ja ne jurim sada nege epohalne i visoko rizicne trejdove! zelim da imam sigurne trejdove i gradim svoj kapital, upravo tako sto sav moj profit jednog meseca postaje kapital za sledeci, zato mi je i jako bitna SIGURNOST!!!

ako bude nekome potrebna pomoc tu sam!!! pozdrav

Skoro sam video ove reklame za Forex, pa me bas zainteresovalo da vidim o cemu se radi.

Sad mi je jasno, naci, tamo 95% ljudi gubi... :)

Ako je neko zainteresovan za forex ja radim kao predstavnik TradeHuge kompanije za Srbiju, Bosnu i Hrvatsku. Sa tom firmom radim vise od godinu dana i veoma sam zadovoljan njihovom podrskom i poslovanjem. Ranije sam i trgovao sa njima. Ako tek pocinjete i ako imate pitanja mozete ih postaviti meni.

Moj kontakt mozete naci na ovoj stranici. Posaljite mi mail ili zovite na mobilni ako ste zainteresovani: http://www.tradehuge.com/contact_us.php

Srecno trgovanje!

Nadam se da te neće banovati administratori za link.

Nego gde može da se nauči nešto o berzi, i načinu na koji posluje? Kako ja kao laik mogu da se uključim u to? Mene na primer interesuje poslovanje u oblasti trgovine energijom.

PoZz!

Back