Običaj je da se povodom Nove godine i Božića daju razni pokloni pa tako i pojedine banke i brokeri daju na poklon početni kapital za poslovanje. Naravno, taj kapital je vlasništvo banke i trgovac nema mogućnost taj novac da preuzme ali sa tim novcem može da posluje i sav profit koji napravi može podići pod uslovom da ispuni određene uslove kao što je određena količina trgovine u celim lotovima.
Ovde se radi o veoma pametno osmišljenom poslu gde banka ili brokeri ulažu nekoliko miliona dolara na taj način što poklanjaju velikom broju novih trgovaca određenu svotu novca sa čistom računicom da će se im se taj novac skoro u celosti vratiti i još će plus zaraditi koji milion dolara na interbankarskom tržištu.
Sada se pitate kako, jednostavno. Statistika kaže da 95% trgovaca ne zna da posluje i izgubiće sav uloženi ili dobijeni kapital, dakle nema prevare, sami gubimo zato što smo umislili da nešto znamo da radimo, zato što smo alavi i nedisciplinovani, hoćemo bogastvo preko noći. To bankari i brokeri veoma dobro znaju pa naše naloge na Mrket-Market tržištu isporučuju na interbank tržište u svoje ime ali sa suprotnom trgovinom. Veoma pametno, mi se trudimo, znojimo, stresamo i izgubimo a bankar znajući to preokrene našu trgovinu i profitira. Em očuva svoj uloženi kapital koji nam je poklonio em zaradi ko zna još koliko na našoj pohlepi i neznanju.
Da ne proširujem priču, svi oni koji se bave forexom znaju o čemu se ovde radi, priča je za one koji misle da je ovde u pitanju prevara, nema prevare, ne ulažemo nikome ništa, dobijamo šansu da se okušamo sa tuđim novcem pa ako ga i izgubimo nikom ništa a ko zna da posluje to mu je šansa da se oproba sa stvarnim novcem.
Proteklih dana bilo je više akcija ali najpovoljnija akcija je gde OKPAY e-banka poklanja 100USD na poslovanje kod UWC brokera.
Postupak je sledeći:
- prvo se registrujete kod OKPAY e-banke
OVDE
- nakon registracije na OKPAY dobićete promotivnu poruku i u toj poruci treba da kliknete na link u mejlu
United World Capital Ltd koji Vas vodi na sajt brokera UWC gde treba da se registrujete i otvorite mini trgovački račun,
- procedura registracije na oba sajta je jednostavna, treba samo pratiti proceduru registracije,
- nakon registracije treba na oba sajta uploadovati skenirani neki lični dkument kao što je vozačka dozvola ili lična karta ili pasoš ili neka druga identifikaciona isprava u kojoj ima Vaša fotografija i treba neki dokaz o Vašoj adresi kao što je bankarski izveštaj ili telefonski račun ili bilo koji drugi račun neke zvanične firme na kom je jasno označena Vaša adresa i naravno, taj dokument o adresi ne sme biti stariji od 3 meseca.
Na verifikaciju oba računa će te pričekati možda i preko 10 dana pošto se stvarno mnogo ljudi prijavilo, do sada oko 30.000 tako da administraciji oba sajta treba vremena da pregledaju tolika lična dokumenta i da verifikuju tolike račune.
Nakon verifikacije UWC klijent računa ulogujete se u svoj UWC klijent račun, kliknete na
Deposit odaberete prvu opciju poklon od 100$ od OKPAY i automatski preuzmete svojih 100$ za poslovanje. Neka Vam je sa srećom.
Ko želi da se registruje akcija traje do 31. januara, dakle još nedelju dana. Verifikacija će da potraje, budite strpljivi. Ko zna da posluje ii želi sam da posluje neka mu je sa srećom, ko ne želi da posluje ili ne zna da posluje a želi da se registruje neka me kontaktira preko PP, ja mogu preuzeti trgovački račun na poslovanje, profit delimo po pola.
Takođe, AdmiralMarket ima stalnu akciju, dovoljno je da se registrujete putem Tokena, dobijete 50$ na poslovanje na stvarnom računu i poslujete mesec dana. Ako za mesec dana napravite profit on pripada Vama kao startni kapital. Dodeljuje se maksimalno 50$ profita.
Zainteresovani mogu da se informisu na ovom sajtu
http://www.admiralmarkets.rs/magictoken
Ja sam počeo pre nekoliko dana i evo moj poslovni izveštaj, nadam se da ću za 2 nedelje završiti sticanje profita, zašto da ulažem svoj novac kada mi ga daju za dž. Na izveštaju možete videti kakav sam trgovac, napravio sam skoro 40% profita za 5 dana.