vajat_erp
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
добро де савићу, шта си толико навалио са убеђиванјем, "зарађуј паре" и пусти друге људе да живе, баш је теби стало да неко зарађује, ма немој ми рећи ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е овако. СРБИН сам и волим Србију мада на моју жалост не живим у њој и више волим да мој народ зарађује него тамо неки (из суседних држава Сло,Хр итд...) Само напред браћо!!!добро де савићу, шта си толико навалио са убеђиванјем, "зарађуј паре" и пусти друге људе да живе, баш је теби стало да неко зарађује, ма немој ми рећи ...
Е овако. СРБИН сам и волим Србију мада на моју жалост не живим у њој и више волим да мој народ зарађује него тамо неки (из суседних држава Сло,Хр итд...) Само напред браћо!!!![]()
Kostice uzivajEj bre, preterao si.....
SRAM TE BILO!
Kad tako sere.s ovde, predstavi se imenom i prazimenom, da znamo ko je tacno taj dobrotvor.
Aman čovječe, zašto nešto objašnjavaš kada ni sam ne znaš o čemu se radi.
Ajd molim te ti me nauci, ja ne znam kako se to radi....To što pokazuješ je simulacija Expert Advisors "šta bi bilo kad bi bilo" pa ako si junak uloži svoje pare pa ćeš videti da ćeš pući za nekoliko dana.
Ja sam usavršio parametre za EA MACD Sample, koji mjesečno donosi oko 100% profita na simulaciju ali sam odmah pukao na real. Srećom da sam mu dao samo 50 dolara.
Samo manuelan rad i stalno usavršavanje donosi profit a što se tiče mašina, e pa svaki monetarni par ima svoj bioritam i on se vremenom menja pa dolazi do kuršlusa u mašini, to jest pojede račun za jedno popodne.
Na kraju, ako imaš viška para ti daj mašini, ja ipak ne bih to više nikad radio. Ako bih i radio, mašina bi morala da radi pod mojom kontrolom, nikako sama.
Škola Forexa!!!!!
Naučite da trgujete na Forexu od najboljih trejdera!!!!
https://www.mmholding.biz/index.php/rs/forms/47/1/obavijesti
Najbolje da te neko dzabe obucava...A što ne napišeš da taj kurs košta 2000 eura a i ne verujem da se nešto posebno može tu naučiti od onoga što već znam. Za uspeh je potrebna disciplina i poslovna strategija a na kursu to sigurno ne mogu steci vec isključivo dugotrajnim treningom.