Šta mislite o emisiji “Srpska posla”?

To i mene ohrabruje. Nebitno kakvi su komentari drago mi je da ljudi prate.
Ми стари слушаоци га пратимо по инерцији, због његове старе славе из времена његових опозиционих контакт-емисија пре свега на "Снази народа", а сада ови нови слушаоци, углавном гастарбајтери, прате га јер су режимлије као и он.

Ми стари слушаоци га пратимо по инерцији, због његове старе славе из времена његових опозиционих контакт-емисија пре свега на "Снази народа", а сада ови нови слушаоци, углавном гастарбајтери, прате га јер су режимлије као и он.

Да ли знаш ко је крив за укидање тадашњег,веома популарног-Снаге народа-,
Миленковић или власник,Миљан Глишић?

Да ли знаш ко је крив за укидање тадашњег,веома популарног-Снаге народа-,
Миленковић или власник,Миљан Глишић?
"Снага народа" је радила и после Миленковићевог одласка. А он је отишао јер је добио лову од Јулина да направи свој интернет-радио. Испочетка је стварно шљакао у формату интернет-радија, имао је просторије, тон-мајстора, телефонска укључења, имао је и госте. Ово сада је реално њесра. Но, има чак и то своју публику.

"Снага народа" је радила и после Миленковићевог одласка. А он је отишао јер је добио лову од Јулина да направи свој радио. Испочетка је стварно шљакао у формату интернет-радија, имао је и госте. Ово сада је реално њесра. Но, има чак и то своју публику.

Ја се не слажем са тобом.
Мало си побркао лончиће.

Један по један новинар је одлазио,Миленковић је ту остао задњи када се Радио угасио.
Онда се скупила цела екипа тих "бивших Новинара" и на једном,такође независном Радиу,
где су њега(Миленковића) окривили за Крај,те јаке приче.

Миленковић је удбина прича..ту нема сумње.

Ја се не слажем са тобом.
Мало си побркао лончиће.

Један по један новинар је одлазио,Миленковић је ту остао задњи када се Радио угасио.
Онда се скупила цела екипа тих "бивших Новинара" и на једном,такође независном Радиу,
где су њега(Миленковића) окривили за Крај,те јаке приче.

Миленковић је удбина прича..ту нема сумње.
Можда сам заборавио. Прво је са "Снаге народа" отишао Марко Јанковић, а који је био полудео кад је Владан Глишић са "Фокуса" довео јулиновца Миленковића. То се сећам. А ја сам највише волео да слушам Марка Јанковића. Била је и она водитељка Драгана, како се оно беше презивала, Кукрић, тако нешто, можда грешим. После је радила на радију "Ведро". Добро је водила контакт-емисије. Био је и радио оног Лазаревића, он је био симпатичан. Како се оно беше звао тај радио, такође је имао контакт-емисије, да ли се сећаш?

Naime skoro deset godina pratim emiju voditelja i politikologa Milana Milenkovića. Izuzetne analize i najveći procenat pogodaka u sprskoj politickoj analitici. Emisiju mozete pratiti na njegovom kanalu Radio 2m pod nazivom “Srpska posla” a pre toga “ Gnev Srbije”. Takodje na istom kanalu izuzetne analize Filipa Majkića pod nazivom “Filipov kutak” . Molim za komentar. Takodje bih predlozio i nekoliko gostovanja Milana Milenkovića u emisiji Govornica kod Mileta Perića i Libertas kod Aleksandra Filipovica. Pozdrav za sve forumaše.
Миленковић се "прославио" на радио Фокусу када је са Владимиром Ђукановићем званим "Ђука бизон" водио радио програм, а на тој станици радила је и тадашња госпоја Вучић, том приликом нам је објашњавано да "жути морају отићи иначе ћемо пропасти као народ и држава, Тадић је потомак Францетића и додјељено му је златно кече (албанска бијела капа) јер је издао Косово, а спас нам стиже из срца Шумадије од аутентичног сина Србије Т.Николића. . . " својим ушима сам чуо да је овај Миленковић по оснивању нове већине у скупштини 2012 године за Динкића рекао да је "ЕКОНОМСКИ ГЕНИЈЕ".

Миленковић се "прославио" на радио Фокусу када је са Владимиром Ђукановићем званим "Ђука бизон" водио радио програм, а на тој станици радила је и тадашња госпоја Вучић, том приликом нам је објашњавано да "жути морају отићи иначе ћемо пропасти као народ и држава, Тадић је потомак Францетића и додјељено му је златно кече (албанска бијела капа) јер је издао Косово, а спас нам стиже из срца Шумадије од аутентичног сина Србије Т.Николића. . . " својим ушима сам чуо да је овај Миленковић по оснивању нове већине у скупштини 2012 године за Динкића рекао да је "ЕКОНОМСКИ ГЕНИЈЕ".
Стара прича.Док је могао нешто да уради и слободно каже, када је био на мејнстрим радију, био је члан Вулиновог Покрета социјалиста(део СНС коалиције), није грдио Вучића, шатриоте ни Сорабе.Никада нисам чуо за неког другог члана те партије, сем Вулина и Миленковића.

Када је прешао на неке опскурне интернет радио станице(без ФМ фреквенције) и јутјуб канал, почео је да грди и Вучића, али џаба, тај воз је давно прошао, то слуша врло мало људи.

Naime skoro deset godina pratim emiju voditelja i politikologa Milana Milenkovića. Izuzetne analize i najveći procenat pogodaka u sprskoj politickoj analitici. Emisiju mozete pratiti na njegovom kanalu Radio 2m pod nazivom “Srpska posla” a pre toga “ Gnev Srbije”. Takodje na istom kanalu izuzetne analize Filipa Majkića pod nazivom “Filipov kutak” . Molim za komentar. Takodje bih predlozio i nekoliko gostovanja Milana Milenkovića u emisiji Govornica kod Mileta Perića i Libertas kod Aleksandra Filipovica. Pozdrav za sve forumaše.

Dosta sam često pratio njegove emisije ali u prethodno vrijeme sam malo prorijedio sa praćenjem njegovih emisija i jutros sam malo na "preskakanje" odslušao djelove nove emisije "Srpska posla". Interesantan je za slušanje i ima dar da drži pažnju slušalaca-gledalaca i prilično je inteligentan. Za sebe kaže da je neko ko je najcitiraniji na medijskom prostoru i da mnogi političarima uzimaju ili preuzimaju njegove predloge i ideje ali ne navodeći njegovo ime. Možda je najbolji komentator akutelnih dešavanja na političkoj i društvenoj sceni i ne bi bilo loše da ga što više slušaju političari na vlasti i opoziciji. Malo su me iznenadili njegovi komentari u vezi litija u Crnoj Gori, provlačio je priču da je sve to kontrolisano i najavio je sigurnu pobjedu Mila Đukanovića na predstojećim parlamentarnim izborima. Ne znam da li je u međuvremenu u svojim emisijama promijenio svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji u Crnoj Gori. Inače, maestralan je kad opisuje političare i sve one koji im služe ili su vezani za režim ili opoziciji kao i kad komentariše ulogu stranog faktora, koji na ovim prostorima povlači konce iz sjenke. Pogodio je da će se protesti smiriti i razvodniti onog trenutka kad je u sred protesta Vučić odlučio da još jednom ne odloži najavljeni put u Pariz i da je vjerovatno napravio dogovor sa strancima i da će vrijeme pokazati kakav je dogovor sa njima napravio. Preporučujem i vama da poslušate šta govori u svojim emisijama "Srpska posla".

Klasican licemer... Pljuje ljude koji su dosli sa sela u grad, a i on i supruga dosli iz selendra svojih... Pitam ga kada je tako dobar analiticar, kako to da se uclanio kod Julina u stranku-on brise ili preskace odgovor. Pitam ga jel i njemu tetka iz Kanade kupila stan na Senjaku-naravno kulira sa odgovorom. Ima svoje zgubidane koji ga slusaju i ponasaju se kao sektasi. Vidim da i ovde ima svoje ljubitelje. :)

Klasican licemer... Pljuje ljude koji su dosli sa sela u grad, a i on i supruga dosli iz selendra svojih... Pitam ga kada je tako dobar analiticar, kako to da se uclanio kod Julina u stranku-on brise ili preskace odgovor. Pitam ga jel i njemu tetka iz Kanade kupila stan na Senjaku-naravno kulira sa odgovorom. Ima svoje zgubidane koji ga slusaju i ponasaju se kao sektasi. Vidim da i ovde ima svoje ljubitelje. :)
Хвали село а држи се Београда.Тумачи историју и политику на основу епских народних песама, и казивања свог деде.

Не разликује се он много од Сораба, које воли да критикује.

Премда пратим андерграунд сцену и њене гуруе (а које све контролише полиција), Миленковић сада превише гуши са фантомским Циркусом Корона и не могу да га слушам. Но баш везано за Циркус Корона, сетих се једног детаља који сјајно илуструје Миленковићев "modus operandi". Ономад када нас је др. Несторовић упутио да пијемо ракију и идемо у "шопинг у Милано" јер је "корона најсмешнији вирус у историји" све смејући се пред теве камерама заједно са *******им, Иницијатива Не Да(ви)мо Београд је издала саопштење којим је осудила то церекање као непримерно. И Миленковић исто вече креће са пљувањем по Иницијативи Не Да(ви)мо Београд, у стилу ко сте ви, шта ви хоћете, ви сте хипстери, плаћају вас странци, служите окупатору и све у том стилу. Како се *******и окренуо за 360 степени везано за Циркус Корона када је добио наређење из Берлина, тако Миленковић постаје најбрижнији коментатор дешавања око фантомског Циркуса Корона од свих андерграунд гуруа.

Браво колега, одличан приказ клипова које на свој јутјуб канал поставља Милан Миленковић. Само бих додао да та бивша звезда напрдњачког "Фокус" радија где је као активиста Јулиновог "Покрета социјалиста" водио емисију "Црвени хоризонт" (одакле је "мазнуо" шпицу која му сада иде на почетку сваког клипа) и тако учествовао у свим сад већ легендарним кампањама СНС-а са почетка прошле деценије, има јако много "дислајкова" за једног јутјубера при чему нема моода да иједног слушаоца који се са њим у нечему не слаже пусти у "програм" нити дозвољава онима који се не слажу са његовим "премисама" да оставе коментар испод видеа већ све одмах обрише; значи страшљивац који је боји дуела и другачијег мишљења.

Интересантан је и његов "рад" на тада дверачком интернет-радију "Снага народа". На ту интернет-станицу Миленковића је довео један од тадашњих дверачких "старешина" Владан Глишић, премда је знао да се ради о "провереном" кадру ЈУЛ-а. Јулиновац Миленковић је две године ударнички ботовао за "Двери", а за које сада прича да му се "гаде".
Pa iGliša ivNogo su Julovci stari
Umisljeni analiticar koji nikad nije bio u stanju da prepozna NSP.
Sta dalje da pricamo.Gubljenje vremena.
Voli da se petlja i iznosi sudove o temama o kojima blage veze nema...( religija,NWO...)

Aleksandar Sjekloca - Kosmopolitika ,to je nesto sasvim drugo.
Jel on muz ili neki rod od one lujke Irene Sjekloca?

Veoma intelegentan lik. Slusam ga odavno i cini mi se da je poprilicno promjenio misljenje posebno kad je u pitanju odnos prema neSrbima
Милан Миленковић је и сам 'неСрбин' јер је он Ром. Наравно, врло интелигентан, а ја бих додао и врло намазани режимски провокатор и манипулатор. Како сам већ написао на једној другој теми где сам се нешто био дотакао Миленковића, он је - на страну што је по свему ономе шта му служи као поштапалица (култ предака, завера односно "окупација коју не видимо" па нам је он "открива", култ "херојске смрти", "идила" породице из предмодерног друштва, итд) најближи фашистима - класичан је софиста и реторичар без сопствене тезе. Ко га пажљивије прати, уочиће да је Миленковић без сопственог система; он је заправо онај који у друштву увек даје "поглед искоса" чиме непрестано "побија" нечију аргументацију, али никако да понуди неко своје решење. Сви знамо такве из приватног живота, зар не? И наравно, као такав, Миленковић се позиционира на "тржишту" свих оних јутјуб "гуруа" којима шатро "не припада"

Poslednja izmena:
...култ предака, завера односно "окупација коју не видимо" па нам је он "открива", култ "херојске смрти", "идила" породице из предмодерног друштва...
Нема окупације, али постоји велика подређеност Србије страном капиталу.

Нема окупације, али постоји велика подређеност Србије страном капиталу.
Али то не да није окупација, већ је то била општа мантра да треба да се што више довуку стране компаније. И ту мантру није почео ДОС како своје телетабисе лаже тај одртавели ромски пијанац, коцкар и праварант, већ управо његов ЈУЛ и то после поптписивања Дејтонског споразума када је Смрдљошевић био "гарант мира и стабилности на Балкану". Е тада су јуловци свако вече у Хајату правили гала коктеле и "закуске" за неку западну пословну делегацију. Хајат је био пребукиран тих дана. А пошто се Миленковић хвали како је, гле чуда, баш некако у то време радио у "једној приватној експорт-импорт фирми", вероватно не би имао ништа против да преко тог "његовог" (читај: јуловског) предузећа пређе нека страна "инвестиција", те да нас онако баш добро "окупира", а њега његов јуловски газда мало да закити маронима.

Али то не да није окупација, већ је то била општа мантра да треба да се што више довуку стране компаније. И ту мантру није почео ДОС како своје телетабисе лаже тај одртавели ромски пијанац, коцкар и праварант, већ управо његов ЈУЛ и то после поптписивања Дејтонског споразума када је Смрдљошевић био "гарант мира и стабилности на Балкану". Е тада су јуловци свако вече у Хајату правили гала коктеле и "закуске" за неку западну пословну делегацију. Хајат је био пребукиран тих дана. А пошто се Миленковић хвали како је, гле чуда, баш некако у то време радио у "једној приватној експорт-импорт фирми", вероватно не би имао ништа против да преко тог "његовог" (читај: јуловског) предузећа пређе нека страна "инвестиција", те да нас онако баш добро "окупира", а њега његов јуловски газда мало да закити маронима.
Ја тог господина не познајем и не бих улазио у личне дисквалификације, да ли је он Ром, коцкар и пијанац .То су његове личне ствари, а ова тема не би требала да се претвори у лично вређање било кога.

Ја тог господина не познајем и не бих улазио у личне дисквалификације, да ли је он Ром, коцкар и пијанац .То су његове личне ствари, а ова тема не би требала да се претвори у лично вређање било кога.
Ромска пијандура друге пљује и вређа само тако, а он као да буде изузет од пљувачке? Е па не може!

(...) Миленковић је ту остао задњи када се Радио угасио. (...)
Ипак не. Нисам могао одмах да се сетим, али како ми није дало мира, пребирао сам по сећању и сетим се да је Вељко Пајовић био задњи водитељ који је имао своју ауторску контакт-емисију на интернет-радију "Снага народа". И сећам се сада такође да је то била одлична емисија те да је била опозиционо настројена у односу на СНС конгломерат. Наравно, кратко је трајала... Иначе Вељко Пајовић је професионални новинар и радио водитељ који је цео свој радни век провео на Студиу Б, а који је напустио легендарну градску станицу када ју је СНС отео од Београђана. Ево једне његове емисије од пре тачно две године да се и други подсете. А разлика између Миленковићеве емисије и Пајовићеве је ко` дупе и око; наравно у корист Пајовића.

Откад гуши са фантомским Циркусом Корона, много мање га слушам. А највише сам га слушао док је водио контакт-емисију на тада дверачком радију "Снага народа", знаш оно кад су му се у емисију јављали "Инжињер Бабић" ака Спиридон", "Бане Адвокат", "Миладин" и остали "ветерани" контакт-емисија.

И Вук из Врбаса.

Back