- Poruka
- 36.377
hahaha, e to!Да цитирам Ђоку.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha, e to!Да цитирам Ђоку.
Aleksandar Vučić je prilikom pokušaja bijega 2025 godine pokušao pobjeći prerušen. Kada su savezničke snage i studenti napredovali kroz Srbiju , Vučić je pokušao pobjeći u Mađarsku zajedno sa svojim ljubavnikom Aleksandrom Vulinom i skupinom fašističkih pristaša.
Благодарим!hahaha, e to!
Meni više liči na rumunski scenario radikali se junački bore do poslednjeg živog srbina![]()
Pobeći iz zemlje kao Asad, pokrenuti gradjanski sukob ili zavesti vanredno stanje kako bi stavio pobunu pod kontrolu?
iz straha od čega?
da će ostati bez minimalca i crkavice s kojom je dovoljno živeti tri i po dana?
uh baš je našo čime će da se pohvali ovaj pajtić
Da, mislim da smo svedoci da se to upravo dešava.Da .
U Politi;koj teoriji se kaжа, "Када бес победи страх, тада Владалац буде окупан у својој крви"
Nema šanse da ljigoslav to uradi dok je živih srba![]()
e ne bi ja takoСпаси Србију и ... се...!![]()
Pa nije 5. oktobar.
Neće shvatiti.
pa eto pajtić se još i hvali time.Једину ствар коју је Владалац добро схватио на питање новинара 2012.г. је следећа:
"Ко је одговарао и обешен 6.октобра ? - нико ! Зато мугу да радим одвезаних руку."
e ne bi ja tako
gle koliki je to čovek
tu ima snage da rmbači na gradilištu ili na njivi ili u rudniku po 12-14 h dnevno!
iz straha od čega?
da će ostati bez minimalca i crkavice s kojom je dovoljno živeti tri i po dana u mesecu?
Млохавко? Веруј ми да је мој предлог часнији.e ne bi ja tako
gle koliki je to čovek
tu ima snage da rmbači na gradilištu ili na njivi ili u rudniku po 12-14 h dnevno!
tako nekakoСваки дан без викенда, Шљака Од 6ч до 18ч, а онда иде на суђење од 19ч до 22ч...![]()
časniji da ali ovo je praktičnije.Млохавко? Веруј ми да је мој предлог часнији.![]()
Страх од рата наравно.
nekad je bolje imati ratСтрах од рата наравно.
Pa nije 5. oktobar.
Neće shvatiti.