Šta mislite o emisiji “Srpska posla”?

Можда те је Милан овде послао лично, можда си и ти сам Милан. Али нека буде да ниси. Са тим господином сам пар пута седео и разговаро. Знамо се лично. Човек је тежак Богоборац. Ортодоксни марксиста. Посебно што ме је фасцинирало код њега је његов карактер. То најбоље знају његове колеге које су радиле са њим а које су ми до детаља испричале СВЕ !! Врло интелигентан човек, ерудита али Богомрзитељ и човек без карактера.

први пут чујем, али онај ко уместо правог израза ''циганска посла'', користи придев српска, заудара на титоизам & другосрбијанштину
Nije nego većina Srba voli da živi u laži kako su nam drugi krivi za sve samo smo mi dobri i ispravni.

To uopšte nije tačno

Većina Srba zna da nam se interesi sa drugima ne poklapaju

Dakle pitanje je inetersa , a ne krivice

Svako ko insistira na stvovima kao tvoj maskira nečiji interes , baš kao i navedeni lik

Naime skoro deset godina pratim emiju voditelja i politikologa Milana Milenkovića. Izuzetne analize i najveći procenat pogodaka u sprskoj politickoj analitici. (...)
Члан Јулиновог "Покрета социјалиста", ромски каналитичар Милан Миленковић, нема диплому политиколога и своју биографију због тога крије ко` змије ноге. Талентован лажов и вешт манипулатор, који је вас његове фанове убедио да је велики прогнозер, а да при томе никада ништа није велико погодио. Промашио је све живо од исхода Брегзита и доласка Трампа на власт до повратка Новака Ђоковића у форму када је Миленковић причао да је готов.

Nikad nije pljuvao Srbe već Sorabe. Da radvojimo ta dva termina. Sorabi nose majicu “ Dogodine u Prizrenu” dok i ove i sledece i one naredne ostaju kući u bg, čačku , loznici...
Sorab pljuje vucica ali trči po sto evrića iz ručice njegove bele.
Sorab se busa u grudi kako je rusofil a ne govori ruski, nikad nije procitao nijednog ruskog pisca, vozi golfa a ne ladu, ima sina u nemackoj a ne u kazanju, štedi u evrima a ne u rubljama, jede hamburger a pojma nema nijedno rusko jelo...
Sorab se busa kako je pravoslavac a u isto vreme puši, pijucka, malko se i švalera kad se posreći, voli malkice i da lagi,
Sorab zna sve o masonima , iluminatima,reptilijancima, liliputancima, 4g, 5g a ne zna da ga predsednik mesne zajednice zakida za lovu svaki dan
Sorab je spreman da se bori protiv svetskih satanista ali se zato kod najobicnije šalteruše u opštini smanji 3 cm...
Tolko o pljuvanju Srba...

draga natasa, na zalost ove nove decenije, uz svu blagodat interneta, cesto ne donose nista pametno. tako i ovaj sto je tema. da je ozbiljno vreme, i da postoji odgovornost, ili bi platio kaznu/kazne, ili bi bio na lecenju.

Slazem se, Vucica treba smestiti u zatvorsku ludaru i baciti kljuc. A na ime pljacki oduzeti mu svu imovinu i izbaciti porodicu na ulicu, kako to rade njegovi izvrsitelji.

Znaci i kazna i lecenje.

Можда те је Милан овде послао лично, можда си и ти сам Милан. Али нека буде да ниси. Са тим господином сам пар пута седео и разговаро. Знамо се лично. Човек је тежак Богоборац. Ортодоксни марксиста. Посебно што ме је фасцинирало код њега је његов карактер. То најбоље знају његове колеге које су радиле са њим а које су ми до детаља испричале СВЕ !! Врло интелигентан човек, ерудита али Богомрзитељ и човек без карактера.

To je ono što na prvu zasmeta kod njega , taj nedostatak karaktera
Nikad nije pljuvao Srbe već Sorabe. Da radvojimo ta dva termina. Sorabi nose majicu “ Dogodine u Prizrenu” dok i ove i sledece i one naredne ostaju kući u bg, čačku , loznici...
Sorab pljuje vucica ali trči po sto evrića iz ručice njegove bele.
Sorab se busa u grudi kako je rusofil a ne govori ruski, nikad nije procitao nijednog ruskog pisca, vozi golfa a ne ladu, ima sina u nemackoj a ne u kazanju, štedi u evrima a ne u rubljama, jede hamburger a pojma nema nijedno rusko jelo...
Sorab se busa kako je pravoslavac a u isto vreme puši, pijucka, malko se i švalera kad se posreći, voli malkice i da lagi,
Sorab zna sve o masonima , iluminatima,reptilijancima, liliputancima, 4g, 5g a ne zna da ga predsednik mesne zajednice zakida za lovu svaki dan
Sorab je spreman da se bori protiv svetskih satanista ali se zato kod najobicnije šalteruše u opštini smanji 3 cm...
Tolko o pljuvanju Srba...

Budalastine. Sve I da je tako čovek koji ima pamet ne pljuje ljude, već nadje način da ih usmeri..
Lik je pljuvaca Srba i prodavac magle

To je ono što na prvu zasmeta kod njega , taj nedostatak karaktera

Budalastine. Sve I da je tako čovek koji ima pamet ne pljuje ljude, već nadje način da ih usmeri..
Lik je pljuvaca Srba i prodavac magle
Za tebe su to budalaštine ali ja takvih Soraba znam na pretek. Loš kvalitet ljudskog materijala. I da, i ja sam prema njima gajim dozu prezira, ne znam sad jel to dobro ili ne ali eto . Takav sam čovek. Verovatno loš.

Za tebe su to budalaštine ali ja takvih Soraba znam na pretek. Loš kvalitet ljudskog materijala. I da, i ja sam prema njima gajim dozu prezira, ne znam sad jel to dobro ili ne ali eto . Takav sam čovek. Verovatno loš.

Samo korišćenje tog nekog pogrdnog naziva je već neki poziv na linč i segregaciju i to može samo da radi neprijatelj sopstvenog naroda

To je kao dete čiji ti se stavovi ne dopadaju i ti kreneš da ga psihički zlostavljaš

Lik je definitivno ili "odbegli" udbaš koji radi za svoju dušu ili je i dalje na linku sa nekim svojim nadređenim van ove države

Емисије му трају по 2 сата,све је збрчкано, дотакне се 30 тема и о свакој каже пар речи и иде даље.Човек се много бави обрачунима са својим фејсбук-противницима, као да је фејс нешто нарочито битан.Назива свој канал радијом, из непознатих разлога, а то свакако није интернет-радио.Ко се не слаже са њим, тај је морон и идиот.

Умислио је да је направио не знам шта, зато што има пар хиљада људи који му прате канал.Тај феномен је одавно познат, мале групе истомишљеника се окупљају у интернет-нише, и мисле да су страшно битни.Таквих групица има на милионе на интернету, и ништа не значе.

Емисије му трају по 2 сата,све је збрчкано, дотакне се 30 тема и о свакој каже пар речи и иде даље.Човек се много бави обрачунима са својим фејсбук-противницима, као да је фејс нешто нарочито битан.Назива свој канал радијом, из непознатих разлога, а то свакако није интернет-радио.Ко се не слаже са њим, тај је морон и идиот.

Умислио је да је направио не знам шта, зато што има пар хиљада људи који му прате канал.Тај феномен је одавно познат, мале групе истомишљеника се окупљају у интернет-нише, и мисле да су страшно битни.Таквих групица има на милионе на интернету, и ништа не значе.
Браво колега, одличан приказ клипова које на свој јутјуб канал поставља Милан Миленковић. Само бих додао да та бивша звезда напрдњачког "Фокус" радија где је као активиста Јулиновог "Покрета социјалиста" водио емисију "Црвени хоризонт" (одакле је "мазнуо" шпицу која му сада иде на почетку сваког клипа) и тако учествовао у свим сад већ легендарним кампањама СНС-а са почетка прошле деценије, има јако много "дислајкова" за једног јутјубера при чему нема моода да иједног слушаоца који се са њим у нечему не слаже пусти у "програм" нити дозвољава онима који се не слажу са његовим "премисама" да оставе коментар испод видеа већ све одмах обрише; значи страшљивац који је боји дуела и другачијег мишљења.

Интересантан је и његов "рад" на тада дверачком интернет-радију "Снага народа". На ту интернет-станицу Миленковића је довео један од тадашњих дверачких "старешина" Владан Глишић, премда је знао да се ради о "провереном" кадру ЈУЛ-а. Јулиновац Миленковић је две године ударнички ботовао за "Двери", а за које сада прича да му се "гаде".

Samo korišćenje tog nekog pogrdnog naziva je već neki poziv na linč i segregaciju i to može samo da radi neprijatelj sopstvenog naroda

To je kao dete čiji ti se stavovi ne dopadaju i ti kreneš da ga psihički zlostavljaš

Lik je definitivno ili "odbegli" udbaš koji radi za svoju dušu ili je i dalje na linku sa nekim svojim nadređenim van ove države
Nema nikakvog poziva na linč ali naravno ima poziva na segregaciju i to podržavam. Naravno da mora da se povuče oštra linija i granica izmedju onih koji imalo misle svojom glavom i onih koji su zauvek izgubljeni u bermudskom trouglu “farma-zadruga-parovi”. Jednostavno od njih koristi nema, oni su zauvek na dnu i gotovi su. Tu nema pomoći. Svaku segregaciju od takvih podržavam.

Браво колега, одличан приказ клипова које на свој јутјуб канал поставља Милан Миленковић. Само бих додао да та бивша звезда напрдњачког "Фокус" радија где је као активиста Јулиновог "Покрета социјалиста" водио емисију "Црвени хоризонт" (одакле је "мазнуо" шпицу која му сада иде на почетку сваког клипа) и тако учествовао у свим сад већ легендарним кампањама СНС-а са почетка прошле деценије, има јако много "дислајкова" за једног јутјубера при чему нема моода да иједног слушаоца који се са њим у нечему не слаже пусти у "програм" нити дозвољава онима који се не слажу са његовим "премисама" да оставе коментар испод видеа већ све одмах обрише; значи страшљивац који је боји дуела и другачијег мишљења.

Интересантан је и његов "рад" на тада дверачком интернет-радију "Снага народа". На ту интернет-станицу Миленковића је довео један од тадашњих дверачких "старешина" Владан Глишић, премда је знао да се ради о "провереном" кадру ЈУЛ-а. Јулиновац Миленковић је две године ударнички ботовао за "Двери", а за које сада прича да му се "гаде".
A jel imaš klip kad se goIja javlja u emisiju

Nema nikakvog poziva na linč ali naravno ima poziva na segregaciju i to podržavam. Naravno da mora da se povuče oštra linija i granica izmedju onih koji imalo misle svojom glavom i onih koji su zauvek izgubljeni u bermudskom trouglu “farma-zadruga-parovi”. Jednostavno od njih koristi nema, oni su zauvek na dnu i gotovi su. Tu nema pomoći. Svaku segregaciju od takvih podržavam.

Svaka ali svaka država i svaki narod dominatno imaju populus farma-zadruga-parovi . Samo u drugim oblicima . To ne znači da taj populus nepogrešivo , tako reći instiktivno "zna" koji je njegov interes, i to ne čak ni pojedinvca, već kao grupe

Dakle oni milion puta bolje znaju "fore i fazone" opstanka . Svako ko njih targetira targetira bit i suštinu

Mani tih lupetanja ... to je baza i nek su oni živi i zdravi i neka se množe

Sad što ne glasaju kako ja volim, ili ti .. pa , to je već naš problem , ne njihov

...Јулиновог "Покрета социјалиста" водио емисију "Црвени хоризонт" (одакле је "мазнуо" шпицу која му сада иде на почетку сваког клипа)
Ако је човек социјалиста, левичар и неко ко не пљује по ери социјализма, треба да позива српске раднике, сељаке и незапослене да се организују и боре за своја права и трансформацију данашњег друштва у нешто друго.Агитација треба да је усмерена у неком правцу а не да се расплињава на хиљаду страна и исцрпљује у неком бесмисленом препуцавању по фејсбуку, и доказивању ко је више "погодио" политичких догађаја.

Глупо је да левичар пропагира Шпенглерове идеје и чекање 200-300 година да пропадне Запад, и да се Срби врате обожавању "српског" Перуна, уз истовремено жаљење за неким старим добрим временима у којима се није умирало у кревету.

(...) Глупо је да левичар пропагира Шпенглерове идеје и чекање 200-300 година да пропадне Запад, и да се Срби врате обожавању "српског" Перуна, уз истовремено жаљење за неким старим добрим временима у којима се није умирало у кревету.
Миленковић је пре свега режимлија, а идеолошки је најближи фашистима. Ко o чему, Миленковић о култу традиције, о "потреби" одбацивања модернизма, о мачизму, о неумирању у кревету односно о култу "херојске смрти", о "завери" ("све те протесте организују странци", "нисмо свесни да смо окупирани") и да не набрајам. Но, те фашистичке жваке су му већ одавно отрцане. Оно што заправо фасцинира код Миленковића је његов раскошни таленат за лагање и манипулацију, као и одсуство сваког блама када га неко у томе провали.

Poslednja izmena:
Господин Миленковић је заслужан због увођења термина шатриота у српски интернет речник, нисам чуо да овај израз неко други користи.
Ја сам израз "шатриоти" чуо још раних деведесетих, израз су користили они које би ви данас назвали "другосрбијанци", али јесте га Миленковић на јутјубу "васкрсао" и промовисао.

Znaci ipak ima za vas nade cim slusate emisije Milana Milenkovica...Nisam znao da ima ovoliki auditorijum.
Откад гуши са фантомским Циркусом Корона, много мање га слушам. А највише сам га слушао док је водио контакт-емисију на тада дверачком радију "Снага народа", знаш оно када су му се у емисију јављали "Инжењер Бабић" ака "Спиродон", "Бане Адвокат", "Миладин" и остали "ветерани" контакт-емисија.

Откад гуши са фантомским Циркусом Корона, много мање га слушам. А највише сам га слушао док је водио контакт-емисију на тада дверачком радију "Снага народа", знаш оно када су му се у емисију јављали "Инжењер Бабић" ака "Спиродон", "Бане Адвокат", "Миладин" и остали "ветерани" контакт-емисија.
Ja ga pratim od nedavno a Boga mi umem i da sve te jutjubere doniram, pa i njega.
Ako je verovati paypal-u, njegovo ime je u stvari Miodrag... :D
Svidja mi se njegov narativ, a volim i onog Sjeklocu. Ostale slusam kad mi vreme dozvoli, onako sporadicno.

Back