gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Da nema eura, ne bi se ni znalo da je dolar pukao 
Nego, htedoh da pitam... a što tolko napadate ljude koje interesuje Forex?

Nego, htedoh da pitam... a što tolko napadate ljude koje interesuje Forex?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego, htedoh da pitam... a što tolko napadate ljude koje interesuje Forex?![]()
Da nema eura, ne bi se ni znalo da je dolar pukao
Nego, htedoh da pitam... a što tolko napadate ljude koje interesuje Forex?![]()
Pojma nemam, iskreno.nisi shvatio pitanje...šta će da padne CHF ili EURO ( u međusobnom odnosu te dvije valute)?
Pa, to baš ne razumem. Forex baš nema veze srećom. a nisam primetio ni da neko nešto prodaje. Dobro, nisam baš pročitao sve postove.![]()
Ondak dobro.Prodavci magle, prodavci srece, sibicari, jajare itd. su sinonimi za one koji prodaju seme za brzo bogacenje, a takvi uglavnom pisu na ovoj temi drugim recima niko ne napada forex vec su pod napadom ne-ljudi koji prodaju kojekakve sibicarske seme.
Ondak dobro.
Mislim, bilo bi šteta da se ne čuje malo više o ovoj interesantnoj oblasti samo zato što bi neko da uvali nešto il bi da ovaj... pripomogne nekako.![]()
Slazem se. Sam forex iznosi tvrdnju da postoji svega < 5% uspesnih trgovaca pitam se zasto je to tako?
To je zato što ne hebe lep nego uporan.
Tih 5% je onih 5% koji nisu odustali nakon prvog neuspeha, već su bez obzira na gubitke opstali nekih 2 godine, kažu statistike.
Učestvovanje na Forex tržištu zahteva da osetiš grafik - da povlačiš poteze, a da ne možeš uvek da objasniš šta i zašto radiš. Zatim, moraš da se otarasiš emocija (pohlepe, straha, osvetoljubivosti, stida čak). Ne kažem da se ovo ne može donekle naučiti, ali svakako ti treba izvesno vreme.
PS. Evo, preteče me čovek. I sve je u pravu.![]()
Kako se uzme. Uložio sam nekih 200$ 2007. u Forex i još ih nisam izgubio.Da li si ti u tih 5% uspesnih trgovaca?
Kako se uzme. Uložio sam nekih 200$ 2007. u Forex i još ih nisam izgubio.
S druge strane, suviše sam velika jajara da bih se usudio samo time da se bavim. Tako da je na kraju ispao samo fini hobi koji mi dopunjava budžet.![]()
Zavisi od sposobnosti trgovca.Koliko procentualno profita moze da se napravi mesecno pod uslovom da se posluje sigurno? Mislim na procenat od glavnice sa kojom se trguje.
Zavisi od sposobnosti trgovca.
Ukoliko se poštuje sigurnost, verovatno bi 5-10% mesečne zarade bilo prilično dobar rezultat.
Koliko procentualno profita moze da se napravi mesecno pod uslovom da se posluje sigurno? Mislim na procenat od glavnice sa kojom se trguje.
Sada ovde nesto nije u redu.
Vladaster kaze da dobar trgovac pravi 10 - 15% profita godisnje.
Zazijavalo kaze da dobar trgovac pravi do 10% profita mesecno.
Bees kaze da dobar trgovac pravi 30 - 100% mesecno.
Otkud ovako veliko razilazenje u ciframa i sta je uopste istina?
A, pa moj profit nije toliki. Imam mesece u kojima sam dobar čak i 100%, imam mesece sa gubicima, pa onda taljigam par meseci da dođem na normalu. Ali, kao što rekoh, ja to više kao hobi. A to znači da vrlo često propustim dobre dane.Pitao sam u tvom konkretnom slucaju pa sam planirao na osnovu toga izvuci zakljucak. Nego, da li to poslovanje obavljas preko posrednika ili direktno? Da li si pre toga imao neku praksu? Korisnik Vladaster je na ovom forumu takodje tvrdio da radi na forexu ali da je pravio 10 - 15% godisnjeg profita i da je i to pravo cudo jer je u pitanju cista kocka.
Razilaženje u ciframa nije veliko.Sada ovde nesto nije u redu.
Vladaster kaze da dobar trgovac pravi 10 - 15% profita godisnje.
Zazijavalo kaze da dobar trgovac pravi do 10% profita mesecno.
Bees kaze da dobar trgovac pravi 30 - 100% mesecno.
Otkud ovako veliko razilazenje u ciframa i sta je uopste istina?
Cini mi se da je ovo dosta slobodna konstatacija bez objasnjenja. Biti vredan i dobar trgovac nije poslovanje u visoko rizicnim uslovimaBees je pokazao koliko se može zaraditi u visoko-rizičnim uslovima